Poměr švagrové s tchánem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25138
22.12.15 18:43
@araw píše:
Já osobně bych to neřešila nijak :nevim: fakt ne, jejich věc. zapleť se do toho a budeš možná ta nejhorší, stojí ti to za to? :think:

Souhlasim. Presne z tohoto duvodu bych nedelala nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
22.12.15 18:44
@veria píše:
No tak to proste nesmi tak prožívat. Tchán a svagrova jsou dospele svéprávne osoby, to co delaji je hnusný, ale neni to jeji starost.

Ale já neřeším, to jestli to má nebo nemá prožívat. Prostě to prožívá. To je jako kdyby jsi někomu řekla, tohle tě bolet nemůže, mě to nebolelo, ale ono ho to bolí. Prostě to tak zakladatelka cítí. Takže tvoje rada je přetvařovat se, trápit se tím a manželovi lhát, kdykoli se zeptá, co se mnou je? Chápu to správně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.12.15 18:45
@Anonymní píše:
Jako já si nedokážu představit, co by se stalo, kdyby ho nachytal švagr, ten by ho snad na místě zabil a tchýně by se zase na místě zhroutila :zed:

hele, šok to bude takový, že to tu rodinu stejně rozloží, máme to přímo v rodině, už je to tedy dlouho, a nevěrnící byli švagr a švagrová od sourozenců. Jako bratr se sestrou žijící ve třígeneračním domě s jejich rodiči. A jejich manžel s manželkou vesele souložili mezi sebou. A tu rodinu to rozložilo solidně, dodnes, a už je to pěkných pár let, jsou vztahy nedobré. Neřeš, jestli ti do toho něco je nebo není, řekni to manželovi, že dál to řešit nebudeš, ale že jsi tohle viděla a proto jsi špatná. Rozhodně mu nelži a netaj to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
22.12.15 18:45
@Anonymní píše:
Jenže já původně myslela, že je to švagr se švagrovou, tak mi přišlo vhodné v tichosti odejít a nechat je, kdybych hned věděla, že to tam je tchán, tak bych asi vykřikla, nebo to se mnou seklo na místě :poblion:

Tak se zeptej rovnou jich, co se stalo. Nějak vtipně nadhoď, jestli si tam onehdá nezapomněl trenýrky, třebas. Nebo mírně naťukni, jak to dělala ta babka z Vesničky střediskový :mrgreen:. Může to znít šíleně, ale já mám fakt ráda jasno a čistý stůl, žádné schovávačky a přetvářky, já bych s nima nedobrovolně péct nechtěla :lol: ;) Bude to mírně trapné, ale ne pro tebe, oni byli tak hloupí, že se nechali nachytat. Když na někoho přijde slabá chvilka, tak si má dávat bacha. Třeba to bylo chvilkový pomatení smyslů, nic stálýho. Tchýňku ani manžela do toho zatím netahej, ať maj klidný spaní. A ty taky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
22.12.15 18:47
@Anonymní píše:
Uff, je to pro mě složité, ale nevím, na koho se obrátit. Byli jsme v neděli u tchánovců a já načapala tchána se švagrovou (žena manželova bratra). Oni o mně nevěděli, vlastně jsem si nejdřív myslela, že tam je švagrová se svým manželem, tak jsem šla toho mého pošťouchnout, on to u nich totiž nikdy nechce dělat a cestou potkala švagra, takže šok! Nechápal, co mi je, že jsem bledá, tak jsem se vymluvila, že mi není dobře a najednou vzadu ze dveří vylezl tchán a upravoval se, takže další šok! Naštěstí jsme za chvíli jeli domů, ale nemyslím na nic jiného, vůbec nevím, jak se chovat, ještě je před svátky, takže tam budeme přes noc i s dětma a nemám žaludek dělat, jako že nic a pohoda. Napadlo mě, že to řeknu manželovi a ať si promluví se svým otcem on. Co byste dělali na mém místě vy? Nepište mi rady, že mi do toho nic není, pokud se nechali takhle hloupě chytit, tak už to není jenom jejich věc a ještě pro rýpalky, fakt jim nezávidím.
Děkuji a jistě chápete anonym :oops:

Já bych to řekla manželovi s tím a s ním se o tom poradila, potažmo bych to možná řekla švagrové a tchánoci, žes je viděla, ale to je všechno, víc bych to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
22.12.15 18:48
@Anonymní píše:
Ano, je to nápor na psychiku, takže to vlastně ohrožuje moji vlastní rodinu. O co mi jde? To jako vážně? Několik dní během svátků s nimi, během zimy s nimi na týden na hory, mezitím spousta víkendů s nimi, jasně pořád pohoda :poblion:

Tak to vsem rekni no.
Co na to rict.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
22.12.15 18:52

Manželovi bych to na 100 procent řekla, zvlášť když z Tebe cítí, že se něco děje. Nenechala bych si rozkládat vlastní vztah s manželem tím, že mu budu lhát a snažit se předstírat, že je vše ok. Navíc si myslím, že to změní i tvůj vztah ke švagrové a tchánovi, a to manžel taky vycítí. Pak Ti to bude třeba vyčítat, že jsi k nim chladná nebo protivná atd…
Zkrátka manželovi bych to určitě řekla. Ale asi bych se ho snažila přesvědčit, ať si vezme pár dní na rozmyšlenou, jestli s tím vyjít ven nebo ne. Ať nereaguje s horkou hlavou.

Jestli to říct ostatním, to netuším. Spíš bych to neříkala. Alespoň prozatím. Je opravdu možné, že se jedná o nějaký totální ústřel, za měsíc bude po všem a zas budou oba normálně fungovat ve svých rodinách.
Ale taky nevím, jak bych se s tímto vědomím na ně tvářila, asi by mi z toho bylo taky na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
22.12.15 18:53

@Keyllah
Ano. Nejlepsi ze špatných reseni. Dobre tady neni, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.12.15 18:56
@veria píše:
@Keyllah
Ano. Nejlepsi ze špatných reseni. Dobre tady neni, bohužel.

s tím nesouhlasím, ona nic neudělala, ona to nemusí odnášet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
22.12.15 18:57
@Anonymní píše:
Na tohle nejsem bohužel ta správná povaha :oops: Chvilkové pomatení? Jako že se švagrová sehnula pro dvacku a tchán viděl příležitost, tak se jí chopil, jo? :poblion:

No, nechtěla bych nikoho podceňovat, ale stát se to může. Třeba si dali panáka a nějak se to vyvinulo. Jednorázovku bych byla schopná omluvit a pomlčet o ní. Ale abych někoho dlouhodobě kryla, aby se náhodou nezničila iluze o dokonalé rodince, tak to teda nee. Tak jenom naťukni, jaký máš názor na nevěru, uvidíš, jak se budou tvářit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
22.12.15 18:57

Manželovi bych to rekla pouze v pripade, ze bych si stopro byla jista, ze to nerekne nikomu dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
22.12.15 18:58

Zakladatelko, zeptam se te jinak.Kdyz o tom nekomu reknes, co si od toho slibujes? Pokud bys sla za jednim z neverniku, urcite se nedockas toho, ze by rekli:„Mas pravdu, chovali jsme se nemoralne, ihned toho nechame“ Pokud bych potrebovala vrbu, tak bych sla radsi za kamaradkou.Nebo pokud bys to rekla manzelovi, musela bys mu verit, ze to nikomu z rodiny nerekne. V opacnem pripade to ti dva mohou zatlouct a tebe postavit do velmi spatneho svetla pro krivou pomluvu. Takze nez cokoliv podniknes, doporucuju dobre zvazit dusledky.

Příspěvek upraven 22.12.15 v 19:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
22.12.15 18:59
@Anonymní píše:
V tom máte pravdu a vycítí to i oni. Mě nenapadlo, to vybalit u tchánovců jako dárek. Jen je pro mě složitý to říct i manželovi takhle před Vánoci :zed: Ale jak jsem psala, on už tuší, že se něco děje :oops:

Jestli něco tuší, tak s pravdou ven ;). Takový tajnosti, jestli tuší, ty by ti stihly nadělat ještě paseku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8709
22.12.15 18:59
@Anonymní píše:
Ano, je to nápor na psychiku, takže to vlastně ohrožuje moji vlastní rodinu. O co mi jde? To jako vážně? Několik dní během svátků s nimi, během zimy s nimi na týden na hory, mezitím spousta víkendů s nimi, jasně pořád pohoda :poblion:

A co se změní, když to manželovi řekneš? Tobě se uleví a jemu tím nijak neprospěješ a celé situaci taky ne. Jen chceš to břímě toho, že to víš, hodit i na někoho jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
22.12.15 19:01
@Amalthea píše:
A co se změní, když to manželovi řekneš? Tobě se uleví a jemu tím nijak neprospěješ a celé situaci taky ne. Jen chceš to břímě toho, že to víš, hodit i na někoho jiného :nevim:

Tohle platí na nevěrníky, ne na náhodné kolemjdoucí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová