Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
já už to nedávala, taky jsem natekla už celá..už jen doma polehávat a čekat. nemůžu chodit, šptně se mi dýchá a ty hrozné bolesti … už at je mimčo venku
tak a tu mam dnešni stopování 19-20hod ![]()
před chvilinkou jsem vylezla ze sprchy. tak schválně jestli se to zase rozežene ![]()
Nicollka píše:
tak a tu mam dnešni stopování 19-20hod
před chvilinkou jsem vylezla ze sprchy. tak schválně jestli se to zase rozežene
jůůůůů
no včera 10min interval , voda zahnala, ted sem vylezla z vany a asi je to zase pryč.
to je o nervy už ![]()
Nicollka píše:
no včera 10min interval , voda zahnala, ted sem vylezla z vany a asi je to zase pryč.to je o nervy už
jejda teda, berušce se asi u maminky líbí
Nicollka píše:
no jo líbí až moc .)
vidíš jdu na tobradavky moje těšte se
Niky jsi ještě celá? Piš nám prosím aktuální zprávy, myslíme ne tebe. ![]()
se to smazalo nebo co .. tak ještě jednou
stopuji ale vypadato že se prodlužuje čas. 3,3,3,4,4,5,5…a ted zase 5
vystřeluje mi to až skoro ke kolenum, záda i zadek, no zkusim zaspat nebo něco…a třeba zase ráno
Dobré ráno, tak klasika, večer jsem ještě chodila, bolesti se ze 3min natahly na 5min, po hodině chozeni po kuchyni jsem si šla lehnout a ani nevim jak jsem usla kolem 2hod rano. Takže se nic nekoná , jen doufam se to nebude opakovat takto často za sebou už to byli nervy, ja určitě potom to prave nepoznam z toho mam nervy, fakt se bojim že začnu rodit doma, protože si budu myslet , však ono to zase ustane, rozežene nebo ja nevim co
Ted mi to opět vali po 10min
MMarti jééééj kdyby bylo s kym tak klidně i 2× denně
Manžel by měl dojet dnes v 23h nebo zitra po poradně v 14h .. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.