Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co mu brání si takovou najít? Já vím minimálně o třech takových, z toho jedna nezadaná… Ať hledá dál.
Nevím, pro mě je důležité, aby mi partner stoprocentně vyhovoval (tj. byl dokonalý pro mě), tak jsem si takového našla (a našli jsme se navzájem). Není to žádná věda. Jen člověk nesmí ztrácet čas s mamlasy. ![]()
@berusa.m Tohle jsem nikdy nepochopila, takové věci si mohu koupit a stejně jsem nikdy nepřišla na to proč ![]()
@spinkánek píše:
@Freeandwild
To jsi musela mít peklo teda, doufám, že jsi s ním nebyla dlouho a teď se máš fajn
Děkuju
![]()
Nebylo to tak strašný, to já se zas nedám
Hodně jsme se hádali, ale byly tam i hezký věci. Každopádně, už je to pryč a bude líp ![]()
@ontarova.stara píše:
@Sandokanec @olino Kluci, ze vy trpite stejnou uchylkou, jako tady zakladatelka? Proc nejdete mezi ty mile a empaticke a trapite se tady?
Ale chapeme, svoboda neni pro kazdyho, ze…
Vždyť to doma od Onti musíš slýchat pravidelně ![]()
Vzal na sebe břímě edukace místních ňafen, neasi… ![]()
Ale vy jste v tom oba moc šikovní, postřehla jsem, že když Onťa nemůže, taky ho občas zaskočíš a připomeneš smekání, vzácnost a tak…
@Anonymní píše:
Neříkám, že tohle já vše dodržuju. Kamarády mám se kterými se kdykoliv ráda uvidím. Jen doma rozhodně nesedím a u sexu si reknu, co mi dobře nedělá. On to tak nějak dokáže ukousnout. Ale taky mi dokáže říct, jaká by ta dokonalá žena měla být. Já už to asi tak nehrotim, proto s ním pořád jsem. Dokáže to být i pozorný a milý člověk. A ta možnost rozchodu je tu vždy. Spíš mě právě napadá ta myšlenka, co s takovými lidmi potom je… Zda dokáží prozrit nebo už jsou ztraceni.
Prestan ho resit je to ohromna ztrata casu. res sebe.
Ja bych se o nej absolutne nebala. Vis kolik existuje zen, ktere se nemaji rady a tohle se na ne prilepi. Ona se nejaka najde neboj, to je zakon pritazlivosti. Bud ji znici a nebo se ona naopak vzpamatuje a on pujde zase o dum dal.
@Dája999 píše:
Vždyť to doma od Onti musíš slýchat pravidelně
Vzal na sebe břímě edukace místních ňafen, neasi…Ale vy jste v tom oba moc šikovní, postřehla jsem, že když Onťa nemůže, taky ho občas zaskočíš a připomeneš smekání, vzácnost a tak…
Jsou myslenky, ktere by mely vsem mladym zenam viset vysite krizkovym stehem nad posteli.
@ontarova.stara píše:
Jsou myslenky, ktere by mely vsem mladym zenam viset vysite krizkovym stehem nad posteli.
Plánujete pobytové kurzy, jo?
@Altavista píše:
@berusa.m Tohle jsem nikdy nepochopila, takové věci si mohu koupit a stejně jsem nikdy nepřišla na to proč
Ono to asi dobře vypadá na tom instagramu. ![]()
@Altavista píše:
@berusa.m Tohle jsem nikdy nepochopila, takové věci si mohu koupit a stejně jsem nikdy nepřišla na to proč
Některé ženy se na to dívají čistě pragmaticky. Já budu krásná a ty si mě budeš kupovat.
@Dája999 píše:
Setkala. Nevím, jak to s ním šlo dál, konverzaci jsem vydržela asi 10 minut, ale to způsobila moje nedokonalost - já prostě idiota déle nevydržím
Kdybys ty sama měla říct, jaká je tvá představa dokonale partnerky, jaká by byla? A co představa o dokonalém partnerovi?
@riccius píše:
Některé ženy se na to dívají čistě pragmaticky. Já budu krásná a ty si mě budeš kupovat.
A na tu hru jsou potřeba dva, že jo. ![]()
Jaká je dokonalá žena, netuším. Ale dokonalý muž nekouří, nepije, nenadává, nezahýba a hlavně neexistuje ![]()
@Freeandwild píše:
Podle mě takových je spousta chlapů, co mají na ženských spoustu požadavků, ale sami přitom nabízejí prd. Taky jsem byla s takovýmhle náročným. Chtěl, abych byla krásná, samostatná, stačila mu ve sportu a v pohodě snášela i extrémní aktivity jako noční pochod 30 km v hlubokém sněhuale abych pak během minuty dokázala přepnout na dokonale upravenou reprezentativní kočku nebo na hospodyňku, co má dokonale uklizeno a každý den vaří teplé jídlo (i na to měl požadavky, nejlépe aby bylo jako od maminky). Abych dostatečně vydělávala a nic po něm nechtěla, ale zároveň ho v jeho práci plně podporovala a naslouchala mu atd… Pak mi vnucoval, ať si nechám udělat prsa, že je to jediná taková moje „vada na kráse“ a že se s tím nedokáže smířit…
Asi nikoho nepřekvapí, že s takovým člověkem se nedá žít. Akorát v Tobě setrvale pěstuje pocit nedostatečnosti. Tohle byl sobecký egoista, úplně bez empatie a víceméně i citů celkově, povrchní, materiálně zaměřený. Ale když vidím třeba seznamovací inzeráty v různých skupinách na fb, má to tak nastavené spousta chlapů - rovnou tam mají vypsané, že bys měla být taková a maková často celkem do detailů a představy mají úplně nereálné.
Předělat bych se to nesnažila, prostě bych zamávala a hledala někoho, kdo to má v hlavě v pořádku.
To máš pravdu, někdo něco nabízí a zase někdo prd
, ale to vyjde z obou stran na stejno. Já třeba nejsem náročný a nekladu si velké požadavky od žen, jen ty základní, jako každý (upřímná, věrná, milá a tolerantní). Jenže v dnešní době jsou požadavky čím dál vyšší a pak je těžké někoho normálního poznat podle svých představ… I já mám s tím takový problém, že spíše narazím na náročné slečny, které později svoji náročnost přiznají a smějí se tomu
, chtějí to a to a hned je konec se seznámení, ani se nedivím
. Nejčastější důvody, proč to nevyjde: Nemám auto a řidičák, 99% nepiju alkohol, nemám VŠ vzdělání a moje dobře zajištěné zaměstnání.
…
Hele holka, bez urazky, ale popsala jses muze, kterej je 24 karatovej kokot. (omlouvam se za vyraz, ale jinej pro tenhle typ neni). Je tak dokonale blbej, ze ani neumi rozeznat zivou zenu od masturbacniho objektu. Proto neni div, ze jeho vize doknale zeny je jaka je. A neni div, ze nevi, co se v posteli se zenou dela, aby ona s nim do te postele lezla rada. Nac ti je hnup a jeste k tomu i sexualnej traged? Tenhle typek ti muze poslouzit k jedinemu, k popisu parodie na chlapa na emiminu. ![]()
@Kubula.K píše:
A na tu hru jsou potřeba dva, že jo.
Jasný. Nebo snad z mého příspěvku vyznívá, že je to ze strany mužů OK přístup?
Vždy platí, kde je poptávka, tam je i nabídka.
Tak jak popisovala @berusa.m . Chlap si „uplatí“ holku, pak si asi myslí, že má právo jí říkat, jak má vypadat, jak se má chovat. A holka, možná i proto, že nemá zkušenosti, nová kabelka a drahá dovolená vypadá dobře před kamarádkami, což přináší jisté libé pocity. A protože většinou srovnává pouze s tím, kdy byla sama, tak jí to přijde celkem dobré.