Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Irees Tak jsme teď skočili na další zadělávání a ještě to prubnem večer nebo ráno a uvidíme. Třeba v neděli by to taky ještě mohlo mít trochu účinek ![]()
@Irees taky mi prijde že všichni kolem me jsou v tom to je sileny snad brho budu taky ta co chodi s pupkem ![]()
@RadkaCh my dnes ráno, chci i večer kdyby ovulka byla zitra at to neprosvihnem za chvili jdu delat testik
a myslim že tobě to taky pěkně vyšlo, uz dva dny před ovu je hoooodne vysoka šance otěhotnět ![]()
@RadkaCh myslim ze zitra bude ovulka a vlitnem na to az ráno tak snad to bude stačit, dnes ráno to taky dopadlo ![]()
@bobina12 U nás po obědě
Tak držím palce, ať minimálně jedný, nejlíp všem nám to vyjde ![]()
Tak za sebou máme ranní sex v polospánku, tak teď už jen čekat, co to udělá ![]()
Nooo tak u nás nic, az odpolko, ráno pritel bez energie a ja spechala do prace, ta jeho noční směna nam nějak nepřeje, vidim to na snažení v květnu achjoooo, snad to odpoledne zachranime ale pochybuju, ovu je dnes a myslim ze bude az večer drzim vam ostatnim palce
Tak já z toho teda nejsem nějak moudrá. Dělala jsem teď test a ten je teda negativní. Včera ale každopádně pozitivní nebyl. To jsem ho dělala někdy dopoledne. Pak jsem dělala jeden večer, ale už docela pozdě a ten byl slabší a dneska tam čárka je, ale teda hodně slabá. Tak to by znamenalo, že ovulace nějak rychle proběhla, nebo, a to je spíš pravděpodobnější, že vůbec nebyla ![]()
@RadkaCh no ja myslim ze byla kdyz vcera byl test silnejsi nez dnes. Znamena to spis ze ovu probiha dnes nebo zitra
Jojo, letos to vypadá na silný ročník. Jen když spočítám, kolik mých známých už letos porodilo a ještě porodí