Poslední MS okolo 4. dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
16.4.15 12:45
@Irees píše:
Holky a teď co je teplo, tak mi přijde že je těhotná půlka republiky… :). A všechny tak ten 5-8 měsíc.

Jojo, letos to vypadá na silný ročník. Jen když spočítám, kolik mých známých už letos porodilo a ještě porodí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
16.4.15 12:47

@Irees Tak jsme teď skočili na další zadělávání a ještě to prubnem večer nebo ráno a uvidíme. Třeba v neděli by to taky ještě mohlo mít trochu účinek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
bobina12
16.4.15 18:20

@Irees taky mi prijde že všichni kolem me jsou v tom to je sileny snad brho budu taky ta co chodi s pupkem :dance:
@RadkaCh my dnes ráno, chci i večer kdyby ovulka byla zitra at to neprosvihnem za chvili jdu delat testik :D a myslim že tobě to taky pěkně vyšlo, uz dva dny před ovu je hoooodne vysoka šance otěhotnět :-)

• Citovat
  • Upravit
bobina12
16.4.15 18:31

Takže zitra holky?

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
16.4.15 19:29

@bobina12 No ty ji máš ještě o něco silnější než já :palec: Co zítra? Pořád :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
bobina12
16.4.15 19:35

@RadkaCh myslim ze zitra bude ovulka a vlitnem na to az ráno tak snad to bude stačit, dnes ráno to taky dopadlo :pankac:

• Citovat
  • Upravit
357
16.4.15 20:33

@bobina12 tak zitra rano urciteeeeee!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.4.15 20:45

@bobina12 U nás po obědě :mrgreen: Tak držím palce, ať minimálně jedný, nejlíp všem nám to vyjde :dance:

• Citovat
  • Upravit
34
17.4.15 06:52

Tak držím děvčata palce :) :palec: ať to výjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.4.15 07:15

Tak za sebou máme ranní sex v polospánku, tak teď už jen čekat, co to udělá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
357
17.4.15 08:21

Tak držím palce ať to vyjde :). Nás čeká ovulka o víkendu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobina12
17.4.15 12:22

Nooo tak u nás nic, az odpolko, ráno pritel bez energie a ja spechala do prace, ta jeho noční směna nam nějak nepřeje, vidim to na snažení v květnu achjoooo, snad to odpoledne zachranime ale pochybuju, ovu je dnes a myslim ze bude az večer drzim vam ostatnim palce

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
17.4.15 12:38

@bobina12 @bobina12 Jéé,energie. Tady nejde o nějaký sexuální zážitek, jen o materiál :mrgreen: Příště znásilnit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
17.4.15 16:33

Tak já z toho teda nejsem nějak moudrá. Dělala jsem teď test a ten je teda negativní. Včera ale každopádně pozitivní nebyl. To jsem ho dělala někdy dopoledne. Pak jsem dělala jeden večer, ale už docela pozdě a ten byl slabší a dneska tam čárka je, ale teda hodně slabá. Tak to by znamenalo, že ovulace nějak rychle proběhla, nebo, a to je spíš pravděpodobnější, že vůbec nebyla :?

• Citovat
  • Upravit
357
17.4.15 18:21

@RadkaCh no ja myslim ze byla kdyz vcera byl test silnejsi nez dnes. Znamena to spis ze ovu probiha dnes nebo zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí