Poslední MS okolo 4. dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
19.4.15 16:31

@Irees Hmm, taky dobrá průprava :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
bobina12
19.4.15 17:03

@RadkaCh tyjo to je krasnej věk a jmeno se mi taky libi ale u nas je pře Kubovano :-D ja mam vymyslene pro kluka bud Šimon (ten zatim neprošel) nebo Vojta, libi se mi i Matěj a Filip ale ty uz v rodině Máme :? Matyáše mi pritel taky neschválil :-D holčička by se mi libila Marie nebo Anna, chci nejake České jmeno :-)
@Irees kolipak je synovi? A za japak dlouho se povedl? Však ja vim že se jednou poštěstí ale jsem typ člověka že když něco chci tak ted a hned a zitra uz je pozde :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
19.4.15 17:08

@bobina12 Krásnej věk jo? :mrgreen: To je pekelnej věk :mrgreen: Krásnej věk je 18+ :mrgreen: Šimona a Filipa jsme měli ve výběru taky, ale Šimon se nehodí k příjmení a Filipa jsme zavrhli z rodinných důvodů. Pro holku jsme měli zapsáno Vanda a teď mi k tomu do výběru přibyla ještě Thea. Vždycky jsem chtěla Markétu, ale na to jsem se špatně vdala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
bobina12
19.4.15 17:18

Tyjo Thea jsem snad jeste ani neslyšela, u me by vyhrala Vanda :-) nevim jestli nemam Šimona zavrhnout ma svatek v prosinci a kdyby se zadarilo tak je to ted lednive miminko a to mi prijde takovy na prd aby se svatek, narozeniny a Vánoce odehrálii během 30ti dni :think: proc spatne vdala? :-D Markéta je dobra :palec:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
19.4.15 17:28

@bobina12 No Theu jsem manželovi ještě ani nenadnesla. Zatím počítá u holky prostě s Vandou :mrgreen: A strašně se mi líbí i Linda, ale to už nám bylo vykradeno a manžel ho stejně nechválil. Prý by to byla pinda :oops: :mrgreen:
Jinak Kuba je narozený 28. června a svátek má v červenci někdy, ale neřeším to. Zrovna pro toho našeho kluka jsme byli rádi, že jsme to jméno vůbec vybrali :mrgreen: Pro holku bylo nápadu :mrgreen:
No k Markétě máme blbý příjmení. Moc R :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
357
20.4.15 08:43

@bobina12 Synovi je 27 měsíců a ten se nám povedl hned na první pokus. Řekli jsme si že už zamakáme na dítěti - a za 14 dní už jsem měla pozitivní test. No takovýhle obrovský štěstí už jsme si evidentně vybrali :)

Jj 22 měsíců je opravdu pekelný věk :D. U nás od roka a půl až cca do těch 25 měsíců docela galeje. Teď už se trochu zklidnil a dá se s ním víc domluvit, ale stejně občas se záchvatu vzteku nevyhnem :twisted:

Teda jméno Thea i Vanda se mi líbí moc. My máme pro holčičku Zora nebo Zoe - chtěla jsem aby se to hodilo k synovi, ten je Erik. Aby to byli mezinárodní jména.

Tak mě už stoupla BT na 37, takže ovu potvrzena..ještě by měla stoupnou zítra na těch 37,1-2, moje po ovu teploty. Takže jen čekat a čekat…ach jooo :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
20.4.15 12:29

Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Posledni MS jsem mela 5.4. :) A snazime se uz od zari. Uz mame holcicku, ty budou v lete 3 roky. Taky jsem chtela navazat na MD, ale nejak to neklaplo :D
Ovu probehla v sobotu, tak ted mi nezbyva nez cekat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
20.4.15 15:48

Ahoooj, no jasne ze se muzes pridat. Koukam ze to mame uplne stejne, my se take snazime od zari a @RadkaCh tusim od srpna a u me byla ovu take v sobotu :). Normalne tady krafeme o sto sest, ale dnes je nejak mrtvo :D. Holkam se asi vratili muzicci z prace s z vikendu a maji jine povinnosti :).

Jj navazat RD mi taky neklapne, ale jsou i jine moznosti ;). A meris BT nebo delas ovulacni testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
20.4.15 16:14

Diik :D
Delam si ovu testy. Ve CT vecer pozitivni, v patek kolem poledne carka slabsi a vecer uz jen slabounka, tak odhaduju, ze ovu byla v sobotu. Ale uplne presne to nepoznam :)

Tobe konci RD ted v srpnu? Ja vas samo proctetla od prvni stranky, ale nejak se mi to smotalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
20.4.15 17:49

@Ellienka NO to víš, pojď čekat s námi :mrgreen: U nás jedeme taky od září nebo od října, už přesně nevím. Ovulace taky za mnou, tak budeme krafat :dance: :mrgreen: O tom jak nás bolí prsa :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
bobina12
20.4.15 18:52

No tak holky, ja jsem uplne vyrizena, divny je ze me bolej bradavky (nikdy me nebolely, patřím k tem ktere je nemají vubec citlive :( ) ale podle me je jeste brzo na nejake prvni příznaky, jinak mi je celkem zle tak doufam ze nebudu marod :nevim:

• Citovat
  • Upravit
bobina12
20.4.15 19:13

Jinak holky snazilky co uz doma vytouzeny poklad mate :srdce: jake byly vase uplne prvni priznaky?

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
20.4.15 19:34

No já to na sobě poznala. První trknutí bylo, když jsme dělali na baráku fasádu, já jela pro basu piv a jak jsem ji zvedala, tak mi divně zacukalo v podbříšku. Pak jsem jednoho krásného dne přišla do koupelny před zrcadlo a ten odraz v něm byl prostě jiný. Měla jsem úplně jiný oči. Dál to teda poznali psi, kteří se mohli zbláznit, když jsem k nim přišla. No a k termínu menstruace už mi bylo tak nějak dívně celkově. Prostě jiný stav :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
20.4.15 19:38

Holky a kolik nám vlastně je? Mně bude teď toho prvního 26 :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2316
20.4.15 19:54

@bobina12 a kdy jsi mela ovu? Ja myslim, ze je jeste hodne brzy. Rekla bych, ze prvni priznaky muzou byt nejdriv 5-6 dni po ovulaci, ale spis jeste pozdeji.
Ja u dcery lehce spinila tak 7-8DPO a pak uz nic. A normalne spinim 3-5 dni pred MS, nekdy klidne i tyden. Takze kdyz jsem nespinila, tak jsem zacala tusit. Jo a naopak jsem mela bily vytoky, jsem mela porad mokro v kalhotkach :mrgreen:
Jinak priznaky zadny. Ty prisly az tak tyden po vynechani MS. Hlavne unava.

A mne ted bylo 35. Takze jak jste tu psaly, ze do 30 to trva prumerne 6 mesicu, tak ja spadam do kategorie 30+ s prumerem 9 mesicu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí