Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Oriseka píše:
Ten rybi olej je i ve forme bonbonu. Taky chci koupit. My meli vzdycky kapsle nebo sirup. Ty bonbony mi prijdou nejlepsi. Na ty nebudu zapominat. Pani, vyzna se v mapach, to je zajimave.
My měli sirup a kdepak, nezvykl si na to, dávil se. Bonbóny bych taky mohla zkusit. Jaké budeš kupovat?
@berua13 píše:
My měli sirup a kdepak, nezvykl si na to, dávil se. Bonbóny bych taky mohla zkusit. Jaké budeš kupovat?
Mollers rybicky. Nekdo mi to tady doporucoval. Sirup moje deti spolknou, ale ja na to zapominala. Bonbonky davam vitaminovy pravidelne vecer, takze tam bych mohla nezapominat.
@Oriseka píše:
Mollers rybicky. Nekdo mi to tady doporucoval. Sirup moje deti spolknou, ale ja na to zapominala. Bonbonky davam vitaminovy pravidelne vecer, takze tam bych mohla nezapominat.
Díky…taky zkusíme
My máme rybí olej Nom Oils neurotreska. Můžu doporučit všema 10. Je to olej přímo na neurologické problémy. Mladšímu výrazně pomohl v epilepsii a staršího krásně rozmluvil, teď už jen trénujeme nějaká písmenka. Je sice drahej jako prase, ale opravdu nám pomohl. Kupuju ho pořád a těch peněz vůbec nelituji, když vidím výsledky. Dávám ho do džusu.
@Míša213 píše:
My máme rybí olej Nom Oils neurotreska. Můžu doporučit všema 10. Je to olej přímo na neurologické problémy. Mladšímu výrazně pomohl v epilepsii a staršího krásně rozmluvil, teď už jen trénujeme nějaká písmenka. Je sice drahej jako prase, ale opravdu nám pomohl. Kupuju ho pořád a těch peněz vůbec nelituji, když vidím výsledky. Dávám ho do džusu.
To zní zajímavě…to by bylo přesně i pro mého syna. A má to hodně výraznou rybí vůni, jak to chutná?
@berua13 Kámoška to hodně kupuje pro autistickeho syna a taky si to chválí. Mají spoustu druhů, ale ta neurotreska mi přijde nejlepší. Je to cítit ta rybina, ne nijak moc, ale třeba ten mladší to dlabe samotné, staršímu do džusu, nebo do jogurtu, ten to samotné nespolkne. Můžeš to denně rozložit na více dávek, takže toho není tolik na jednu porci třeba v tom joguru a ta chuť se ztratí. Je dobrý sledovat stránky, někdy mají akci 1+1 zdarma, nebo maji i výhodná balení. Když se to kupuje pro více dětí, tak to potom litá ty prachy.
@berua13 Ještě mě napadlo, že jim můžeš přímo napsat a oni ti i poradí dávkování. Já to s nima řešila skrz tu epilepsii, tam dáváme vyšší dávky právě. Web mají teď v údržbě, ale jsem s nima v kontaktu přes fb, tak jim můžeš zkusit napsat a oni ti poradí kolik toho dávat a jaký olej by byl pro vás nejlepší. Poradila mi ten olej přímo neuroložka v nemocnici.
@Míša213 píše:
@berua13 Ještě mě napadlo, že jim můžeš přímo napsat a oni ti i poradí dávkování. Já to s nima řešila skrz tu epilepsii, tam dáváme vyšší dávky právě. Web mají teď v údržbě, ale jsem s nima v kontaktu přes fb, tak jim můžeš zkusit napsat a oni ti poradí kolik toho dávat a jaký olej by byl pro vás nejlepší. Poradila mi ten olej přímo neuroložka v nemocnici.
Díky moc
![]()
To vypadá fakt skvěle, napíšu a poradím se ![]()
@Míša213 Ahoj. Prosím tě, byla bys tak hodná a dala sem odkaz, který přesně máte. Chci ho objednat. Díky
@123Soňa Ahoj,jasně. Máme tenhle https://www.bornature.cz/…aka--240-ml/
@chs.jasmin sám zdravýbatoh akce snad nedělá, takže bych číhala třeba na nějakou akci v Baťovi typu 20procent na vše. Oni moc nemění motivy, tak asi není důvod je vyprodavat.
@123Soňa píše:
@Míša213 Ha, díky, cena taky pěkná
Kvůli ceně my testujeme Mollers. Na hodnocení výsledku je ještě brzy, ale spousta lidí je spokojená.