Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte, tak mi to nedá a musím napsat i svou zkušenost s Nebeslev. 2 vouchery na let balónem jsem koupila rodičům. Měli letět v srpnu. V den letu mi paní Králová napsala pouze email, že se let konat nebude, protože mají technické problémy. další termín byl domluvený na září. tentokrát let neproběhl kvůli tomu, že údajně rozvázali spolupráci s firmou, která pro ně lety zajišťovala. Pak jsem na internetu našla tuto diskuzi a bylo mi jasný, že nikdo nikdy neletěl, jen my jsme naletěli. Začala jsem paní Králové denně psát emaily. Slibovala vrácení peněz do 30-ti dnů. Na to jsem jí nepřistoupila a každý den jsem jí min. 2× volala. Do 5 dnů byly peníze zpět na účtu!!! Prosím nečekejte, že by s nimi někdo někdy letěl a urgujte po p. Králové vrácení peněz!!!
Ahojky všem, dnes mi po měsíci urgencí a upomínek byla vrácena platba za neuskutečněný let balonem
!!! Takže všichni „postižení“ nevzdávejte to, opravdu to chce být neodbytný a nedat se, výsledek se dostaví a svoje peníze dostanete zpět
, tak hodně štěstí ![]()
Dobrý den, já jsem to taky nevzdala a peníze mám zpátky na účtě, ale u nás to bylo delší než dvy měsíce. S paní Královou žádná domluva nebyly, nakonec jsem zavolala párkrát panu Doubravoj a peníze máme. Ale popravdě, byli to docela nervy a jelikož jsem to dostala jako dárek, tak jsme z toho hodně všichni znechucení.
Všem přeji aby penízky dostali nazpět a bez tahanic, i když bez nich to tu asi nejde
Pokud jsou kupony byli kupovany na Nebeslev, nevahejte kontaktovat primo je. Domluva se zda byt lepsi nez s pani Kralovou, v kazdem pripade postup je stejny, jak je vyse uvedeno: psat maily - par krat tydne, volat klidne i denne, urgovat, urgovat. U me to trvalo 3 tydny a penize jsou zpet. Drzim palce!
Taky jsem měla objednaný let balónem pro 2, a před termínem odletu mě volali, že je pilot v nemocnici. Jednalo se o odlet z Pardubic. Poté jsem žádala o vrácení peněz. Dosud mě nikdo nic neposlal od srpna 2012.
Dobrý den, měla jsem objednaný let na 3.11.2012 ČESKŹ RÁJ a dne 10.10.mi psala paní Králová smsku „Dobrý den, lety balonem jsou až do konce roku zrušené, z důvodu ukončení spolupráce se společností, se kterou byl let domluven. Rezervace náhradního termínu může být na 22.10.pro Olomouc, pro Ostravu 23.10..Prahu a další lokality Vám budu moci nabídnout v průběhu října/listopadu. Děkuji Králová“ Myslím, že pokud jsou lety zrušené do konce roku a pak najednou píše náhradní lety ještě letos, tak je to dost podezřelé, asi taky budu raději hned chtít peníze zpět, protože se taky může stát, že se paní Králová někdy vypaří a už se jí ani nedovolám. A to jsem se tak moc na ten let balonem těšila. ![]()
Dobrý večer všem, taky jsem zakoupil 2 vouchery na let balonem a po shlédnutí reportáže v Tv a pročtení této diskuze jsem napsal ihned ( v neděli 14.10.2012) e-mail na nebeslev@nebeslev.cz kde jsem požadoval vrácení peněz. Po telefonické kontaktu s nebeslev jsem se v pondělí dozvěděl, že toto všechno není pravda, ale že nebeslev má v podmínkách garanci spokojenosti, takže mi peníze bez problému vrátí. Dnes 17.10.2012 mi paní napsala, že potřebuje mé číslo účtu a peníze dorazily ještě dnes
!!! Takže nejjednodušší cesta řešení je přímo přes nebeslev kde jsem to zakoupil. Držím palce všem!
Po neuskutečnění letu jsem 8.10. zažádala paní Královou i nebeslev o vrácení
peněz. Nebeslev to přehodily na kuptonej. Zavolala jsem proto rovnou pana
Doubravu. Po včerejší urgenci u pana Doubravy mám dnes 17.10. peníze zpět
na svém účtu. Asi se začínají bát a peníze vracejí.
Přeji všem, aby byli uspěšní, tak jako já. Nedejte se.
Máca
Jako právník Vás upozorňuji, že pokud jste na společnost Kup to nej zakoupili slevové kupóny např. u Slevomatu atd. je tento slevový portál povinný navrátit Vám finance za vouchery, neboť jste službu zakoupili u něj. V mém případě vymáhám po Kup to nej náhradu za cestu do místa pobytu, který se nekonal a vrácení doplatku. Jelikož se platba protahuje již cca 1,5 měsíce a s ohledem na níže uvedené chci podat trestní oznámení na provozovatele Kup to nej pro podvod. Jak jsem totiž zjistila, Kup to nej nemá některé zážitky, které nabízí ani nasmlouvané. Dala jsem jim ultimátum na navrácení peněz do 26.10.2012. Pokud do té doby nezaplatí, vyzvu Vás ostatní k připojení se k trestnímu oznámnení, neboť při společném postupu je větší šance na úspěch.
Dobrý den dzules,
pokud své peníze nedostanete zpět, rád bych se připojil k trestnímu oznámení.
Vit
Hromadne trestni oznameni neexistuje, kazdy musi podat sam za sebe a spisy se pak spoji…
Suzanne83, ano trestní oznámení podá jedna osoba, ale bude podloženo důkazy od více osob (výpisy plateb, urgence atd.)
Dostala jsem jako dárek let vznášedlem. Termín nešel skoro rok dohodnout. Po hádce s paní Královou se přiznali, že zážitek neposkytnou. Zažádala jsem tedy o vrácení peněz. Paní Králová napsala, že do třiceti pracovních dní budou zpět. Takže jsem kontaktovala Českou obchodní inspekci a zjistila si svá práva. Už třicet pracovních dní je nezákonných, peníze se v případě internetového obchodu musí vrátit nejpozději do třiceti kalendářních. Na peníze jsem čekala a čekala, paní Králová slibovala a slibovala, výmluv bylo neskutečné množství. Napsala jsem jí tedy velmi jednoduchý a jasný e-mail. Pokud peníze nepřijdou do dalšího dne, předám veškeré podklady i komunikaci České obchodní inspekci a podám návrh na kontrolu v jejich firmě. Připojím i vytištěné diskuze z internetu, plné podvedených klientů. Podotýkám, že vše jsem měla opravdu s Čoi domluvené. Taktéž jsem napsala, že jako další krok zkontaktuji desítky podvedených klientů
a podám hromadnou žalobu. Světe div se, peníze byly na účtu ještě ten den odpoledne. Takže nedoporučuji prosit, ale naopak být ostrý a rozhodný. Tato firma evidentně další velké prů..ry nechce, asi už jich má dost.
Tak mám téměř totožnou zkušenost jako většina z vás. Před víc než rokem koupený let vznášedlem, rušení letu ze strany kuptonej.cz a následně slíbené vrácení peněz, které urguju od začátku října(29.9. nastartovala 30 denní lhůta na vrácení peněz a kdnešnímu dni nic).Urguju, píšu pořád dokola mail a paní Králová se stále vymlouvá, že zadala příkaz v účtárně,,,že už peníze odeslali a někde se cestou stratili…že zadala nový příkaz účtárně…Stále to stejné dokola.Dnes po přečtení této diskuze jsem jí napsala, že se hodlám obrátit na ČOI a podám trestní oznámení na policii. MYSLÍM SI, ŽE TĚCH PŘÍPADŮ JE TOLIK, ŽE JE ROZHODNĚ NA MÍSTĚ SPOJIT SE A PODAT HROMADNÉ TRESTNÍ OZNÁMENÍ!!!Není přece možné aby takto dál fungovali a ty částky nejsou malé, mně dluží necelou tisícovku, spočítejte kolik stížností tady je a zkuste si představit ty peníze co lidem dluží.