Praha TP leto 2018

• Otevřená skupina

Maminky z Prahy a okoli. Termin porodu jaro- leto-podzim 2018.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
503
7.12.17 08:55

@Nikus 84
Ja mam hotovy pernicky, rohlicky a linecky. O vikendu upecu coko kosicky(ty naplnim pristi tyden) a medovnikovy platy na medovnikovy kulicky. Vanocni stromek taky o vikendu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.12.17 16:54

Ahoj..
to je krasne, tolika druhu..
a co miminko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
9.12.17 21:32

@Nikus 84
Mimovi je 24tt. Konecne citim poradne pohyby a je to super :mrgreen: tenhle tyden pujdu na test cukrovky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.17 18:56

Ahoj holky poradte, kdo mate s timto zkusenost. Posledni ms byla 13.10 ale ovulace az 26dc (to vim 100%) takze 7.11. Ted nevim zda mam na gynde rict jak to je realne a nebo si od ovulace odecist 14 dni abych to mela jako ukazkovy cyklus. Jde mi o to ze hodne mych kamaradek mi rikalo ze pokud to psali dle ms tak pak bylo stale mimi pozadu nebot se vse pocita dle ms u me to je skoro 14dni coz uz mi prijde dost ???? tak ted nevim jak to udelat? Moc dekuji za kazdou radu a vsechny zdravim ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
10.12.17 22:10
@Kristyna.tyna píše:
Ahoj holky poradte, kdo mate s timto zkusenost. Posledni ms byla 13.10 ale ovulace az 26dc (to vim 100%) takze 7.11. Ted nevim zda mam na gynde rict jak to je realne a nebo si od ovulace odecist 14 dni abych to mela jako ukazkovy cyklus. Jde mi o to ze hodne mych kamaradek mi rikalo ze pokud to psali dle ms tak pak bylo stale mimi pozadu nebot se vse pocita dle ms u me to je skoro 14dni coz uz mi prijde dost ???? tak ted nevim jak to udelat? Moc dekuji za kazdou radu a vsechny zdravim ????

Já bych to řekla reálne, tak jak to tu píšeš… ono stejně na ultrazvuku určeji reálný staří embrya/ plodu. Já měla taky ovulaci zpozdenou a doktorka mi to napsala i na zadanku na screening, kde při objednávání je zajímalo určené staří těhotenství podle Gynegologie a ne podle poslední M/S…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
11.12.17 10:05

@Kristyna.tyna
Rekla bych, ze ovu byla pozdeji… ona to stejne pozna podle velikosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.17 20:41

Asi jo. Uvidime jak se s tim poperou na gynde. :palec: tak na me ve stredu holky myslete doufam ze tam bude uz :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
11.12.17 21:26

Také jdu ve středu k doktorce, po vice nez mesici. Jdu na krev i utz. Beru pritele, jelikoz brani krve nesnasim a omdlivam desne… ale tentokrat se tesim, co mi rekne na utz. Snad bude vse v poradku. Poprve jsem u dr. byla v 7+4, ale rekla mi ze velikostne embryo odpovida tak max 6+2… a nic moc nebylo videt. Tak snad to nebylo spatne znameni. Jinak mi vubec neni blbe, zeru desne nezdrave a mela bych asi brzdit, uz mam bricho, ale ve svetru to vypada jako ze jsem jen ztloustla(podle vahy tedy ne), v praci se to chystam oznamit kolegum na vanocnim vecirku ve ctvrtek????. Tak si ve stredu budem drzte pesti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
12.12.17 05:41

Ahoj holky, pridavam se k vam :mavam: TP mam 24.7., je to moje prvni tehotenstvi. Zatim to vi jen manzel a mamka a uz je fakt otravny si vymyslet vymluvy, proc nepiju :? To bude na Silvestra jeste zajimavy 8o Podle ceho vybirate porodnici? Doktorka se me na ni minulou kontrolu ptala a ja nemam absolutne paru - asi vyberu tu, kterou mam nejbliz bydlisti :think: Preji vsem krasny den a ja jdu vstavat a do prace :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.17 16:07

Ja tedy s porodnici vubec nevim :nevim: zatim zvazuju apolinare. Ovsem radeji bych neco kde semnou pri porodu bude moct byt celou dobu manzel :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
12.12.17 18:07

Ja sem chtela nejdriv motol, ale zrovna malujou saly. Nakonec budu u apolinare, mam tam znamou porodni asistentku. Volila sem podle schopnosti doktoru a vybaveni nemocnice, samozrejme ze s tim souvisi prakticky zadne soukromi.. nedelam si iluze ze na sestinedeli budou mit cas sestricky s detailnejsim ucenim kojeni a mam na to vybranou laktacni poradkyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.17 12:42

Ahoj holky tak se hlasim z kontroly u gyn. Jsme 7+2, srdicko je a pristi tyden ve ctvrtek si pujdu pro prukazku a na krev ???? ale delal mi jeste ster ze si mysli ze se mi zacina rozjizdet mykoza. Setkaly jste se s tim v tehu nekdo? ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
13.12.17 14:07

@Kristyna.tyna
Gratuluju k :srdce: To nic neni, ale ja se s tim teda nesetkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.17 15:39

Dekuji holky :palec: dnes sem sla kolem vanda store tak uz zacinam okukovat kocarky. Vy uz mate sve favority? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
13.12.17 18:22

Ja mam koupenej :lol: Taky sem vybirala uz hned od zacatku :lol: mame bubaboo cameleon. Chtela sem hlavne lehkej kvuli cestovani v mhd, dobre se ovlada a libi se mi, ze se daj menit potahy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny