Poplatky české televize

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17768
27.1.26 14:33
@rmot píše: Více

Ja napriklad nezvladam byt nekde, kde TV bezi jak kulisa, mame takovou hviezdu v rodine, milovnice TV, ona mi vzdy v telefonu dela hodinovou prednasku, co rikali v televizi :cert: :lol:, namitky, ze to slyset opravdu nechci, naprosto nerespektuje a mele a mele, TV ji bezi cely den a kdyz zrovna necumi na TV, porad ji to bezi jak kulisa.

Příspěvek upraven 27.01.26 v 14:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12876
27.1.26 14:34

Tal pracoval jsi u toho nebo ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17768
27.1.26 14:39
@ludmilaadamkova píše: Více

Mit TV zapnutou jak kulisu, i kdyz jde jen o detsky kanal, neni zrovna nejrozumnejsi, znizuje to u deti kapacitu koncentrace, zvysuje excitaci a muze mit negativni vliv na kognitivni rozvoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7991
27.1.26 14:45
@Anna766 píše: Více

Tak já si nemusel brát HO, prostě jsem jen nejel na firmu a udělal jen tolik práce, co se u toho zvládlo. Běžné rutinní činnosti mohli dělat zaměstnanci na firmě i bez toho, abych jim u toho funěl za krk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7991
27.1.26 14:45
@Liberalissima píše: Více
Často jo, v rámci možností.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148296
27.1.26 14:51

Což asi nebude stejné jako když někdo musí sedět u notebooku a soustredit se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7991
27.1.26 15:04

Já myslím, že když jde o dítě, tak vždycky notebook chvíli počká, nebo se to dá dohnat, až dítě usne. Ale to je na každém, jak si nastaví priority.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148296
27.1.26 15:08

Jakože řekne klientům nebo spolupracovníkům aby si šli zapálit než půjde dite spát a vrátíš se?
To se tak běžně u HO dělá? To mi naprosto překopává mou představu o HO.
Jsk říkám, nemůžu soudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7991
27.1.26 15:22

Proč pořád to HO? Pokud je někdo doma s nemocným dítětem, tak má paragraf a doma dělat nemusí ne? A může se dítěti plně věnovat. Já paragraf nepotřeboval, prostě jsem zůstal doma a pokud jsem potřeboval u toho něco udělat pracovního, tak se to vždycky nějak vymyslelo. A tedy co jsem měl kamarády na HO, tak to často byli programátoři a bylo jedno, kdy zrovna dělají a nebo nedělají, hlavní byla odevzdaná práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148296
27.1.26 15:31

Protože na to reaguju, psala o tom Libera. Celou dobu to tak beru že je řeč o HO.
Já jsem sama na paragrafu s dětmi nebyla snad nikdy. Vždycky jsme se mužem nějak prostřídali stejně jako když děti nemocné nebyly. Ale taky to nebudu psát jako ssmozřejmost pro všechny že to tak mají mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12876
27.1.26 15:35

Aha, takže moc ne :D

No kdybys někdy měl dítě doma x měsíců v kuse jako my a musel u toho fakt PRACOVAT, tak bys to možná s tou televizí neviděl tak kategoricky ;)

A to u nás za normálního režimu skoro neběží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12876
27.1.26 15:37

Ne, takhle to samozřejmě nefunguje :mrgreen:

A představa, že s chronicky nemocným dítětem bude rok v kuse někdo tři týdny z měsíce na OČR je taky úsměvná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7991
27.1.26 15:58
@Liberalissima píše: Více

Tak to u tebe ale nebyla klasická situace, do které se dostává většina rodičů ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148296
27.1.26 16:42

Však to netvrdí. Ty ses začal prvni kasat jak jsi to měl asi jinak, že ses dětem věnoval bez televize, aniž bys znal kontext.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
27.1.26 17:03
@My Melody píše: Více

Pul hodina až hodina max denně televize si nemyslím že má negativní vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák