Poslední MS okolo 4. dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2316
16.6.15 22:07

@Tanka89 tak to vypada, ze jsi mela ovu pozdeji :think: 14 dni? To bych asi nevydrzela :mrgreen: I kdyz asi jo. U dcery jsem to taky asi 5 dni vydrzela. Proste nebyla vhodna doba pred tim. Bud mel vecer trenink, nebo jsme byli na vikend u nasich, proste jsem cekala na volny vecer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
17.6.15 07:38

@RadkaCh děkuji za podporu :hug: cukaji mi chvilkama koutky, ale držím se :-D mno taky jak jsem to počítala tak jsem ji asi měla později :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.6.15 07:46

@Tanka89 Se nedivím, já to na chlapa vybalila hned, jak dojel domů :mrgreen: To se nedalo :mrgreen: Ale nás nečekalo žádné významné datum. Nejblíž byly Vánoce a to už jsem byla nějak kolem 13. týdne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
357
19.6.15 09:02

@Ellienka Tak už to máme tady :). Držte mi holky palce v 11 h jdu na kontrolu. A tobě přeji pohodovou dovolenou ať si jí maximálně užijete.
Jo a holky, kdybyste některá potřebovala Clostilbegyt, tak mám 2 neotevřená balení co mi zbyla. Můžu poslat třeba poštou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.6.15 09:17

@Ellienka No jo vlastně, vy dneska začínáte dovolenkovat :lol: Tak to si to maximálně užijte. Snad si to teda ještě přečteš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
19.6.15 09:18

@Irees Držíme, držíme :D Hlavně, ať je všechno tak, jak má :kytka: Ten Clostilbegyt, to je na co dobrý? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
357
19.6.15 10:20

@RadkaCh no @Ellienka psala, že jí Dr. řekla že neovuluje a že jí asi napíše Clostilbegyt, ten by měl ovulaci spustit. Ale je to na předpis, tak jsem si říkala spíš, že kdyby vám to chtěla Dr. napsat, tak můžu třeba poslat. Je tam teda minimální doplatek, ale kdyby se vám ho nechtělo třeba platit. No uvidíte holky podle Dr.
Jj akorát správný čas odjet na dovču, páč tady to stojí za prd s počasím :/. Takže koukej dovézt sluníčko :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
19.6.15 22:44

Ahooj :mavam: a diky :hug: uz dovolenkuju :mrgreen:
nakonec jsme vyjizdeli ve 3 rano a na miste jsme byli po 14:00. Pocasi polojasny oblacny, ale teplo. Zitra uz by melo byt slunicko.
Jako super! Max. spokojenost. Jsme si rikali, jak pujdem brzy spat, at se dospime a uz bude zas jedenact :mrgreen: ale na ty terasce se taak krasne sedelo :P

@Irees no tak jak?? Povidej, jsem zvedava! ;)
S Clostilem uvidime po tom hormonalnim profilu. Ten mi bude delat az pristi mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
25.6.15 08:54

Ahojky holky, tak co jakpak se Vám daří? Některé už dovolenkujete to se máte :). Chtěla jsem se Vás na něco zeptat v pondělí jsem byla u doktora na UTZ a už byl vidět váček a vše ok akorát v úterý jsem šíleně krvácela uplně jsem se zhrozila jak jsem šla na záchod bylo to jako silná MS. Tak jsem odpoledne hned šla k doktorovi (byla jsem smířená, že jsem potratila). A tam váček stále byl říkal, že tam okolo je nějaká modřina podle čtení na netu jsem zjistila, že to je asi hematon. Dal mi prášky Utrogestan a Pamba na zastavení krvácení. Naštěstí jak jsem přišla domů tak už jsem byla čistá a do dneška ani kapka. Říkal, že to je tedka v rukách přírody jak se to bude vyvíjet dál. O kontrole mi nic neřekl jen kdyby jsem se nějak extra necítila dobře, že se mám dostavit. Jde mi o to za 14 dní jedeme pryč na dovolenou mám ještě předtím zajít k doktorce na kontrolu nebo tak i když bude vše ok? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
25.6.15 09:40

@Tanka89 To je to samý, co tady řešila @lensom. Jak říká doktorka, je to v rukou přírody, nic s tím neuděláš. Na kontrolu jít můžeš, ale ta taky nic nezmění. Jestli má být dovolená nějak náročná, tak bych ji možná zvážila. S doktorkou jsi o dovolené nemluvila? Nic ti k tomu neřekla?

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
25.6.15 09:42

No jinak já zase čekám. Vím, že tenhle cyklus bude delší. Ovulace, jestli teda proběhla přímo ovulace, ale to ostatní, co se děje kolem ovulace bylo až kolem 17. dne. Podle mého velmi sporadického měření mi kalendář vyplivl, že ovulace byla 19. den. Takže já mám asi ještě týden na čekání :lol:

• Citovat
  • Upravit
357
25.6.15 10:48

Ahoj holky, ani sem vám nenapsala o té kontrole z min. pátku. Tak vše ok, mimčo je tam kde má být, akorát je mladší než podle MS cca o 6 dní. min. pátek bylo 6+1. nepřekvapilo mě to protože jsme spolu spali až nějaký 19. a 20.den cyklu, takže sem logicky nemohla otěhotnět 14. den, když do té doby nic nebylo :). Dnes jdu na kontrolu, aby zkoukla, jestli už je i srdíčko :srdce:.
Mám tam také malý hematom, ale nekrvácela jsem, nešpinila vůbec dosud a doufám že to tak zůstane. Akorát nemám sportovat, což mě trochu mrzí kvůli ježdění na kole. Ale až se hematom vstřebá můžu se vrátit do normálního režimu.

@Tanka89 Hlavně že už nekrvácíš ani nešpiníš, trochu se šetři a uvidíš, že to bude dobré. Přijde mi že hematom má v dnešní době skoro každá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
6.7.15 11:09

Ahoj holky, tak u mě už je všechno postavený na hlavu :roll: Podle mého velmi, VELMI sporadického měření mi vycházela ovulace na 17. června (což byl 19. den cyklu), 29. června (30. den cyklu) jsem to dostala, měla jsem to 3 dny, čtvrtý den už jen zbytky, pak dva dny vůbec nic, ani kapka, včera jsem sem tam hnědě zašpinila, ale maličko (včera mě manžel večer teda taky ukecal na sex, jinak ne, je hyc :oops: ), no a dneska jdu na záchod a na papíře trochu narůžovělo, až trochu krve :roll: Jako nemůže to být aspoň normální :roll:

• Citovat
  • Upravit
2316
22.7.15 11:46

Ahoj holky, zdravim po delsi dobe :mavam: Od dovolene prakticky nejsme doma, porad pendlujeme mezi chatou a chalupou, doma jsme byli snad 1,5 dne dohromady :D
Jinak me ted konci MS, tak jedeme nove kolo ;) V pondeli jsem byla u Dr na odberu na ten hormonalni profil, dalsi me ceka jeste 15DC a 20DC.

@RadkaCh jak to u tebe dopadlo? Srovnalo se to nejak?

@Irees jak bylo na dovolene? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
23.7.15 09:54

@Ellienka Ahoooj, no vůbec se vám nedivím, že pořád někde lítáte, je nádherně, tak proč sedět doma :). Kdybych nechodila na ten půl úvazek do práce tak jsme taky furt v trapu. Takhle se snažím vypadnout vždy alespoň na odpoledne.
Na dovolené bylo báječně, projeli jsme celé okolí Luhačovic autem nebo na kole, podle toho jestli bylo zrovna nad 35 stupňů nebo pod 35 stupňů :).
A za týden mě čeká další dovča, tentokrát celých 14 dní. Už se nemůžu dočkat. Pojedeme také zase po Čechách.

A jak jste si užili vy Chorvatsko, co malá a moře :)?

Takže Dr. ti udělá profil z těch tří odběrů? vidíš, já myslela že je to jen jeden odběr. No alespoň budeš vědět na čem seš. Mě čekají příští týden hned 2 odběry, jeden u mojí dr. ráno na lačno a druhý na ten prvotrimestrální screening a ten den mi udělají rovnou i ultrazvuk a dají výsledky. To budu 12+6.

@RadkaCh Tak to vypadá, že máš také ovulku později a krátkou luteální fázi. Tak to je dobré zjištění, ne :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí