Poslední MS okolo 4. dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
15.4.15 09:10

@Irees To jsme na tom stejně. Do 2,5 let mi to končí v prosinci :mrgreen: Už teď „přetahujeme“, ale jak říkám, dáváme tomu ještě 2 měsíce. :lol: Já se teda nemám, kam vrátit, takže budu muset hledat.

• Citovat
  • Upravit
357
15.4.15 09:25

@RadkaCh Jasně, 2 měséce jsou v pohodě, vždyť když bys stejně nastupovala na MD 8 týdnů před porodem, tak by ti to vyšlo akorát. A navíc třeba to teď vyjde a navážeš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.4.15 09:27

@Irees Já bych na MD nenastupovala. Ale ty 2 měsíce se ještě dají, pak už ne.

• Citovat
  • Upravit
357
15.4.15 09:50

@RadkaCh a ovulku čekáš taky o víkendu? Mě zbyli ovu testy z min měsíce, mám tam tuším ještě tři tak testnu čt pá so.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.4.15 09:57

@Irees Nevím, na kdy. Já už testuji nekolik dní, protože to mám teď fakt různě dlouhý. Dneska jsem ještě nedělala, tak jsem zvědavá, jestli už na něm něco začne být.

• Citovat
  • Upravit
34
15.4.15 10:03

RadkaCH mno tak dík teda :D jako nám to je jedno jestli to bude hned nebo později necháváme tomu volný průběh :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.4.15 10:06
@Tanka89 píše:
RadkaCH mno tak dík teda :D jako nám to je jedno jestli to bude hned nebo později necháváme tomu volný průběh :)

No však jasný. My do toho tenkrát šli s tím, že to stejně všem trvá dlouho, tak přestanu brát prášky a jednou to bude. Jsme pak čučeli jak péra z gauče a byli z toho trochu vylekaný :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
15.4.15 12:58

Tak už začínám mít čárku, tak se do toho musíme opřít :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
bobina12
15.4.15 21:38

Zdravím nováčky :mavam: ja mam za sebou dnes docela narocny den, ted jsem ulehla a to byh ještě měla trosku doma pofackovat nádobí, ale to az zitra dnes jsem beze sil :-D pritel mi odjel ani jsme nic nestihli takže zitra rano na to vlitnem at nic nezanedbame a taky zitra zkusim prvni ovu testik, tesim se na nas termin pprodu je to krasne datum :D :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
357
16.4.15 10:58

JJ také začínám dneska s ovu testy. Ale zatím nemám ani hlen, tak těžko bude ovulka zítra, spíš to tipuju na něděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.4.15 11:37

Tak já to vidím na pozitivní test na zítra. Jen mi to bude docela k prdu, protože manžel zítra ráno odjíždí na celý víkend na ryby :roll: To abych si šla koupit tampony :roll:

• Citovat
  • Upravit
357
16.4.15 11:40

@RadkaCh tak to na to musíte hupsnout dneska večer a zítra ráno aspoň něco. Nebo že by ses za ním stavila o víkendu na otočku na ryby… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.4.15 11:44

@Irees To by neklaplo. To by jedině musel být sex za asistence přísedících. :roll:

• Citovat
  • Upravit
357
16.4.15 11:53

Hmmm, tak to by bylo zajímavý :). No tak dneska si to pojistíte a den dva před ovulkou to je dost vysoká šance.

Mě od včera nějak bolí podbřišek, furt nějaký píchání vpravo chvilku vlevo :zed:. No vím že ty dva folíky jsou vpravo, tak jsem na to zvědavá. Dokonce mě trochu bolí v kříži jako před ms, tak ta ovulka bude tentokrát asi i dost bolestivá. No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
16.4.15 11:56

Holky a teď co je teplo, tak mi přijde že je těhotná půlka republiky… :). A všechny tak ten 5-8 měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí