Poslední MS okolo 4. dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2316
4.8.15 15:45

Ju, z niceho nic. Si rikam, ze ji asi vyhodili? :think: :nevim: Netusim. Bylo ji tak kolem 60, takze teoreticky mohla jit do duchodu, ale to si zas rikam, ze by mi snad rekla, ze udelame hormonalni profil, ale pripadnou lecbu uz budu mit s nekym jinym.

A co malej? Ten ti v zari nastupuje do skolky?

Joo, bazen. My ho mame i u nasich tady na chalupe, ale neni tak velkej a hlavne tu neni Vojta :mrgreen: Tak jsme u nich byly chvili pred obedem a ted asi pujdem na chvili zas. Vecer uz jedem domu a zitra na chatu. Mame tohle leto takovy pendlovaci :D Ale co ve meste, kdyz je takhle krasne.

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s2132.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s2132.gif. celysvet. cz/smajlici-ke-stazeni-smajlik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
5.8.15 14:54

Tak mam za sebou treti profil. V pocitaci jsem zahlidla vysledek toho predchoziho z 15DC, ze progesteron 9,2. To moc netusim, co to znamena :think: Jeste tam byly dalsi hodnoty, ale ty byly malym pismem, tak jsem to neprecetla.
A ptala jsem se na tu mou Dr, tak pry skoncila z rodinnych duvodu, ze se musi starat o rodice (90 let).

@Irees se dlouho neozvala :think: ale ona psala neco o dvoutydenni dovoleny, tak si nekde uziva :palec:
My razime vecer na chatu. O vikendu nam tam prijede parta lidi. 8 dospelych + 4 deti, tak bude veselo :mrgreen:

@RadkaCh a co vy a vase dovca, chystate se jeste nekam?
Jo jinak spineni zatim nic, zatim me udrzuje v nadeji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
5.8.15 15:02

@Ellienka Hej, ty to dáš, já to cítím ;) :mrgreen:
My vyloženě na plánovanou dovolenou nejedeme. V pondělí manželovi začíná dovolená a to se pojedeme podívat za jeho mamkou přes noc na nějakou chatu, pak asi vyrazíme zase někam na ryby, jak to bývá zvykem. 17. jdu k tomu doktorovi a pak se uvidí. :lol:

• Citovat
  • Upravit
2316
10.8.15 10:25

@RadkaCh jak se citis? Ja zacala pocitovat unavu nekdy kolem 6tt.
Jinak u me spineni v sobotu rano/dopoledne, docela dost. Ale ted uz zase 48 hod nic. Nadeje hlodaj, ale snazim si je nepripoustet :?
My se ted presunuli z chaty na chalupu, tady mame bazen, tak snad ty vedra budou trochu snesitelnejsi. Hlavne ta chalupa se tolik neprehreje, da se tu dole udrzet kolem 25st (v podkrovi je vecer 31), ale v chate bylo vecer 35st :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
12.8.15 15:07

@Ellienka Ahoj, celkem to ujde. Bez těch veder by to asi bylo lepší. Nevolnosti celkem ustoupily, jen občas zabolí žaludek a někdy průjem :? Prsa taky teď skoro nebolí. Už jsem z toho i celkem na trní :? No v pondělí jdu konečně k doktorovi, tak snad bude všechno dobrý.
Jako ty hyce už jsou neúnosný, tady teď naštěstí trochu sprchlo a zafoukalo, tak se mi trochu ulevilo, ale na jak dlouho, že :zed:
No a jak ty? Kolikátý jsi den? Nešpiníš?

• Citovat
  • Upravit
2316
12.8.15 21:06

@RadkaCh no dneska „jasny tehotensky priznaky“ :mrgreen: dopo prujem, odpo nadymani, unava… akorat se k tomu pak pridala zimnice ve 34st venku a 26 doma. No a pak prisla kamaradka od vedle a ta ma uplne to samy :D
Ale nic to nemeni na tom, ze nespinim a cca dneska bych to mela dostat.

U nas spadlo par kapek, bida :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
12.8.15 21:22

@Ellienka Do prčic a ty sis jako ještě neudělal test jo? Kurňa koukej fofrovat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2316
12.8.15 21:46
@RadkaCh píše:
@Ellienka Do prčic a ty sis jako ještě neudělal test jo? Kurňa koukej fofrovat :mrgreen:

Ja jsem mimo civilizaci :mrgreen: domu mam jet zitra vecer a jen kvuli ty konzultaci s Dr. Se mi tam nechce, jeste kor kdyz mi neni dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
12.8.15 21:49
@Ellienka píše:
Ja jsem mimo civilizaci :mrgreen: domu mam jet zitra vecer a jen kvuli ty konzultaci s Dr. Se mi tam nechce, jeste kor kdyz mi neni dobre.

No ty seš dobrá teda :mrgreen: To nemáte někde poblíž lékárnu nebo drogerii? :lol:

• Citovat
  • Upravit
2316
12.8.15 22:15

@RadkaCh tak 15km. Dneska tam byli nasi, ale tem jsem rikat nechtela.
Zitra tam jede kamaradka, ale jeji manzel je nas zamestnanec, tak se bojim, aby se to nerozkriklo po firme :think:

A hlavne jsem spineni cekala ut/st a prislo az v sobotu, tak si rikam, jestli i ms nebude mit zpozdeni :think:
Ale zas bych vedela na cem jsem a mohla bych pripadne zrusit tu konzultaci v patek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
13.8.15 08:12

@Ellienka Tak sedni do auta a zajeď si tam :lol: Vždyť je to kousek :lol:

• Citovat
  • Upravit
2316
13.8.15 10:44

@RadkaCh tak nakonec pojedu s tou kamoskou. Jede ke kadernici, tak tam necham ostrihat Adelu. A skocim si tam do lekarny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
13.8.15 12:23

@Ellienka :palec: Tak už jsi tam byla? :lol:

• Citovat
  • Upravit
2316
13.8.15 16:22

Tak tady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
13.8.15 16:46

@RadkaCh zitrejsi konzultaci jsem zrusila a objednala se k nake Mudr. Jak ta moje skoncila, tak vlastne nikoho nemam. Nikdo nema volno, samy dovoleny, tak jdu teda az 7.9. :? Jako brzo nema smysl chodit, ale skoro mesic mi prijde taky docela dost. Holt to budu muset vydrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí