Pokusy o vaginální orgasmus - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
15.2.19 23:04
@Anonymní píše:
Ja mam vaginalni orgazmus od te doby co delame anal, i drazdeni klitorisu spolecne s tim ze mam v analu vibracni kolik je uplne jine. Ta intenzita je uzasna :) zkuste to, mozna to souvisi s tim uvolneni, protoze aby anal byl top, musis se maximalne uvolnit..

To si necham v zaloze, az me opravdu nic jineho nenapadne. Mozna by to mohlo fungovat, ale zatim k tomu mam odpor a zase lamat to pres koleno nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
16.2.19 08:15
@Anonymní píše:
@Mausche

Drazdil krouživými pohyby hlavně vevnitř ale i z venku mě to lehce drazdilo..bylo to takové propojené..

Bylo to takové jak říkáš živočišné, ale bylo to hlavně uvolněné. Předtím jsem zkoumala jak na to a furt na to myslela kde je to co mě dráždí a to co mě přivede k orgasmu… Na příteli šlo vidět že se taky snaží a pak to nebylo takové ono.. Od té doby ani jeden nemyslíme a užíváme si to… Ať už jde o rychlovka nebo krásně milování, tak když mám dobrou predehru a pak souhra pohybu tak to jde… :andel:

Bavila jsem se o tom i s kamarádkou a říkala, že ji to taky nešlo, že věčně na něco. Myslela a pak že se oddala, uvolnila se a že dosáhne i dvou orgasmu za sebou, že tak jak měli sex 1× za týden a to ještě tak jakože musí tak teď se na něj těší a mají to hned o něčem jiném… Že ji i hodně pomáhá když mysli na ten sex přes den a představuje si sexuální věci… :nevim:

Dekuji za popisy. Vyplyva z toho, ze se tomu clovek musi oddat a na nic nemyslet. To je jak meditace :D S myslenkami na sex pres den nemam problem, vzdyt se mi o tom casto i zda 8o :) naladeni na sex by bylo, spis pri tom misto any to narustalo a vedlo k orgasmu to bud stagnuje nebo klesa :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
16.2.19 08:23
@Anonymní píše:
Vibrátor na bod g, držet tak jak je to příjemné, čekat a ono to prijde samo.

Asi si nejaky zahnuty vibrator koupim a zkousim lokalizovat bod g u sebe. Pokud bych to zvladla sama, mohla bych pak pritele lepe navest. Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
16.2.19 08:49

Zakladatelko já vím přesně jak na to, ale blbě se to popisuje, musel bych Vám to předvést názorně.

;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.19 09:18
@Anonymní píše:
Abyste se udělali vaginalne,tak to chce něco dovnitř a zároveň se dělat i z venku,jestli chápete :P :mrgreen:

zkousel jste někdo tohle?
https://www.google.com/search?…

• Citovat
  • Upravit
38
16.2.19 09:28
@Anonymní píše:
zkousel jste někdo tohle?
https://www.google.com/search?…

Taky jsem na to pri zkoumani parovych pomucek narazila. Hodne lidem to ale pry sjizdelo nebo primo prekazelo. Sama jsem jeste nezkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.19 09:45
@Lexter píše:
Já to u jedné přítelkyně řešil polohou v sedě. Já seděl, ona na mě, pohyby prováděla ona, nahoru dolů a dopředu vůči podbřišku a zpět. Jasně, chlap musí být oholený. Dráždí se pak úplně vše (a já si u toho mohl oucávat prsíčka a mačkat zadeček, prostě kompletní servis). Že prý pak nepoznala jestli vyvrcholila vaginálně či jinak a asi to bylo úplně jedno. :lol: Ale chce to aby chlap měl trochu výdrž. Je to zatraceně vzrušivé.Třeba Vám to „píchne“ a vy ten rozdíl poznáte. :P

To je úplně přesně jak to mám já. Jinak nikdy nemám orgasmus, při této poloze zaručeně vždycky. A i manžel si ji fakt užívá :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2073
16.2.19 11:14

No já doufám, že můj předchozí příspěvek všichni pochopili jako vtip.

A teď vážně, snad to zakladatelce pomůže.
Já měl jednou partnerku s podobným problémem, naštěstí se udělala, když ji partner pěkně klitoris hladil. Ale nesměl být přitom žádný jiný stimul, žádné líbání, mazlení ňader, prostě nic, jen ten klitoris.
Pritom si hodně přála zažít orgasmus, když je přitom muž v ní, ale nikdy to s nikým nezažila.

Až jednou… koupil jsem vibrační kroužek na penis, běžně se dá koupit v drogériích a to bylo ono. V poloze na koníčka, kdy jí ten vibrující kroužek masíroval klitoris se krásně udělala, a já hned do ní chvíli potom. A byla z toho nadšená!

Takže zakladatelko zkuste to, výborný je ten od Durexu. A není to ani moc drahé.
A ty vibrace jsou zážitkem i pro chlapa :D

A kdoví, pak to třeba půjde i bez kroužku, když už bude Vaše hlava vědět, že je možné toho s partnerem dosáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
16.2.19 11:32

ten kroužek taky doporučuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.19 11:44
@Mausche píše:
Asi si nejaky zahnuty vibrator koupim a zkousim lokalizovat bod g u sebe. Pokud bych to zvladla sama, mohla bych pak pritele lepe navest. Diky :kytka:

Ještě doplním. Já na to přišla až po porodu. Rozhodně mi to funguje jen při dráždění klitorisu. Vibrátorem jedu po klitorisu a bod g dražším třeba jen rukou. Dráždění vstupu do pochvy, jakoby pod klitorisem,ale už u vstupu dovnitř. Pardon za takové podrobnosti, prosím anonym či smazat.

• Citovat
  • Upravit
8996
16.2.19 11:49

Mně pomohl porod. Po porodu je sex 1000× lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
16.2.19 12:02
@Lynette píše:
Mně pomohl porod. Po porodu je sex 1000× lepsi.

A to si vemte, co to s Vámi bude dělat po třetím porodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
16.2.19 12:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
16.2.19 23:44
@Anonymní píše:
To je úplně přesně jak to mám já. Jinak nikdy nemám orgasmus, při této poloze zaručeně vždycky. A i manžel si ji fakt užívá :mavam:

To vyzkousime :palec:
Je lepsi, kdyz se ma muz zady o co oprit? Nebo proste drzet jeden druheho? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
16.2.19 23:45
@Milan42 píše:
No já doufám, že můj předchozí příspěvek všichni pochopili jako vtip.

A teď vážně, snad to zakladatelce pomůže.
Já měl jednou partnerku s podobným problémem, naštěstí se udělala, když ji partner pěkně klitoris hladil. Ale nesměl být přitom žádný jiný stimul, žádné líbání, mazlení ňader, prostě nic, jen ten klitoris.
Pritom si hodně přála zažít orgasmus, když je přitom muž v ní, ale nikdy to s nikým nezažila.

Až jednou… koupil jsem vibrační kroužek na penis, běžně se dá koupit v drogériích a to bylo ono. V poloze na koníčka, kdy jí ten vibrující kroužek masíroval klitoris se krásně udělala, a já hned do ní chvíli potom. A byla z toho nadšená!

Takže zakladatelko zkuste to, výborný je ten od Durexu. A není to ani moc drahé.
A ty vibrace jsou zážitkem i pro chlapa :D

A kdoví, pak to třeba půjde i bez kroužku, když už bude Vaše hlava vědět, že je možné toho s partnerem dosáhnout.

Vyzkousime :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria