Praskl kondom :(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10848
7.6.15 21:33

To je fake jak prase.

1 ) on se neudělal

2 ) ty jsi v sobě měla špičku penisu oblečeného v kondomu.

z čeho že chceš otěhotnět??

postinor je dost svinstvo na to, abys to do sebe cpala jen z důvodu, že máš neodůvodněný strach :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
7.6.15 22:08

@harpyje radši bych do sebe nacpala postinor, než púak vymýšlet akm se nastěhuju s břichem. Jsou beztak mladý a kdo ví jak velká špička tam byla nebyla, to je jedno, to nechci a nebudu řešit. Každý svého štěstí strůjce a na náhodu bych v tomhle rozhdoně nespoléhala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
7.6.15 23:22
@DeTer píše:
@harpyje radši bych do sebe nacpala postinor, než púak vymýšlet akm se nastěhuju s břichem. Jsou beztak mladý a kdo ví jak velká špička tam byla nebyla, to je jedno, to nechci a nebudu řešit. Každý svého štěstí strůjce a na náhodu bych v tomhle rozhdoně nespoléhala

ale musíš mít nějakou minimální praděpodobnost otěhotnění. jinak je cpaní do sebe postinoru šíleně nezodpovědný.
sakra, jen proto, že postinor existuje, a je dostupný, tak ho do sebe nacpe? doufám, že ne.

už docela chápi, že dřív bylo o hodně složitější ho sehnat. Postinor není hračka pro děti, ani vitamín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
7.6.15 23:24

@harpyje obě jsme na jiné straně s minimem informacI.. hádat se nebudu a pravděpodobnost je vždycky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
8.6.15 00:18

@harpyje Ja postinor pouzila asi 3× a vubec nic se nedelo… defakto jsem to ani nepocitǐa a pokud si tazatelka neni jista, je to nejlepsi reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
8.6.15 07:14
@Black Cat píše:
To se vám to směje, když se to nestalo vám, co? ;)

Nestalo a i presto muze byt clovek informovan i bez internetu, ale asi dnes uz nikdo moc necte:-D

• Citovat
  • Upravit
1
12.6.15 17:29

Ahoj, ještě existuje pilulka ellaOne, pro tyto případy můžu doporučit, stačí zajít do lekárny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.5.16 05:43

prasklý kondom

Ahoj maminky :)
Potřebovala bych znát Váš názor. :) Dne 28.března tohoto roku jsem rodila, kojila jsem do 4.dubna, pak jsem musela zastavit laktaci pomocí homeoapatik, mléko odsávat až vymizelo úplně. Jelikož spadám mezi ty, které se vše vychutnají ve velkém, dostavila se menstruace ještě v šestinedělí, což se tak často nestává. Dne 2.5.16 jsem začala špinit a ve středu 4.5.16 se rozjela menstruace v plném provedení. Bohužel, aby toho nebylo málo, nám s mužem praskl kondom dne 20.5.16 tudíž se logicky vše dostalo s prominutím do mě :,( jsem v takovém zdravotním stavu, kdy mi není možno podat jakoukoli antikoncepci, ať už tabletky, tělísko, náplast či injekci, tudíž ani postinor u mě nepřipadal v úvahu, jelikož by mě neskutečně rozházel. Byla jsem v minulosti léčena s depresemi a antikoncepce v jakékoli podobě by mi s vysokou pravděpodobností vrátila zpět stavy, které jsem předtím měla. V sobotu 28.5.16 jsem zlehka, ale opravdu jen z lehoulinka zašpinila. bylo to jednorázové a strašně maliličkaté množství, že nevím co si myslet.. vždy před ms špiním ale ne jen tak nicotnou kapičku a ve většině případů se dstaví do dvou až tří dnů ms a tentokrát bohužel stále nic :nevim: takže nevím, jak počítat plodné dny, zda ode dne špinění, nebo ode dne kdy začnu krvácet hodně, nebo jak to tedy vše je 8o samozřejmě mám silně nahnáno jelikož tu mám dvouměsíční mimi a také mám dcerku starší, proto další mimi nepřipadá v úvahu. Děkuji za odpověď :mavam:

Příspěvek upraven 30.05.16 v 05:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.5.16 05:46
@Radus88 píše:
Ahoj maminky :)
Potřebovala bych znát Váš názor. :) Dne 28.března tohoto roku jsem rodila, kojila jsem do 4.dubna, pak jsem musela zastavit laktaci pomocí homeoapatik, mléko odsávat až vymizelo úplně. Jelikož spadám mezi ty, které se vše vychutnají ve velkém, dostavila se menstruace ještě v šestinedělí, což se tak často nestává. Dne 2.5.16 jsem začala špinit a ve středu 4.5.16 se rozjela menstruace v plném provedení. Bohužel, aby toho nebylo málo, nám s mužem praskl kondom dne 20.5.16 tudíž se logicky vše dostalo s prominutím do mě :,( jsem v takovém zdravotním stavu, kdy mi není možno podat jakoukoli antikoncepci, ať už tabletky, tělísko, náplast či injekci, tudíž ani postinor u mě nepřipadal v úvahu, jelikož by mě neskutečně rozházel. Byla jsem v minulosti léčena s depresemi a antikoncepce v jakékoli podobě by mi s vysokou pravděpodobností vrátila zpět stavy, které jsem předtím měla. V sobotu 28.5.16,jsem zlehka, ale opravdu jen zlehoulinka zašpinila. bylo to jednorázové a strašně maliličkaté množství, že nevím co si myslet.. vždy před ms špiním ale ne jen tak nicotnou kapičku a ve většině případů se dstaví do dvou až tří dnů ms a tentokrát bohužel stále nic :nevim: takže nevím, jak počítat plodné dny, zda ode dne špinění, nebo ode dne kdy začnu krvácet hodně, nebo jak to tedy vše je 8o samozřejmě mám silně nahnáno jelikož tu mám dvouměsíční mimi a také mám dcerku starší, proto další mimi nepřipadá v úvahu. Děkuji za odpověď :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8849
30.5.16 06:30

Za předpokladu, že další dite opravdu ne, tak 1) nespoleham je na kondom a 2) sežeru postinor i kdyby se mělo dít bůh ví co. Protože tak malý věkový rozdíl by me položil zaručeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
30.5.16 06:31

Těch datumů je nějak moc…pokud bych si opravdu nedokázala představit těhotenství a praskl kondom, švihala bych pro postinor. Ale jestli to správně chápu u tebe už je na něj stejně pozdě, takže jenom doufat…a příště lepší antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.5.16 06:42

Ale já antikoncepci nesmím právě žádnou :/ v tom je ten problém :/ kondom je pro nás jedinná varianta jak se chránit.. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
30.5.16 06:49
@Radus88 píše:
Ale já antikoncepci nesmím právě žádnou :/ v tom je ten problém :/ kondom je pro nás jedinná varianta jak se chránit.. :/

Nic není stopro. Tak ještě k tomu přerušovanou soulož, pokud víš, že postinor nelze v žádném případě a dítě taky ne.
My jsme používali ještě spermicidní gel Pharmatex. A k tomu přerušovaná soulož, pro sichr.
Jinak jestli jsi to 4.5. dostala a 20.5. se udělal do tebe, tak těhotná být můžeš. Ovulace je při pravidelném cyklu 14 den, tohle je 16 den, to není moc rozdíl…

• Citovat
  • Upravit
9935
30.5.16 06:52
@Radus88 píše:
Ale já antikoncepci nesmím právě žádnou :/ v tom je ten problém :/ kondom je pro nás jedinná varianta jak se chránit.. :/

Proč? :nevim: že nesmáš HA, tělísko…chápu…My jeden čas používali Pharmatex a spokojenost ;) v tvém případě myslím, že Pharmatex + kondom (pro sichr) by mhlo být vyhovující řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
30.5.16 07:48

@Radus88 Mno tak pokud nesmíš postinor, tak holt budeš muset v případě těhotenství na miniinterupci. Do budoucna doporučuju jinou antikoncepci. Možností mimo HA a kondom je dost. Některé ti tu vypsaly už holky. Pak ještě existuje pesar, nehormonální tělísko, cokoliv z tohoto v kombinaci s přerušovanou souloží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí