Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
radún,sis teda taky užila s tím čekáním,zda se to rozjede,mi se to rozjelo,jsem se vyvolávačky bála.
poprvé jsem byla v totálním šoku,jaká to je příšerná bolest,ani epidurál mi tehdy nenabídli,jsem trpěla jak zvíře,kontrakce po 5 min od 20h a Viki se narodila až ráno ve 3,10.
navíc to byla ještě stará porodka,na hekárně jsem byla ještě s jednou maminkou,jsme měly stejně bolesti a splečně rozdýchávaly-a pořád říkaly-už nemůůžuuu,taky nemůžeš?,kdy to skončí?-nic příjemného. ![]()
Jo jo, to čekání bylo blbé. Bolesti jsem neměla žádné, jen ta vod tekla. Spíš jsem se bála. Příšerně.
Koukám, že jsme na tom dost podobně, manžel taky nechce třetího prcka
.
radún,.chceš ještě třetího?jsem netušila
ale třeba,až Ti holky odrostou,tak bude souhlasit-ale mně odrostly a stejnak nechce,je totiž pohodlný a chce mít už svatý klid od mimin,je moc rád,že máme větší děcka,a co chci já,ho moc nezajímá ![]()
nesnaží se ani pochopit,alr s tou jeho povahou je to dost těžké ![]()
thea píše:
radún,.chceš ještě třetího?jsem netušilaale třeba,až Ti holky odrostou,tak bude souhlasit-ale mně odrostly a stejnak nechce,je totiž pohodlný a chce mít už svatý klid od mimin,je moc rád,že máme větší děcka,a co chci já,ho moc nezajímá
nesnaží se ani pochopit,alr s tou jeho povahou je to dost těžké
Nepopisuješ náhodou mého manžílka?
. A přitom holky jsou ták hodné, od malinka spí celou noc (jasně že až na pár vyjímek), ale já mám fakt dovolenou…
.
fakt ty chlapy nechápu,zhniláci jedni ![]()
Jsem si totiž Valinku jako mimi neužila,Viki měla tři roky,nechodila ještě do školky,tak jsem kmitala kolem obou,ale ted Viki chodí do školy,má kroužky,valinka půjde do školky,bych měla čas se miminku věnovat a zase bych si to naposled užila,ale on néééé,s ním nehnu ![]()
Holky taky chtějí ještě maličkou sestřičku,Viki že bude vozit a pomáhat a Valinka se s miminkem koupat…bohužel nic nenadělám,pokaždé doufám,že nedostanu MS,ale on si dává pozor-neberu ani HA,mu to prostě neujede-jsem ho už i ožrala a nic ![]()
thea píše:
fakt ty chlapy nechápu,zhniláci jedni
Jsem si totiž Valinku jako mimi neužila,Viki měla tři roky,nechodila ještě do školky,tak jsem kmitala kolem obou,ale ted Viki chodí do školy,má kroužky,valinka půjde do školky,bych měla čas se miminku věnovat a zase bych si to naposled užila,ale on néééé,s ním nehnu
Holky taky chtějí ještě maličkou sestřičku,Viki že bude vozit a pomáhat a Valinka se s miminkem koupat…bohužel nic nenadělám,pokaždé doufám,že nedostanu MS,ale on si dává pozor-neberu ani HA,mu to prostě neujede-jsem ho už i ožrala a nic
Ha, tak opít ho, to mě ještě nenapadlo. Dobrý
. Víš, co mi nedávno řekl? Že kdyby to do třetice byla zase holka, to by nepřežil. Že kdo prý vystrojí tři svatby…Leda blázen.
šmarjááá,si svatby vystrojí samy ne?a tohle mi ještě neřek
zatím ![]()
a výmluvou o čtyřech ženských se často ohání,ale fakt mu to nežeruru
výýýýmluuuvyyyyyyy!!!!!!!!!!!!
víš,je blbý,že kvůli tomu máme celkem doma někdy dusno,ale když já si nemůžu pomoct,tak mě sere,že je zatvrzelý,že nemám chut pro něj cokoliv dělat ![]()
Theu, kašli na to, nerozčiluj se. Prý to škodí zdraví…
. Třeba mu to někdy ujede, co?
Tomu svému se někdy nedivím, že nechce, páč navíc k tomu máme ještě 3 psy - (feny!!!!
). Takže když to vezmu jako ženský, už je nás na něho 6, a to je taky dost…
. Ale třeba ho ješte zlomím.
máš recht,prdím na něj,nechci,aby to se mnou seklo v nejlepších letech ![]()
co se má stát,to se stane,jojooo,díky za uklidnění ![]()
u nás jezdí už tři maminky s třetísky a prý je to pohoda-jen nezasvěcení si myslí,že je to makačka až na půdu-ale dvě z nich mají děti starší než já(takže na mimi čas) a jedna mladší než já(to je trošku horší)-sice je i tak práce víc,ale dostat tři pusinky naráz za to stojí ![]()
Holky…co rodily v Opavske porodnici..nevite jak dlouho nechaji prenaset??? Vsude to zda se funguje jinak . Diky ![]()
AHOJKY RODILA JSEM V OPAVĚ UŽ DVAKRÁT,POKAŽDÉ V TÉ NOVÉ PORODNICI.BYLA JSEM NADMÍRU SPOKOJENÁ.U PRVNÍHO DÍTĚTE JSEM MĚLA EPIDURÁL TAKŽE JSEM NEMĚLA ŽÁDNÉ BOLESTI,PŘED 4ROKY TO BYLO JEŠTĚ ZADARMO.U DRUHÉHO JSEM TO BOHUŽEL NESTIHLA.I KDYŽ JSEM MĚLA MALÉ PROBLÉMY,MALÉHO JSEM NEDOKÁZALA VYTLAČIT,VŽDYCKY SE MI VRÁTIL HLAVIČKOU ZPÁTKY,TAK MĚ PORODNÍ ASISTENTKA DOKÁZALA HODNĚ POMOCT HLAVNĚ PSYCHICKY.NIKAM JINAM BYCH RODIT NEŠLA.I KDYŽ NĚKTERÉ NÁZORY SESTER NA ŠESTINEDĚLÍ MĚ HODNĚ ZASKOČIL STEJNĚ SI TO KAŽDÁ MAMINKA UDĚLÁ PO SVÉM JAK JÍ TO VYHOVUJE.
JÁ JSEM PŘENÁŠELA NECELÝ TÝDEN TO JE JEŠTĚ V NORMĚ.POKUD JE TO DÝL TAK TĚ POŠLOU DO PORODNICE A TAM PODLE VYŠETŘENÍ TI POROD VYVOLAJÍ,ALE NENÍ SE ČEHO BÁT
armli píše:
Holky…co rodily v Opavske porodnici..nevite jak dlouho nechaji prenaset??? Vsude to zda se funguje jinak . Diky
Ahojky, já jsem nepřenášela, já jsem obě holky rodila předčasně…
.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.