Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@RadkaCh Jasně, 2 měséce jsou v pohodě, vždyť když bys stejně nastupovala na MD 8 týdnů před porodem, tak by ti to vyšlo akorát. A navíc třeba to teď vyjde a navážeš ![]()
@Irees Já bych na MD nenastupovala. Ale ty 2 měsíce se ještě dají, pak už ne.
@RadkaCh a ovulku čekáš taky o víkendu? Mě zbyli ovu testy z min měsíce, mám tam tuším ještě tři tak testnu čt pá so.
@Irees Nevím, na kdy. Já už testuji nekolik dní, protože to mám teď fakt různě dlouhý. Dneska jsem ještě nedělala, tak jsem zvědavá, jestli už na něm něco začne být.
RadkaCH mno tak dík teda
jako nám to je jedno jestli to bude hned nebo později necháváme tomu volný průběh ![]()
@Tanka89 píše:
RadkaCH mno tak dík tedajako nám to je jedno jestli to bude hned nebo později necháváme tomu volný průběh
No však jasný. My do toho tenkrát šli s tím, že to stejně všem trvá dlouho, tak přestanu brát prášky a jednou to bude. Jsme pak čučeli jak péra z gauče a byli z toho trochu vylekaný ![]()
Zdravím nováčky
ja mam za sebou dnes docela narocny den, ted jsem ulehla a to byh ještě měla trosku doma pofackovat nádobí, ale to az zitra dnes jsem beze sil
pritel mi odjel ani jsme nic nestihli takže zitra rano na to vlitnem at nic nezanedbame a taky zitra zkusim prvni ovu testik, tesim se na nas termin pprodu je to krasne datum
![]()
JJ také začínám dneska s ovu testy. Ale zatím nemám ani hlen, tak těžko bude ovulka zítra, spíš to tipuju na něděli.
Tak já to vidím na pozitivní test na zítra. Jen mi to bude docela k prdu, protože manžel zítra ráno odjíždí na celý víkend na ryby
To abych si šla koupit tampony ![]()
@RadkaCh tak to na to musíte hupsnout dneska večer a zítra ráno aspoň něco. Nebo že by ses za ním stavila o víkendu na otočku na ryby… ![]()
@Irees To by neklaplo. To by jedině musel být sex za asistence přísedících. ![]()
Hmmm, tak to by bylo zajímavý
. No tak dneska si to pojistíte a den dva před ovulkou to je dost vysoká šance.
Mě od včera nějak bolí podbřišek, furt nějaký píchání vpravo chvilku vlevo
. No vím že ty dva folíky jsou vpravo, tak jsem na to zvědavá. Dokonce mě trochu bolí v kříži jako před ms, tak ta ovulka bude tentokrát asi i dost bolestivá. No uvidíme.
Holky a teď co je teplo, tak mi přijde že je těhotná půlka republiky…
. A všechny tak ten 5-8 měsíc.
@Irees To jsme na tom stejně. Do 2,5 let mi to končí v prosinci
Už teď „přetahujeme“, ale jak říkám, dáváme tomu ještě 2 měsíce.
Já se teda nemám, kam vrátit, takže budu muset hledat.