Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pepinda10 pochybuju, že by jí nejaky poradatel poskytl seznam čehokoli, i kdyby nakrásně chtěl, kouká z toho pro něj průser - ochrana osobních údajů.
možná, když bude dělat hodně smutný oči, dá třeba kontakt na toho guru nebo jeho jméno…ale těžko říct, musela by to na něco uhrát, jakože na tom kurzu byla a něco tam zapomněla a chce ho proto kontaktovat nebo tak…
Příspěvek upraven 24.07.18 v 19:07
@Pepinda10 píše:
Ale v te nabídce tech kurzu neni zadny, který by začínal 2.3. ? Každopádně guru, kterého bych potkala na regresní terapie, ty jo holka to pro mne nevesti nic dobrého. Sakra! Jak to zjistit. Samotná bych to chtela vyřešit. Napadá mě bud zkusit napsat poradatelum toho kurzu jestli by byli ochotni napsat ti seznam účastníků, ale jestli jsou s ním treba nejak „spojeni“ aby se to neminulo účinkem, ale to jsou takové me konspiraci teorie. No a nebo jit na PCR a vysvětlit jim ten problém ale ja k nim osobně teda duveru nemam.![]()
Asi jsem to špatně napsala, s tím guruem se seznámila na tom kurzu, byl taky účastníkem kurzu, který jsem našla a vložila odkaz. Na tom kurzu se dali do řeči, on jí tam nabídl, že oni pořádají motivačně-meditační-nevím jaký ještě pobyty, že jeden je právě od toho 2.března a mají ještě volné místo. Ten kurz s tím pobytem nijak pořadatelsky nesouvisí, snad jsem to teď napsala srozumitelně ![]()
@debra.morgan no ja si to prave taky myslím ![]()
@osvc aha, tak to jsem te spatne pochopila. Omlouvám se, tak zkusíme jestli se nedá najít tenhle kurz. Řekni ještě, jestli to dobre chapu, od 2.3. byla teda na tyden ve slovenském ráji na meditacne neco kurzu, který pořádal ten guru, který ji zatáhl nekam na vysočinu ?
@Pepinda10 píše:
@debra.morgan no ja si to prave taky myslím@osvc aha, tak to jsem te spatne pochopila. Omlouvám se, tak zkusíme jestli se nedá najít tenhle kurz. Řekni ještě, jestli to dobre chapu, od 2.3. byla teda na tyden ve slovenském ráji na meditacne neco kurzu, který pořádal ten guru, který ji zatáhl nekam na vysočinu ?
Ano, teď už si rozumíme dobře
V tom Slovenském ráji byla 2 týdny 2.-15.března a tomu říkám pobyt, na čem byla v Praze, to je pro mě kurz, aby v tom zas nebyl zmatek. Po tom dvoutýdenním pobytu už s ní nebyla normální řeč ![]()
A ještě něco, začínám pochybovat, že jsou vůbec na Vysočině ![]()
@osvc píše:
Ano, teď už si rozumíme dobřeV tom Slovenském ráji byla 2 týdny 2.-15.března a tomu říkám pobyt, na čem byla v Praze, to je pro mě kurz, aby v tom zas nebyl zmatek. Po tom dvoutýdenním pobytu už s ní nebyla normální řeč
A ještě něco, začínám pochybovat, že jsou vůbec na Vysočině
Ta tvoje kamarádka nechodí do práce? ![]()
@nostress píše:
Ta tvoje kamarádka nechodí do práce?
To je právě to, co mi nejde do hlavy, po tom pobytu v práci oznámila, že končí k poslednímu březnu, výpověď proběhla dohodu, vybrala zbytek dovolené, ale podle mě se nepřihlásila na pracák, nikam. Zkoušela jsem hledat, jestli si nezaložila živnost, ale bezvýsledně.
@osvc píše:
To je právě to, co mi nejde do hlavy, po tom pobytu v práci oznámila, že končí k poslednímu březnu, výpověď proběhla dohodu, vybrala zbytek dovolené, ale podle mě se nepřihlásila na pracák, nikam. Zkoušela jsem hledat, jestli si nezaložila živnost, ale bezvýsledně.
Tak to se vážně obávám, že už má v tuto chvíli bohužel vymytý mozek. ![]()
@osvc teda to se mi vůbec nelibi tohle, bojim se, že i kdyby to kamarádka porad mela srovnane, že už ji jen tak nepustí ze svých sváru. I kdyz tyhle lidi bohuzel umi moc dobře manipulovat a bohužel my zensky se necháme podstatně snaž. A nedovolala jsi se na to číslo? Nejde vyhledat na netu ??
@nostress píše:
Tak to se vážně obávám, že už má v tuto chvíli bohužel vymytý mozek.
Já kravka jsem se dívala na jeden dokument a začínám trochu panikařit, jestli vůbec žije,asi přeháním, ale jeden nikdy neví ![]()
@Pepinda10 píše:
@osvc teda to se mi vůbec nelibi tohle, bojim se, že i kdyby to kamarádka porad mela srovnane, že už ji jen tak nepustí ze svých sváru. I kdyz tyhle lidi bohuzel umi moc dobře manipulovat a bohužel my zensky se necháme podstatně snaž. A nedovolala jsi se na to číslo? Nejde vyhledat na netu ??
Psala jsem vedle, zkoušela jsem volat několikrát a i od manžela, zvoní to, ale nikdo nezvedá. Nic mi to nenašlo, jen předvolba operátora T-mobile a pak další nesmyslný odkazy, konkrétního nic. Začínám být zoufalá ![]()
@osvc jaky? neco na youtube? nesmis vsemu verit (myslim to hezky)
posli odkaz, vyvrátíme ti to
@osvc píše:
Já kravka jsem se dívala na jeden dokument a začínám trochu panikařit, jestli vůbec žije,asi přeháním, ale jeden nikdy neví
Taky bych měla strach.Třeba je u nás nějaká instituce, co se zabývá sektami.Možná by ti poradili. ![]()
@debra.morgan píše:
@osvc jaky? neco na youtube? nesmis vsemu verit (myslim to hezky)posli odkaz, vyvrátíme ti to
Zrovna tohle je podle skutečnosti, Charles Manson, určitě to znáš ![]()
http://sekty.cz/poradna/ Tady je poradna Společnosti pro studium sekt, napiš jim. Jinak zkusit najít investigativního novináře, který by se tím chtěl zabývat kvůli reportáži a něco zjistil?
@pst007 píše:
http://sekty.cz/poradna/ Tady je poradna Společnosti pro studium sekt, napiš jim. Jinak zkusit najít investigativního novináře, který by se tím chtěl zabývat kvůli reportáži a něco zjistil?
Neskutečně moc díky, zkusím se na ně obrátit ![]()