Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Ano, na svých titulech lpí většinou lidé, kteří si je vydřeli… Kolegyně učí na VŠ a bude volit Konečnou, tak vzdělání asi nebude až tak klíčové… Je zvláštní, že pokud jsi úzkostná, tak že jsi v klidu i s touhle vládou…
V občance se titul už nějaký pátek neuvádí.
@šklíbakočka píše: Více
Ajajaj, statistiky… to je něco jako předvolební průzkum (záleží od koho) a nakonec je všechno jinak.
Ty. Jsi fakt legrační. Mám to úplně stejně ale naopak. ČEKÁM na podzim vytoužené miminko. A mám VŠ. Moc sleduju zprávy. A mám úzkost z toho co dělá tato vláda. Co sd děje v Rumunsku. Jak se chystají zfalšovat volby. Z migrace… z bitkoinů..
. Fakt úsměvný…
@MarkétaLo píše: Více
Ehm. Kdo se chystá u nás falšovat volby? A jak to provede?
@vokishka píše: Více
njn. Na to jsem zapomenula. Na fintu s korespondenční volbou ![]()
Dík bohu, že Bůh dal Slovensku směr…asi tak ![]()
V Polsku už se taky probudili, v Rumunsku to musela mafie anulovat a u nás už půjde Fiala od valu taky. Politika se mění z těžce levicové na střed. pravice u nás neexistuje. SPD není pravice
A to z vás dělá lepší lidi? Já mám vysoké školy 3. Jsem dvojnásobný magistr a to Polsko jsem oslavil vyvěšením polské vlajky:) díky bohu za ně a Fica na Slovensku
@Mango_Lassi píše: Více
Já vůbec netušil, že se tady probírá,,politika" nový písek
cejtim se jak dítě na nové prolézačce na sidlaku ![]()
@Justin Case píše: Více
Jen by mne zajímalo, proč z toho skvělého Slovenka s tím skvělým Ficem tak často lidi utíkají pracovat k nám a vysoké školy jsou narvané studenty ze Slovenska, kteří se tam již nikdy nehodlají vrátit. To jsou ale hloupí. Takový ráj na Zemi.