Poslední MS okolo 4. dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
28.4.15 15:39

Doufam :) snad MS nedorazi :) a beru i kyselinu listovou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.4.15 15:40

S váma je to děsný :mrgreen: Se rozjedete, začínáte tady házet čárky jedna přes druhou a já mám ještě týden čas :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
28.4.15 15:41

Ha, to jsem zkoušela, když jsem byla těhotná. Zvládla jsem 2 tabletky a pak jsem to někomu dala :mrgreen: Mi z toho bylo pěkně blbě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
172
28.4.15 15:42

Me je zatim docela fajn, uz ji beru druhy den :) Tak snad se miminko udrzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
28.4.15 17:41

Bohuzel se mi to nepodarilo vyfotit lepe. Prece jen rano byl duch videt lepe. Mam den pred MS..myslite ze bych mohla mit sanci? test DR MAX, a stejny duch byl i na GS MAMATEST, ktery jsem si delala vcera. :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.4.15 18:51

@Keydance A co ty? Já to s tebou vypadá?

• Citovat
  • Upravit
bobina12
28.4.15 20:13

@lensom drzim palce at to vyjde mnohem lépe než předtím, preju ti to, nedokazu si predstavit jake to je, jsi statečná :potlesk:

@Irees jinak je jasny ze jsem to samozrejme nevydrzela a testla :-D nejakeho mikroskopickeho ducha jsem tam videla :-D (vcera) ale zapomnela jsem si koupit dalsi test takze zitra rano nic netestnu ale zkusim to odpolko snad se zadari a uz to nebude jen duch :-D

Příspěvek upraven 28.04.15 v 20:22

• Citovat
  • Upravit
bobina12
28.4.15 20:15

@lensom Já ho tam vidim :potlesk: vypada to velmi nadejne jen tak dal ať sili :-) :dance:

• Citovat
  • Upravit
6275
28.4.15 20:24

Ahoj, já nějak poslední dobou vůbec neměla čas na nic! Ale vidím, že tady už se to hemží novotěhu! To je super! Já měla podezření na anovulák, ale vypadá to, že ovulace se přeci jen uráčila dorazit a jsem 4 DPO. Je tu někdo taky tak brzo po ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.4.15 22:30

@bobina12 Další? To je krásný :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
28.4.15 22:30

No, na mě už se zase chystá. Už ji cítím. Ta přijde určitě v pátek na narozky :roll:

• Citovat
  • Upravit
357
29.4.15 08:33

@lensom je krasne videt! Vidim na vsech trech testech. Ja testla dneska rano a muj duch je tak polovicni sily nez tvuj. Ale jsem teprv 11dpo (den pred MS), bazalka dneska rano 37,4! :). Stejne vysoka jako tenkrat se synem.
Musi nam to vyjit :hug:

@bobina12 no skvele! Tak drzim palecky at je na dalsim testu ze stinu duch. Ten duben zda se byt superplodny (tuk tuk tuk na drevo)

Listovku beru uz od zari co jsme se zacli snazit, posledni mesic teda misto ni vitaminy Chytre miminko, ale je tam taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
29.4.15 09:00

Mno se nám to tady pěkně rozjíždí :) já zkusím test dneska nebo zítra uvidím jak budu stíhat :) jinak duchy taky vidím tak jen tak dál :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.4.15 10:03

Teda, koukám, že mě v tom necháte :mrgreen: Ale jen tak dál, ať je vás ještě víc :mrgreen: Pak aspoň někdy přijde ta řada někdy na mě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
172
29.4.15 11:32

Ja mam dnes twrmin MS, zatim nedorazila…tak zkusim jeste jeden test :) pokud opravdu jsem tehotna, tak bych mela byt 4TT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí