Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Hele, každý jsme strůjci svého štěstí a ve vašem případě psychického zdraví. Přehled si udržujte v jiných oblastech života a o nich spolu debatujte. Se zájmem sledujte jiné věci. Úzkosti si dělat z něčeho, co neovlivníš, je už na nějakého psychiatra.
A k čemu zmiňuješ, že máte oba VŠ? To je nějaká asi diagnóza, že. ![]()
@Trojlístek píše: Více
Jenomze vsichni zijem jen jednou, takze ty chyby predku budem opakovat furt dokola. A je otazka, jestli i ti predkove vlastne v aktuální situaci mohli delat veci jinak… Jen ve svetle historie vypadaji situace jasneji.
To by vse- politika, ekonomika atp. - muselo byt olanovane nejakou entitou, a i tak by to bylo jak z nejakeho postapokalyptického sci-fi
@Zeoli Lidé v mém okolí, kteří volby označují za „přiblblé“ nebo ani neví, kdo je momentálně ve vládě, bývají často ti, kteří nemají širší přehled nebo vyšší vzdělání.
Pokud se v tom poznáváš, nebudu se omlouvat za to, že jsem si své vzdělání poctivě vydřela – a že na něj jsem hrdá. ![]()
@Bytsamsebou Nemyslím si, že máš právo určovat, co mě může zlomit a co ne. I přes obrazovku mobilu by mělo být patrné, že jsem měla, mám a budu mít své vlastní, velmi reálné starosti.
Trochu méně blahosklonnosti a víc empatie by ti rozhodně neuškodilo – zkus na tom zapracovat. ![]()
Nemáš právo určovat, kolik mám mít empatie
.
@Zeoli píše: Více
To se teďka musí: jsem vysokoškolsky vzdělaný člověk s liberálními názory = jen ten můj pohled na věc je jediný správný ![]()
Mamka vyšší vzdělání nema, ma jen maturitu a ve svetove politice se orientuje velice dobře. Když se člověk o něco zajima, tak nemusí mít titul, aby měl prehled
@baracudas píše: Více
Pravdou je, že voliči s VŠ volí často poněkud jinak než člověk se základním vzděláním. Tak to je. Stejně jako velké město volí jinak než vesnice, Brno, Praha zase jinak, senioři jinak než mladí lidé atd… samozřejmě to není na sto procent, ale trendy jsou jasné.
@šklíbakočka píše: Více
Jistá a vždy se opakující věc - město VS vesnice, ubreceny VS schopný a dluhy VS investice.
Tak nějak.
Hele, mně se dítě narodilo za covidu (když teda začal tak jsem všude rozhodně tvrdila, že za covidu si prostě děti pořizovat nebudeme, že nechci, aby vyrůstalo v rouškách a karanténě, pak jsme tomu teda nechali volný průběh) a 8 dní ho manžel neviděl, protože jsme se „sekli“ v porodnici, byly Vánoce takže na testy by to bylo složité jít atd. a 2 měsíce potom začala válka takže jsem doma s malým miminkem brečela u záběrů jak ty ku*vy bombardují civilisty. Vždycky bude něco.
@Mango_Lassi píše: Více
A ještě bych tam dala Sudety, to je díky historii úplně jinak. A nějak to nevypadá, že 3 generace to změnily.
Mj. Nizozemí právě teď Strany pro svobodu (PVV) Geert Wilders odcházejí z vlády.
Příspěvek upraven 03.06.25 v 10:31
@baracudas píše: Více
Ještě bych dodala: s když má někdo na věc jiný pohled, tak se hroutím.
@Zeoli píše: Více
vzhledem k tomu, že diktuje empatii, tak v tomto případě ano. Takže bych ji doporučil sebrat televizi a nasadit prášky ![]()
No, po té nynější bitcoinové kauze liberální strany hodně oslabí. SPOLU úplně ztratila důvěru voličů a STAN má také máslo na hlavě, protože Rakušan o tom také věděl. V Polsku to bylo těsné, voliči se většinou snaží vyvažovat, liberální Tuskovu vládu vyvážili konzervativním prezidentem. Společnost je skoro všude rozdělena na půl, v Polsku, USA i u nás.