Politika a úzkosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.6.25 13:17

Myslím si, že ta posedlost tzv. neanonymitou (což ale samozřejmě žádná neanonymita ev skutečnosti není, když se neověřují profily skrze občanský průkaz) je dost legrační. Osobně nechci být na diskusních forech spojována s ničím a nechci být jakkoliv identifikovatelná, zejména kvůli neurvalosti ldií, což se projevuje i v této diskusi. Nebaví mne vytváření složek na uživatele a policejní manýry některých, vytahování věcí z jincýh diskusí, urážení „ad hominem“, nadávání, sprosťárny.

Osobně mne nezajímá, zda někdo nechce s „anonymem“ diskutovat, já přece nepotřebuju váš názor na svůj názor. Je v pořádku diskutovat tak, jak chcete a já akceptuju, že to tak je a nevynucuju si reakce. Každému, co jeho jest.

• Citovat
  • Upravit
9085
5.6.25 08:22
@Keyllah píše: Více

Studium, silnice, železnice, armádu, policii, hasiče, státní správu atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.25 20:33

Politika a úzkosti

Ahoj Anonymní, bojíš sa, aby Ste nedopadli ako my, na Slovensku. On ten náš mesiáš Fico nevyhral voľby na Slovensku tak jednoznačne. Ja by so Ti poradil, aj v záujme Vášho potomka, aby Ste aj s manželom išli voliť. Budeš mať pocit, že si urobila pre budúcnosť Vašich detí maximum. Nerozumiem, nechápem prispievateľov, ktorí Ti radia nechať to tak, nerozčuľovať sa, ono to nejako dopadne? Tak potom sa nečudujte, že eštebák Babiš Vám prinesie to isté, čo máme teraz na Slovensku.. Či v Čechách je Vám to jedno? To necháte rozhodovať vidiek, kde pantáta a pani máma sú radi, že prase je dvoumetrákový, zelí našlapaný a slivovice napálená… Vám je to jedno, že eštebák Bureš Vás bude ťahať preč od demokracie, k autokracií typu Orbán, Fico či Putin? Spamätajte sa bratia Češi, kým u Vás nebude naozaj druhé Slovensko, aspoň Vy zostaňte normálnou demokraciou, keď sme to my na Slovesku a zdá sa že už aj voliči v Poľsku riadne pohnojili!!! A choďte voliť!!! :)

• Citovat
  • Upravit
5027
11.6.25 07:38
@Dora281 píše: Více

Díky bohu, že Bůh ukázal Slovensku směr. Nejen, že jste nejkrásnější zemi Evropy, ale taky jednou z nejrozumnejsich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3812
11.6.25 09:09
@Dora281 píše: Více

Tady se strany liberální demokracie, do kterých patří i ODS, svým lhaním a skandály tak zdiskreditovaly, že většině lidí nezbyde nic jiného, než volit strany opozice nebo k volbám nechodit. A opravdu to nejsou jen nějací venkovští burani, kteří se zajímají o svůj záhumenek. Vyzýváš hezky, ale zřejmě vůbec nevíš, jak to tady teď vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15989
11.6.25 09:16
@Da12 píše: Více

Já třeba poprvé volit nepůjdu. Prostě není koho volit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80389
11.6.25 09:18

@Zumpa Že jo? Letos tam není ani výběr menší zlo - větší zlo. Je to na houno všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38061
11.6.25 12:56

Njn. Právě v takové situaci může mít váhu každý vlas… e… hlas. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová