Prasklá břišní aorta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27633
5.1.21 07:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42355
5.1.21 08:38
@Citronkalekninka píše:
Dobré ráno všem. Včera v noci jsem volala na ARO a stav byl o dost lepší než ráno. Trochu se mi ulevilo a aji sem se vyspala. Samozřejmě mě drží s radovanim při zemi že může nastat zhorseni ale teď je všechno v pořádku.

Přečetla jsem se zatajeným dechem. :hug: Budu na tebe a na tvého muže myslet :srdce: Moc věřím ve šťastný konec :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
5.1.21 09:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
5.1.21 09:57

@Citronkalekninka

Tak to je skvělá zpráva!!
Věřím, že to dobře dopadne a moc vám to přeju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
5.1.21 17:21

Novinky…dnes mě za ním dokonce pustili. Nevěděl o mě. Je stále v umělém spánku. Ale má stabilizovaný krevní oběh. Dnes mu budou vyndavat ty roušky nasáklé krví. Pak budu volat. Radovat se bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42355
5.1.21 17:24
@Citronkalekninka píše:
Novinky…dnes mě za ním dokonce pustili. Nevěděl o mě. Je stále v umělém spánku. Ale má stabilizovaný krevní oběh. Dnes mu budou vyndavat ty roušky nasáklé krví. Pak budu volat. Radovat se bojím.
:hug: :hug: Pořád na vás myslím :srdce: :andel: :andel: :andel: :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
5.1.21 17:47

Se zatajenym dechem sleduju prubeh tehle diskuze. To jsou skvele zpravy a drzim palce, aby i dal pokracovaly. Mysli na vas tolik lidi a vsichni drzi, co maji :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
5.1.21 17:53

Jste tu všichni moc hodní :hug: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
5.1.21 18:05

@Citronkalekninka skvělé zprávy. Jen tak dál :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
5.1.21 18:20

@Citronkalekninka i já to čtu, čekám na dobré zprávy a prožívám to s vámi. Také jsme to zažili u dědečka, ale to je jiný příběh. Posílám na dálku hodně sil, podpory, víry a naděje tobě i manželovi a celé rodině :hug:!!! A já věřím na zázraky, protože vím, ze se dějí :srdce:!! Dobré to bude… :srdce:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
5.1.21 19:20

Holky a zkušenosti s tím umělým spánkem? Nechává to následky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
5.1.21 19:34

@Citronkalekninka já mám zkušenost s umělým spánkem u tatínka. Spal týden a lékaři nás upozorňovali, že se probudit nemusí nebo může být zmatený, nemusi nás poznávat a poznat, nemusí si pamatovat jak a co bylo dříve…Taťka vše ale zvládnul na jedničku :srdce: jen se samozřejmě divil, jak ten týden, co spal, utekl…myslel, že spal chvílí…přeji, ať váš. příběh má šťastný konec :srdce: :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
5.1.21 21:50

Je to velmi vážný. Otevřeli ho aby vyndali ty rousky a zase to krvácí. Je podruhé na sále. Stav stejný jak před těma dvěma dny. Chirurg se to snaží zastavit.pane bože on mi umře. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
5.1.21 21:57

Uplne me zamrazilo, kdyz to ctu…Uz to vypadalo tak slibne.Snad se jim to podari zastavit, muze se to zase zlepsit! Drz se, neprestavej verit! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
5.1.21 22:02

@Citronkalekninka drž se :hug: myslím na tvého manžela, ať má sílu zabojovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí