PPL nebo Česká pošta?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8632
21.12.12 13:12

Tak mě zas teď štve PPL, v úterý jim byl předán balík, je pátek a jediný údaj zatím je, že ve čtvrtek! byl vážen na vstupním depu. Co tam s ním jako ty dva dny dělali nevím. Navíc údaj se už 24 hodin nezměnil, takže dárek je někde v pr… a ježíška nestíhá :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
21.12.12 13:14

@panenka87 bud tam zavolej at Ti to dovezou znova a rekni jim ze tě včera nikdo neinformoval o dodani a nebo jestli pujdes na postu tak si stezuj a reklamuj to. Mě se to taky stalo cca 2 mesíce zpátky. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
21.12.12 13:26

@Snoopy87 Nemůžu se jim pořád dovolat. Buď je to obsazený a nebo mě to nikdo nezvedá :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
21.12.12 13:29

Ani pošta ani PPL..nejlepe nekdo uplne jiny..z oběma špatné zkušenosti, ale bohužel některé eshopy používají pouze tyto dvě společnosti, tak si člověk ani vybrat nemuže.. :cert:

• Citovat
  • Upravit
13770
21.12.12 13:31

@smurfka No právě! Nic jinýho na výběr jsem neměla v tom e-shopu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
21.12.12 13:32

@panenka87 Já mám problém se na postu dovolat normálně, natož ted před vanocema to musi bejt nad lidskej vykon, to urco. Tak jestli Ti přitel pohlida tak tam zajit. A opravdu bych si stezovala, ja s nasi postou mela jednu dobu problemy pořád a co dosla trpelivost a zacalajsem si stezovat tak se zo zlepsilo. :) a je pravda ze 130kc na balik do ruky a nakonec pro to muset stejne jit to je hnus :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
21.12.12 13:35

Já neměla zatím s PPL problém a když si můžu vybrat, tak PPL. Mě dokonce ráno řidič od nich volá v kolik ho mám čekat a když náhodou nejsem doma, staví se cestou zpět večer. I DPD bylo v pohodě, ale tam pro změnu e-shop mi vůbec nedal vědět, že zboží poslali a dky, takže jsme byla překvapená, když DPD dorazilo, že mi to veze.
Jendou před Vánoci jsem si cosi objednala jako dárek, zaplatila si to jako obchodní balík s dodáním druhý den, takže samozřejmě to bylo dražší a samozřejmě to druhý den nebylo, Vánoce to stihlo, ale poštu moc nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
21.12.12 13:36

A jejich výmluvy, že toho mají před Vánoci moc, tak at ty služby nenabízej a za toakový prachy, když nejsou schopný to doručit tak, jak slibujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
21.12.12 13:38

@panenka87
pokud je výběr jen z těchto dvou, tak asi spíš PPL..

• Citovat
  • Upravit
quassa
21.12.12 14:21

No já měla ve středu taky 2 balíky, nebyla jsem doma a ve schránce lístky, ale naštěstí zrovna jela kolem naše hodná paní pošťačka a stačilo jen trošinku poprosit a druhý den mi ty balíky dovezla :) Takže za mě česká pošta :palec: ale záleží samozřejmě na konkrétním doručovateli :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5502
21.12.12 14:49
@marti81 píše:
Tak mě zas teď štve PPL, v úterý jim byl předán balík, je pátek a jediný údaj zatím je, že ve čtvrtek! byl vážen na vstupním depu. Co tam s ním jako ty dva dny dělali nevím. Navíc údaj se už 24 hodin nezměnil, takže dárek je někde v pr… a ježíška nestíhá :pocitac: :pocitac: :pocitac:

tak to samý se dělo mě, v úterý předanej balík, ve středu váženej na vstupním depu a od té doby žádná změna, nikdo se neozval, i když jsem se jim snažila dovolat (marně) i na obchod, co to posílal jsem volala (tam taky obsazeno), napsala jsem mail a nevím, jestli ppl popohnali nebo to mělo v plánu, každopádně před chvílí to dovezli, akorát mi vůbec nezavolal, až když byl před barákem… kdybych doma nebyla, tak jim vynadám jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
21.12.12 15:05

@panenka87 pošta ale nemá povinnost oznamovat sms, že ti vezou balík, ne? :think: Když tě nezastihnou… Jinak mně vždycky dopravce (PPL i jiní) volají na poslední chvíli, že mi veze balík a je u mně za 10 minut :roll: No a na druhou stranu se nedivím, že ty balíčky teď někde váznou. Já nevím, holky, ale před Vánoci musí být každému jasný, že se to někde může zpozdit. Lidi blázní na poslední chvíli a je to na každém, zda riskuje, že nedorazí včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
21.12.12 15:19

Česká pošta aneb dnes podáte, my to ztratíme a nedodáme…
Nekonečné fronty díky vyvolávacímu systému, protivné a neochotné slečny/paní za přepážkami… :poblion: na to opravdu nemám čas ani nervy, takže PPL apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
21.12.12 15:25

Radeji ppl, postou jsem poslala balicek EMS z hl. mesta do krajskeho mesta a sel 4dny :cert: :cert:, posta je posledni dobou nejaka zpomalena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
21.12.12 15:56

Ááááá, tak to je dneska téma akorát pro mě. Zase se tu z pošty neukázali, celý den sedím doma na zadku, nikdo nezvonil, oznámení ve schránce není a balík Do ruky je na poště :cert: :cert: a to je prosím tento týden už potřetí!!! :pocitac: na naši poštu se s kočárkem nedostanu, přepážky jsou v patře, tak nevím kdo mi zítra malou pohlídá, aby byl Ježíšek doma :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák