Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bubla_Bučková píše:
ty kráso, myslela jsem, že tohle se děje někde u mormanu v Americe, ale že u násJá znám akorát Krišnův dvůr, taky bez majetku a mobilu. Ale nějaký Guru? A proč ses nezajímala a neangazovala dřív? Tohle je takový pozdě bycha honiti
Divná situace. Co její rodina, vyhlásit na policii pátrání… Fakt jak z filmu
Píšu v úvodu, neměla jednoduché dětství, rodiče se o ni nestarají, hodně let je neviděla. Zajímala jsem se od začátku, ale co jsem měla dělat? Objíždět celou ČR a hledat ji? Šla tam dobrovolně, řekla mi, že tam odjíždí meditovat a najít sama sebe, ten první režim je bez návštěv čtvrt roku, potom se mi ozve, ozvala se, že ji můžu navštívit, to mělo proběhnout tenhle týden, potom jak jsem psala
Konkrétní místo nemohla říct, protože je to proti jakýmsi vnitřním předpisům, aby nebyli rušeni ve svým režimu. Řekla jsem jí hned, že z toho nemám dobrý pocit a kdyby cokoliv, ať se ozve, že pro ni přijedu kamkoliv. Ono už to bylo složitý, protože s tím guruem byla předtím 2 týdny na nějakém pobytu a potom už mi přišla mimo
Asi jsem doufala, že se ozve dřív, aby tam odtud odjela.
@alifie píše:
Tak to je blbý, myslela jsem, že víš aspoň přibližně, kde to je. Její rodiče by nevěděli?
Jenom že je to na Vysočině, víc v předchozím příspěvku, nemohla to říct, aby nebyli rušeni ve svým režimu ![]()
Tak to, co jsi ted dopsala mluví za vše, prostě nějaký klidový režim a ty ..s prominutím.. sračky. Je jasné, že jí vymetá hlavu.
Neznámé číslo jsi třeba nezkoušela vyhledat na internetu nebo něco..
A jak tě pozvala k sobě? - jakým způsobem z čeho/ kama se ti ozvala?
Padlé na hlavu, celá situace.
@Angll píše:
Tak to, co jsi ted dopsala mluví za vše, prostě nějaký klidový režim a ty ..s prominutím.. sračky. Je jasné, že jí vymetá hlavu.
- nemá telefon, takže nemá jak dát vědět, že se něco děje
- je na místě, který ti neřekla
- prodala věci, tím se stala závislou na tom magorovi, tím pádem on jí má v pasti, protože ví, že bez něj se nikam nedostane..
Padlé na hlavu, celá situace.
Neznámé číslo jsi třeba nezkoušela vyhledat na internetu nebo něco..
A jak tě pozvala k sobě? - jakým způsobem z čeho/ kama se ti ozvala?
Pochopila jsem, že jich je tam víc, ale padlý na hlavu to je. Číslo jsem zkoušela hledat, ale bez výsledku, předtím mi volala na mobil ze skrytého čísla, mluvila trochu jako automat, což mě jen utvrdilo, že za ní musím jet. Napadlo mě zajít na policii, ale to asi stejně nic neřeší, je tam dobrovolně, nemám žádný důkaz a já ji asi nemůžu ohlásit jako pohřešovanou, ne?
To je nějaká sekta ne? není to církev..? Ti rádi berou ale dají prd + z vás udělají trosk ua případ pro Kroměříž (blázinec).
Jako pohřešovanou ji asi nahlásit nemůžeš, to si pouze myslím - nevím.
Určitě bych šla na policii, jenže když nevíš kde je, nevíš jak se spojit přímo s ní.. aby to nevzal ten její psychouš, tak to je těžké. ![]()
@Angll píše:
To je nějaká sekta ne? není to církev..? Ti rádi berou ale dají prd + z vás udělají trosk ua případ pro Kroměříž (blázinec).Jako pohřešovanou ji asi nahlásit nemůžeš, to si pouze myslím - nevím.
Určitě bych šla na policii, jenže když nevíš kde je, nevíš jak se spojit přímo s ní.. aby to nevzal ten její psychouš, tak to je těžké.
Nevím, co to je zač, když řekla guru, tak jsem si hned vzpomněla na guru Járu
Na mobil jsem už zkoušela volat dvakrát, ale nikdo to nebere, odpoledne to ještě zkusím od manžela, jestli nemají uložené moje číslo o schválně to nezvedají. Na policii bych asi vypadala jako husa, zkoušela jsem si představit, co bych jim mohla říct a nemám vlastně pořádně co, ano šla tam dobrovolně, ale neřekla mi konkrétní místo, mělo to být na Vysočině, ozvala se mi, pak setkání odložila, guru se mi nezdál, najděte ji, asi nemá cenu to ohlašovat.
Jediný co mě napadlo, zkusit vyhledat ten jejich statek, pořád si říkám, že nemůže být tolik „zařízení“, ne? Ale stále nějak bez výsledku ![]()
Ráda bych nějak poradila, ale bohužel s tou policií je to tak, nemáš tam dohromady co říct.
Zkusila bych cokoliv, co tě napadne. Hodně štěstí ![]()
@Angll píše:
Ráda bych nějak poradila, ale bohužel s tou policií je to tak, nemáš tam dohromady co říct.
Zkusila bych cokoliv, co tě napadne. Hodně štěstí
Snad to bude mít pro ni dobrý konec, moc děkuju ![]()
jedině ze by se našel někdo že Vysočiny, kdo ten dům očisty zná no… no fakt čumím. A jak tady píšete ty církve, tak to si nemyslím. Jako jo, jedou to… ale tohle bude fakt spíš nějaký mimoň Guru. No mně napadlo na té policii říct, že jste měli sraz ale nepřišla a že máš strach ![]()
@Bubla_Bučková píše:
jedině ze by se našel někdo že Vysočiny, kdo ten dům očisty zná no… no fakt čumím. A jak tady píšete ty církve, tak to si nemyslím. Jako jo, jedou to… ale tohle bude fakt spíš nějaký mimoň Guru. No mně napadlo na té policii říct, že jste měli sraz ale nepřišla a že máš strach
Tak takhle lhát na policii si netroufnu, jsem asi zblbnutá, ale kdyby zažádali o výpis, tak přijdou na sms, že to zrušila a posunula o měsíc.
Taky nechápu, že je tohle možný, jehovisti nebo tak něco to podle mě není, je to nějaká vymývárna ![]()
Asi to zkusím přes facebook, tam se toho dá zjistit dost.
@osvc tak tam řekneš celou pravdu a zeptas se… oni tam jsou slušní. Možná hodnější než na pohotovosti v nemocnici ![]()
@Bubla_Bučková píše:
@osvc tak tam řekneš celou pravdu a zeptas se… oni tam jsou slušní. Možná hodnější než na pohotovosti v nemocnici
Asi jak kde, u nás na policii nemám dobré zkušenosti
Odpoledne zkusím zavolat od manžela a pak to rozhodím po facebooku, možná to zkusím i tady, třeba někdo ví ![]()
@osvc Neříkala, jak toho guru našla? Kde na něho narazila?
Tady je nějaký guru na Vysočině: ![]()
http://www.forbes.cz/…dskeho-guru/
@alifie píše:
@osvc Neříkala, jak toho guru našla? Kde na něho narazila?Tady je nějaký guru na Vysočině:
http://www.forbes.cz/…dskeho-guru/
Cíleně ho nevyhledávala, potkala ho náhodou na jednom kurzu, dala se s ním do řeči, on v tu dobu organizoval ten 2 týdenní pobyt, tak odjela, bylo to narychlo ![]()
@osvc píše:
Nevím, co to je zač, když řekla guru, tak jsem si hned vzpomněla na guru JáruNa mobil jsem už zkoušela volat dvakrát, ale nikdo to nebere, odpoledne to ještě zkusím od manžela, jestli nemají uložené moje číslo o schválně to nezvedají. Na policii bych asi vypadala jako husa, zkoušela jsem si představit, co bych jim mohla říct a nemám vlastně pořádně co, ano šla tam dobrovolně, ale neřekla mi konkrétní místo, mělo to být na Vysočině, ozvala se mi, pak setkání odložila, guru se mi nezdál, najděte ji, asi nemá cenu to ohlašovat.
Jediný co mě napadlo, zkusit vyhledat ten jejich statek, pořád si říkám, že nemůže být tolik „zařízení“, ne? Ale stále nějak bez výsledku
Jsi dobrá kamarádka.
Bohužel, tady moc možností nevidím.Ale na druhou stranu, i když tam šla dobrovolně, to ještě neznamená, že ji může někdo odříznout od světa, a úplně izolovat od rodiny a přátel. To zavání manipulací a vymývaním mozku.Předně by mi vadilo, že nemá u sebe ani mobil, a nemůžeš se s ní nijak spojit, dokonce ani nevíš, kde se nahází. Já bych tam sama asi nejela,protože nevíš, jakým stylem ten její „guru“ působí. Co když svým ovečkám dává něco do jídla, nebo nápojů, aby byly povolnější, a lehce manipulovatelné?
I když bych vypadala jako husa, zašla bych na policii, a svěřila se se svými obavami o kamarádku přímo tam. Už tím by jsi dala signál, aby se na tu sektu případně zaměřili, a kdoví, třeba tím zachráníš několik lidí. Každopádně držím palce. ![]()