Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hanča74 píše:
@natiova jednou jsem se pomstila kamarádovi za jeho nejapný žert. a bylo to takhle. Z netu jsem mu napsala sms.jako odesílatel se mu tam místo čísla zobrazilo O2. a podpis VAŠE O2. SMS mu oznamovala že vyhrál ve velkém slosování na svoje tel. číslo nový mobil a že má zavolat na tel. xxxxxxx a domluvit si předání výhry. Ten tel byl kamarádky, mluvila s ním jako operátorka a řekla mu v které prodejně si má tel.vyzvednout.hned tam naklusal a to by si koukala ten fičák. ochranka ho vyváděla ven neb tam ječel a dožadoval se výhry.
@natiova Promiň nechtěla jsem rýpat, jen jsem se bála moralistek
Hele, ale já bych fakt šla do toho projímadla
Jednou jsme to udělali ve škole spolužačce, byla na všechny hnusná, bonzačka a dělala naschvály a tohle byla fakt pomsta za všechny prachy, ještě, když ji učitelka nechtěla pustit na záchod ![]()
@hanča74 píše:
@natiova jednou jsem se pomstila kamarádovi za jeho nejapný žert. a bylo to takhle. Z netu jsem mu napsala sms.jako odesílatel se mu tam místo čísla zobrazilo O2. a podpis VAŠE O2. SMS mu oznamovala že vyhrál ve velkém slosování na svoje tel. číslo nový mobil a že má zavolat na tel. xxxxxxx a domluvit si předání výhry. Ten tel byl kamarádky, mluvila s ním jako operátorka a řekla mu v které prodejně si má tel.vyzvednout.hned tam naklusal a to by si koukala ten fičák. ochranka ho vyváděla ven neb tam ječel a dožadoval se výhry.
Tak to je super
To si musím zapsat, jednou by se to mohlo hodit ![]()
Dej mu do bot vodu s olejem, tak nakapat, aby to tam měl vlhký
![]()
@Deninina píše:
@natiova Promiň nechtěla jsem rýpat, jen jsem se bála moralistekHele, ale já bych fakt šla do toho projímadla
Jednou jsme to udělali ve škole spolužačce, byla na všechny hnusná, bonzačka a dělala naschvály a tohle byla fakt pomsta za všechny prachy, ještě, když ji učitelka nechtěla pustit na záchod
![]()
A co by jste dělali, kdyby jste to přehnali, ona byla třeba alergická a něco se jí stalo. Tenhle typ pomsty fakt neuznávám. Tady jde už o zdraví.
Koupila bych houno ve spreji a nastříkala mu to na kapotu auta, vypadá to úplně jak originál, stříkáš a jako když děláš točenou zmrzlinu uděláš to stejně, prodávají to v takových těch obchodech s fórkama
Já jsem měla obchod s žertovným zbožím
a nejvíce u mě kupovali bombičky se smradem-rozlomíš vyleješ-smrdí jak pukavci…pak smrad ve spreji-smrdí jak hnůj-tím mu můžeš vystříkat třeba auto… a pak pytlíčky se smradem…do něj bouchneš a on se až po chvíli nafoukne a praskne..taky pěknej smrad…to byly nejlepší pomsty…
ty praskliny na sklo jsem měla také, ale nejsou moc věrohodné…mrkni na www.ptakoviny.biz …od nich jsem odebírala, tam určo něco vybereš… ![]()
Suprovni, četla jsem všechny příspěvky a teda holky, co se v nás najde…Já totiž taky plánuji něco jako pomstu, ale úplně takhle bych to nenazvala.to je fuk, jsem zvědavá, co řekne pan bratranec na své auto! A je on taky moc zvědavý? Já totiž plánuji něco na extrémně zvedavou tetu, tak kdyby měl někdo tip, budu moc ráda :-p jo a proto jsem anonymní…
@Hanulínek píše:
Nám na jednoho,,bezva" souseda radili fakt pomstu s velkým P. Nepoužili jsme to, ale tou představou se bavíme občas i teď.
Jestli má dědek svůj dům s žumpou- ideální je počkat si až bude těsně před vyvezením a pak mu tam vhodit pár kostek droždí. Údajně to vybublá jako hrnečku vař. Teoret.by to mohlo fungovat i při vhození do WC.
Jestli to je 100% ale nevím- neodzkoušeno.
Ale stejně si myslím, že ať se pomstíš sebelíp, nepomůže Ti to.
To se mi hooodně líbí
! Úplně vidím, jak mu ze septiku lezou h.vna
. Jen by to fakt chtělo zkusit, my máme plno, ale nemám odvahu
.
Jinak si myslím, že lidi se dnes málo baví a když je nějaký prudič, tak proč si aspoň jednou nezpříjemnit den na jeho účet
. Jsem pro pomstu! ![]()
Propíchni mu gumy, nasyp cukr do nádrže (pokud jí otevřeš), polej auto barvou, nalij do ostřikovačů šťávu, chovej se k němu spatra, stejně, jako on k tobě, pořádně osol jídlo pití, zalom párátko do zámku tam, kde bydlí, už mě nic nenapadá ![]()
@hanča74 píše:
@natiova píše:![]()
![]()
![]()
Supééér
To vypadá věrohodně
Bych chtěla vidět tu reakci
Poraďte mu, aby s tím jel hned do servisu, dokud to ještě drží pohromadě, že pak by musel platit odtahovku
![]()
@Gina108 píše:
SupééérTo vypadá věrohodně
Bych chtěla vidět tu reakci
Poraďte mu, aby s tím jel hned do servisu, dokud to ještě drží pohromadě, že pak by musel platit odtahovku
![]()
![]()
![]()
@zuzouš píše:
Propíchni mu gumy, nasyp cukr do nádrže (pokud jí otevřeš), polej auto barvou, nalij do ostřikovačů šťávu, chovej se k němu spatra, stejně, jako on k tobě, pořádně osol jídlo pití, zalom párátko do zámku tam, kde bydlí, už mě nic nenapadá
jako osolit někomu pití, to je sice dětinské, ale budiž…ničit někomu majetek, to už ale zavání trestným činem, tyhle rady myslíš fakt vážně? ![]()