Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ellienka No to si dovedu predstavit ze si z toho zjidteni mela „radost“. Ale lepsi ze vis na cem ses a muzete to ted podchytit. Clostil vypada jako svinstvo ale me nic nedelal a druhy cyklus s nim jsem otehotnela
. Takze si myslim ze do zari si tehule a ovulaci ti to pekne nastartuje
![]()
Jinak ja pocitam dny do toho 19teho, tahne se to neskutecne
![]()
@Ellienka No, já jsem chtěla tento měsíc zkusit měřit teplotu, jestli to moje tělo vůbec funguje, jenže kluk je nemocnej, takže ranní měření teď moc nepůjde. Ale z toho, co jsem zatím naměřila, tak to vypadá, že na tom budu podobně jako ty
![]()
@Irees no pekne mi to srotuje. Zas si ale rikam, ze snad je to jen tenhle mesic. Zatim jsem mela kazdy mesic testy pozitivni, ted jsem uz 13DC (ovu mivam kolem 14DC) a testy porad negativni a ta carka je porad stejna. Mi to nedalo a jeste jsem ted vecer udelala jeden. Ten predchozi jsem delala nekdy po obede.
Dr teda rikala, ze tem ovu testum neveri, doporucovala mereni bazalky.
Vubec s tim nemam zkusenosti. Jestli ted ten cyklus bude delsi? Nebo kratsi? No jak rikam, mi to ted pekne srotuje ![]()
@RadkaCh mne to mereni nikdy neslo. A to ani pred malou, kdy jsem na to mela kazde rano klid. Ted uz si to vubec nedokazu predstavit, kdyz mi prijde do postele temer kazde rano, kdyz jeste spim.
@Ellienka Já na tom nejsem o nic líp. Já teď zase vstávám hopem, protože Kuba v posteli hystericky křičí, takže není čas na nějaký měření a pak už je to bezpředmětný.
Ahoj ženy, tak co jak jste na tom? Já jsem to 14 dni ještě nedostala tak jsem si dělala test a vyšla mi tam druhá slabá čárka
v pondělí jdu k doktorce tak uvidím jak to bude, protože mi je divné ze po takové době je slabá…
@Tanka89 Ahoj, tak co ty tvoje testy? Ještě jsi zkoušela nějaký udělat?
@Ellienka Jinak já mám po měření. S Kubou to prostě nedávám
Když už se povede, že nevstávám rychle, protože v pokoji šíleně řve, tak na to stejně zapomenu
Ale asi bych měla mít ovulaci někdy teď, včera jsem byla děsně chtivá
Ale jestli proběhne nebo ne, to nezjistím ![]()
Mno nedalo mi to tak jsem testovala na druhý den a čárka byla silnější a dneska mám dálnici
tak uvidím zítra u doktorky jestli bude něco vidět nebo tak
tak jestli mas chuť tak šup na mazlení
taky jsem to tak minulý měsíc měla a ovu jsem si vůbec nemerila…
@Tanka89 Chuť by byla, manžel není, má odpolední
Zítra asi nic moc vidět nebude, ale je to tam
I když já bych teda zejtra na gyndu rozhodně nešla ![]()
Tak ho budeš muset znásilnit jak dorazí z práce
jinak včera doktorka nic neviděla tak mi vzala krev a dneska odpoledne budu volat tak jsem nervózní ![]()
@RadkaCh ja taky nemerim. Vcera jsem si zkusila udelat ovu test, jestli se naahodou nechysta se zpozdenim, nechysta
Ani duch tam neni. A dneska jsem zacala spinit, takze klasika. Tak snad MS dorazi cca v terminu.
@Tanka89 tak pak dej vedet
kdy jsi mela posledni MS?
@Irees tak uz se nam toho 19. blizi, coz? ![]()
@Ellienka Ahojky, no už se to blíží hurá
. Mě je teda poslední týden celkem zle, nezvracím ale občas mě to chytne, jak lehká kocovina
. Tak doufám, že bude všechno v pořádku a v pátek tam bude fazole i
a budu mít zase dušička klid. Tu dovču ti teda závidím, my ještě ty 3 týdny nebo kolik…už aby to bylo. Člověk pořád na něco čeká co ![]()
Já jsem poslední Ms měla 2 května
a volala jsem sestricce jak s testama tak jsem v rozmezí mezi 3 -4 týdnem takže úplný začátek
v pondělí jdu na sono jestli bude vše v pořádku. Přítel to zatím ještě neví, ale držím se co to jde chci ho nějak překvapit navíc budeme mít za 14 dni výročí tak uvažuji ze mu to řeknu až za tech 14 dni ale obávám se ze to nevydržím ![]()
![]()