Pozor varování - zážitková agentura Kup to nej

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ivettkkaa
1.10.12 10:28

Mě řekli dneska, že maji s kuptonej nějakou dohodu na nějake lety (ale sám toho podle mě moc nevěděl), rezervovat si to údajně lze ale jen pro jednu osobu, zadává se tam číslo poukázu ale některe čísla kuponu to ani nevezme a musíte se zase spojit s kuptonej. Raději hned žádejte o vrácení peněz

• Citovat
  • Upravit
avaya
1.10.12 11:41

Souhlasím s Vámi, nemá cenu čekat, byla jsem trpělivá, ale po neuskutečnění již třetího termínu na let balonem, jsem zažádala o vrácení peněz. Dle paní Králové to prý nebude problém, tak uvidíme, má na to ještě necelý týden…

• Citovat
  • Upravit
12
1.10.12 20:18

nic není problém

Paní Králová bude vždy říkat, že nic není problém, ale když se zeptáte v den, kdy Vám měli peníze vrátit, najednou není kompetentní. urgujte, urgujte a tvrdě. jsem jedna z těch šťastných, co už dostala peníze zpět, ale ne po 30 pracovních dnech, ale 60. držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet.The.
2.10.12 12:36

nervy na pochodu

Ahoj všem, já jsem to dostala k vánocům a už od té doby jsme dohadovali termín letu. Nejdříve nikdo nereagoval a pak najednou bylo pozdě. 8o. Prý až příští rok, MOŽNÁ.
Na začátku prázdnin jsem to vzdala a chtěla peníze vrátit a od té doby čekám. Jsem kliďas, :twisted: ale už tři týdny volám obden a minulí týden jsem nevydržela a už jsem byla hodně nepříjemná, ale pozor nic z toho, jen nervy.
Teď jsem tu našla telefon na p. Doubravu a dovolala se tak jsem zvědavá.

Držím všem poškozeným palce a sobě stále ještě taky.

JO POZOR OD PANÍ KRÁLOVÉ JSEM DOSTALA I EMAIL, ŽE JSOU PENÍZE POSLANÉ, ALE JE TO VÍCE JAK TÝDEN A NA UČTĚ NIC :roll:

• Citovat
  • Upravit
zannnnettta
2.10.12 12:48

Dobrý den,
já jsem také dneska zkusila volat p. Doubravovi a on mi řekl že mi peníze hnedka tedka posílá, tak uvidíme.
Jinak Králová nekomunikuje, neodpovídá na maily a pořád to jen zdržuje že at jí napíšu č. voucheru, pak zase že už nemá č. ú. at jí ho pošlu…Doufám že mi peníze do konce týdne přijdou jak slíbil, jinak už podáme žalobu, tohle obohacování to je šílený jak se lidi dokážou chovat:-(

• Citovat
  • Upravit
Pet.The.
3.10.12 19:05

No podle mého názoru jsme jim asi poskytli bezúročnou půjčku, jinak už nevím co si mám myslet :roll:

• Citovat
  • Upravit
avaya
4.10.12 05:22

Všem hezký den, v úterý to bylo 30 dní, tedy termín, dokdy mi měly být vráceny peníze za neuskutečněný let balonem. Bohužel, stalo se to, co jsem vlastně čekala, na účet nic nepřislo :,(, snažila jsem se zjistit kde je chyba, bylo mi řečeno, že paní Králová onemocněla, takže snad příští týden…Ale budu upřímná, po zkušenostech s věčným odkládáním termínu letu balonem a dohadováním se s pí. Královou ohledně vrácení peněz/chtěla č. voucheru, pak číslo účtu, pak termíny, kdy jsme měli letět/ si myslím, že to nebude ani příští týden…už tomu nevěřím :(.
Jen se bojím aby opravdu šlo jen o půjčku, sice je smutné, že bezúročnou, ale pořád o půjčku, já se domnívám, že se z nás stali sponzoři :(

• Citovat
  • Upravit
12
4.10.12 06:10

kontakt

Zkuste urgenci tady DoubravaPetr@seznam.cz, dříve jsem uvedla i telefon, ale příspěvek bohužel zmizel. nevzdávejte to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.10.12 06:12

kontakt podruhé

P. Doubrava 722 955 888, snad ještě funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
avaya
4.10.12 07:02

Nevzdám to a moooooc děkuji za tlf. i mail. adresu…snad to pomůže i ostatním „postiženým“!!! Ještě jednou díky :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
24
4.10.12 14:45

Tak s tou nemocí paní Králové to zřejmě nebude tak horké…před chvílí jsem od ní obdržela email, že peníze mi budou určitě vráceny…tak jsem opravdu zvědavá, zda dodrží slovo..a do 30 dnů peníze za let balónem vrátí…půjčili jsme jim skoro 8tis. Kč vlastně jako bezúročnou půjčku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dellys
4.10.12 15:29

Taky si s ní už dva dny dopisuji, ať mi vrátí peníze…prý do 30ti dnů…to jsem zvědavá… :|

• Citovat
  • Upravit
12
4.10.12 18:46

vrácení peněz

Pozor počítají pracovní dny, teda alespoň mě to tak napsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet.The.
5.10.12 11:11

Tak jsem se dovolala P. Doubravoj a hádejte. Zase jenom lži. PENÍZE ODESÍLÁM JEŠTĚ DNES a to bylo v pondělí. Na učet ještě nedorazily. Kde se stala asi chyba :think:

• Citovat
  • Upravit
Detektiv Štika
5.10.12 12:46

Chyba se stala v tom, že jste nepodali návrh na vydání platebního rozkazu k soudu. Z vlastní zkušenosti doporučuji, to se pak začnou hýbat ledy velmi rychle a peníze, které jsem z Nebeslevu tahal měsíce, byly najednou na účtu do týdne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák