Poslední MS okolo 4. dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
29.4.15 12:10

@RadkaCh No já asi nic :| a ještě jsem to nedostala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.4.15 18:24

@Keydance Asi bude trvat, než se ti to srovná po antikoncepci. I když ještě furt to nemusí být ztracený. To vůbec nevíš, jak to vlastně máš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
89
29.4.15 18:45

@RadkaCh Ano ano, ono se to nějako vyvrbí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.4.15 19:01

@Keydance Nějak určitě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
357
30.4.15 08:24

Čau holky,
tak mi klesla bazálka a začla jsem špinit. Takže je to v PR… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.4.15 10:29

Já to dostala dneska v noci :roll:

• Citovat
  • Upravit
357
30.4.15 10:35

Já tu mrchu dneska upálim! Pořád špinim. Kdyby mi neklesla ta bazálka tak v pohodě, ale takhle vim že je to v pr…co ale pak ten dušík na testu…? Jsem smutná a naštvaná :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.4.15 10:38

@Irees A jak moc ti klesla? Uvidíš, co z toho vyleze.

• Citovat
  • Upravit
357
30.4.15 10:40

Klesla dost z 37,4 na 37,0 :/. Uz se s tim smiruju a priste uz fakt nebudu testovat pred ms. To zklamani mi za to nestoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.4.15 10:43

No jo, my už to dítě máme, tak si holt asi musíme počkat :nevim: Budeme se tady zatím kochat ultrazvuky od holek :lol: Ale teda zítřejší narozeniny mi to zkazilo dokonale. Celej tenhle víkend stál dopředu za houby i bez toho, že jsem to dostala, tak dneska ráno to dostalo korunu :roll:

• Citovat
  • Upravit
357
30.4.15 11:05

Presne. Tenhle prodlouzeny vikend bude stat za prd. Naladu mam na bodu mrazu. My jeste jedem na chalupu a v pondeli mam dovcu, tak si to alespon uzijeme se synem. Dneska v praci jsem teda platna jak mrtvymu zimnik, vubec se nemuzu soustredit. Ja uz fakt myslela ze to vyslo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
30.4.15 11:31

Ahoj holky.Jsem tu nová, ale narazila jsem na Vaše téma, které je pro mě dost aktuální. Neřadím se mezi úplné snažilky, ale mezi ty z Vás, které tomu nechávají volný průběh. Pravdou je, že jsem měla dost dlouhé období bez MS po vysazení HA (celkem 3/4 roku). Naštěstí už jsem najela, ale mívám MS tak po 43 dnech. To znamená, že vůbec netuším, kdy a jestli vůbec mám ovulaci. Každopádně mi poslední MS skončila 31.března. Jsem zvědavá, jestli se to třeba zadařilo :-) divné je, že mě vždy, když jsem MS čekala, tak mě klidně 14 dní neuvěřitelně bolely psa. Teď mě nebolí, ale mám je jak balóny :-D pociťujete některá z vás to samé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
30.4.15 11:50

Ahoj a vitej mezi nami. No jestli si mela posledni ms 31.3 tak klido to mohlo vyjit. Test jsi nezkousela? Nebo teda budes mit zase delsi cyklus. Avis kdy (a jestli vubec) mas ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
30.4.15 12:05

Test jsem ještě nezkoušela, ještě tak týden vydržím - aby to nebyl zase delší cyklus. Je pravda, že si ovulaci neměřím (ani testy, ani BT), ale vždy v půlce cyklu se mi objeví silnější výtok - takže to podvědomě přisuzuji právě ovulaci. Pokud bych si ji chtěla měřit pomocí BT, měla bych začít 1.den MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
30.4.15 12:23

@Teereeza s merenim BT muzes zacit klidne hned. Dulezite je merit rano jestte nez vstanes z postele a ve stejny cas. Tak po 2-3 mesicich mereni uz se v tom budes orientovat a dozvis se o svem tele spoustu zajimavych informaci. Muzes merit vaginalne nebo v ustech, ale vag. je to presnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí