Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@My Melody píše:
A proto si minule psal, ze si se specializoval na maminy na materske, pac ti zadna jina neda, prej jsou lehka korist, vyhorene, unavene, nesebevedome, vyflusnute, staci jedno teple slovo a jsou namekko.
Hříchy mládí…
Dneska jsem jinde ![]()
Navíc chlap musí ukojit ty základní potřeby a pak může hledat dokonalost.
@berusa.m píše:
Na takové hovádka jsem úplně vysazená.Dcera (25) našich přátel si našla chlapa. Já si s ní docela rozumím, tak jsme si o něm povídali. Prý jí řekl, že by měla ještě tak 5 kg zhubnout než pojedou spolu na dovolenou. Holka už tak jak lunt ale přesto běhala každý den do posilovny. Když jsem pak viděla jeho fotky, no ovarová hlava jak vyšitá.
Bohužel je prachatý jak Onassis, tak si to holka nechá líbit. Komu není rady, tomu není pomoci.
Takže ona se vlastně prodává…
@zoidberg píše:
Hříchy mládí…
Dneska jsem jinde
Dnes uz ani ty maminy nejsou co byvavaly.. ![]()
@My Melody ten chlap se určitě vydrží ze začátku vztahu přetvařovat, aby nějakou ulovil ![]()
No tak to, co zakladatelka popisuje můj manžel považuje za naprostý standard. Skvělou kuchařku, milenku, a matku, která nebude muže otravovat péčí o děti. Bude také skvělá sportovkyně, s úsměvem dá 100 km v horách na kole, bude dobrá na lyžích, v bazénu, na tenise… pevné krásné tělo. Bude mít samozřejmě svou kariéru, kterou stihne jen tak mimochodem. Zároveň bude mít dost času na něj, na děti, domácnost. Chlap přeci doma nepomáhá, s dětmi se neučí, od toho má manželku. A ta to ráda udělá. Jak říká tchán. měla bych být vděčná, že někdo jako on, můj manžel, si mě vůbec vzal a je se mnou. Manželovi rodiče v něm vidí poloboha a má nárok jen na to nejlepší. A to já nejsem. Nemám zářivou kariéru, s tím sportem to není taky tak žhavé. Modelka bych mohla být tak plus size
Všechno se dá retušovat. Na tenise se netrefím do míčku, vaření mě neba a domácnost jako ze škatulky taky nemám. To si radši přečtu nějakou knížku nebo si hraju s dítkem. Jsem tvrdohlavá a vyjít se mnou taky není úplně jednoduché. O dítě se starám jak nejlépe umím, manžel se v tom moc neangažuje. Jeho rodiče pořád čekají, že si konečně najde tu pravou. Ve 40 a s 2 dětmi se 2 ženami už to asi nebude tak žhavé. Nicméně jsme spolu už skoro 15 let. První dítě má z románku a mladické nerozvážnosti. S tou slečnou ani nikdy nechodil. Poctivě platí alimenty, i dost nad to. Třeba lyžák včetně kompletního vybavení. To bylo přes 10 tis. navíc. Když jedeme do Chorvatska, tak jedou obě děti atd. Chtít dokonalou ženu může, doma však má průměr. Kdyby byl tak frustrovaný tím, co mám doma, věřím, že by to změnil.
@Anonymní píše:
Neříkám, že tohle já vše dodržuju. Kamarády mám se kterými se kdykoliv ráda uvidím. Jen doma rozhodně nesedím a u sexu si reknu, co mi dobře nedělá. On to tak nějak dokáže ukousnout. Ale taky mi dokáže říct, jaká by ta dokonalá žena měla být. Já už to asi tak nehrotim, proto s ním pořád jsem. Dokáže to být i pozorný a milý člověk. A ta možnost rozchodu je tu vždy. Spíš mě právě napadá ta myšlenka, co s takovými lidmi potom je… Zda dokáží prozrit nebo už jsou ztraceni.
Udělejte si hezký večer a ty mu velmi podrobně vylič svou představu dokonalého muže pro tebe, které bude tvůj milý samozřejmě totálně vzdálen. Naznač, že život s ním je bohužel plný kompromisů z tvé strany, ale že jinak ho máš docela ráda.
Jestli je normální, tak se zasměje, jestli bude hádka, tak bych mu oznámila, že já jsem toho dokonalého muže již našla, a proto mu tímto dávám kopačky.
![]()
@zoidberg píše:
Myslím, že je naprosto přirozené, že muž chce dokonalou ženu. kdo by se taky poraženecky smířil s nedostatky? Jenže než takovou ženu najde, musí uspokojovat základní potřeby s tím, co se namane. Proto si taháme do baráku vás, obyčejné baby, zatím to na takové domácí kukání stačí, dokud se nenajde ta dokonalá.
Někteří muži jsou skromní:
Kamarádi si dělali srandu z Pepy: „Pepo, ty nemáš moc atraktivní ženu, do obličeje nic moc, kila navíc, nohy do O.“ Pepa si svoji ženu změřil pohledem a říká: „Tak na to moje m. dání to stačí“
@riccius píše:
Kamarádi si dělali srandu z Pepy: „Pepo, ty nemáš moc atraktivní ženu, do obličeje nic moc, kila navíc, nohy do O.“ Pepa si svoji ženu změřil pohledem a říká: „Tak na to moje m. dání to stačí“
No v podstatě to Pepa vystihl.
@Freeandwild píše:
@Drako31 A proč nemáš auto ani řidičák? S tím jde fungovat možná v Praze, jinak to musí být hodně komplikovaný…
Já autem jezdím denně a chlap bez řidičáku by pro mě byl taky problém, hlavně z praktického hlediska. „Řídit auto“ je pro mě na úrovni „chodit do práce“ nebo „čistit si zuby“… ale záleží na životním stylu každého.
Náročnost po mě je např. když ženská chce chlapa, co bude současně velmi dobře vypadat, vydělávat a dělit se o zdroje, vařit a uklízet, být věrný a rodinně založený, mít zcela stejné zájmy jako ona, stylově se oblíkat, bude zručný a přitom romantik, co píše básně a ještě třeba mít konkrétní barvu očí. Prostě to samý, jako si představují výše zmínění týpci o ženě…
Mám k autům velkou nechuť, poněvadž před 15ti lety jsme čekali na synovce se švagrem, kteří k nám jeli na prázdniny, jenže stalo se to, že jeden řidič usnul za volantem a najel na chodník, kde usmrtil 8letého kluka. Švagr to přežil, ale byl dokonce svého života mrzák. Nepřeji nikomu, aby si to zkusil jaké to je, když čekáte na někoho, díváte se na hodiny a najednou zazvoní telefon, kdy se dovíte, že už nepřijde. Já jsem si přísahal, že řidičák si nikdy neudělám. To jsem ještě nevěděl, že mi to bude dělat problém při hledání partnerky.
Vždyť jezdí MHD. Myslíš, že ti, co jezdí každý den do práce MHD i mimo Prahu, mají auto? I bez auta se dá žít.
U tvé náročnosti bych splňoval těch osm
a věřím tomu, že by to stejně bylo málo
![]()
Všechno tady už bylo řečeno. Nedovedu si představit, co přijde, až otěhotníš. Bude Ti neustále dokola opakovat, že jsi tlustá, že se mu hnusíš, s Tebou budou mávat hormony takže to vůbec nebudeš dávat, pak porod, ženská po porodu- katastrofa, řvoucí dítě, Ty to s nulovou oporou svého muže a jeho neustálým buzerováním nebudeš zvládat. Hele jestli máš na tohle koule, tak by mě zajímalo, z jaké višně jsi spadla. Jinak Ti přeju hodně štěstí po boku takového maňase. ![]()
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Takže ona se vlastně prodává…
Myslím, že kdyby to byl obyč. chlapec z fabriky, že by si o něho kolo neopřela. Takže buď ji vzrušuje jeho sexy mozek nebo prachy. Ale vidím to na to druhé, takže ano, máš pravdu. ![]()
@riccius píše:
Já znám podobného Miru. Starý mládenec a našel si fakt strašně tlustou holku. Když měli chlapi v hospodě narážky, tak jim řekl: Aspoň mi ji nikdo z vás neošuká. ![]()
@berusa.m píše:
Jediné, co bych mu na to dokázala říct: Pouze dokonalý muž, může mít dokonalou ženu. P. S. Jinak být tebou mizím hódně daleko od takového blba.
V případě zakladatelky bych řekla, že dotyčný už tak má víc, než si zaslouží. A zakladatelko, být tebou, neztrácela bych čas s takovým vypatlancem. Dokonalá mozna nejsi, ale světice asi jo.
@Sandokanec píše:
Hele zakladatelko, ano je par takovych muzu, ale takovych vecne nespokojenych zen je jeste 10krat vice.Takze zase nic.
Příspěvek upraven 31.07.20 v 10:18
S kolika muži jsi žil v jedné domácnosti, že máš tak přesnou statistiku
![]()
A proto si minule psal, ze si se specializoval na maminy na materske, pac ti zadna jina neda, prej jsou lehka korist, vyhorene, unavene, nesebevedome, vyflusnute, staci jedno teple slovo a jsou namekko.