Představa o dokonalé ženě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mišu G
31.7.20 12:15

A zakladatelko, ještě jedna poznámka. Atributy spokojeného vztahu, jako jsou třeba láska, úcta, tolerance, důvěra a empatie Ti něco říkají? Opravdu mám pocit, jak zde píšou mnohé, že s ním jsi pravděpodobně kvůli jeho nadité peněžence a jeho naditému poklopci. :roll:

• Citovat
  • Upravit
7375
31.7.20 12:21
@Adrasteia píše:
Udělejte si hezký večer a ty mu velmi podrobně vylič svou představu dokonalého muže pro tebe, které bude tvůj milý samozřejmě totálně vzdálen. Naznač, že život s ním je bohužel plný kompromisů z tvé strany, ale že jinak ho máš docela ráda. :mrgreen: Jestli je normální, tak se zasměje, jestli bude hádka, tak bych mu oznámila, že já jsem toho dokonalého muže již našla, a proto mu tímto dávám kopačky. :lol: :mrgreen: :mrgreen: :dance:

Myslím, že ten týpek je na hony vzdálen normálnímu muži, natož dokonalému :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
31.7.20 12:25
@Mišu G píše:
A zakladatelko, ještě jedna poznámka. Atributy spokojeného vztahu, jako jsou třeba láska, úcta, tolerance, důvěra a empatie Ti něco říkají? Opravdu mám pocit, jak zde píšou mnohé, že s ním jsi pravděpodobně kvůli jeho nadité peněžence a jeho naditému poklopci. :roll:

A tak ten naditý poklopec by se ještě dál pochopit. Na 2 3 měsíce :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.20 12:37
@Mišu G píše:
A zakladatelko, ještě jedna poznámka. Atributy spokojeného vztahu, jako jsou třeba láska, úcta, tolerance, důvěra a empatie Ti něco říkají? Opravdu mám pocit, jak zde píšou mnohé, že s ním jsi pravděpodobně kvůli jeho nadité peněžence a jeho naditému poklopci. :roll:
:lol: :lol: :lol: kéž by ta peněženka byla taková, jaká píšeš. Poklopec sice není k zahození, ale to jsem při seznámení nemohla tušit :lol:. Samozřejmě po sobě šlapat nehodlám. Nějaké ty dobré vlastnosti by si u něj našly. Kdyby opravdu začal dělat scény ze budu třeba jen doma a tečka, tak to už by byl rozchod na místě. Asi jsem si stále říkala, co kdyby se náhodou probral a začal fungovat normálně? Co když se zázraky dějí? :lol: nevím, asi tak nějak.
  • Citovat
  • Upravit
My Melody
31.7.20 12:38
@Mišu G píše:

poklopci ne, vzdyt pise, ze neumi se zenami soulozit :D

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
31.7.20 12:41
@Anonymní píše: :lol: :lol: :lol: kéž by ta peněženka byla taková, jaká píšeš. Poklopec sice není k zahození, ale to jsem při seznámení nemohla tušit :lol:. Samozřejmě po sobě šlapat nehodlám. Nějaké ty dobré vlastnosti by si u něj našly. Kdyby opravdu začal dělat scény ze budu třeba jen doma a tečka, tak to už by byl rozchod na místě. Asi jsem si stále říkala, co kdyby se náhodou probral a začal fungovat normálně? Co když se zázraky dějí? :lol: nevím, asi tak nějak.

Hele, kdo chce kam… :mrgreen:
Nakonec je mozna dobre, ze si ho nechas, alespon usetris jinym podobny zazitek a jemu posramoceni ega. Protoze by stacil jeden podobny vylev a vetsina zen by se s huronskym smichem zdekovala a do smrti byla presvedcena, ze to musela byt skryta kamera.

• Citovat
  • Upravit
782
31.7.20 12:42
@Freeandwild píše:
Podle mě takových je spousta chlapů, co mají na ženských spoustu požadavků, ale sami přitom nabízejí prd. Taky jsem byla s takovýmhle náročným. Chtěl, abych byla krásná, samostatná, stačila mu ve sportu a v pohodě snášela i extrémní aktivity jako noční pochod 30 km v hlubokém sněhu :D ale abych pak během minuty dokázala přepnout na dokonale upravenou reprezentativní kočku nebo na hospodyňku, co má dokonale uklizeno a každý den vaří teplé jídlo (i na to měl požadavky, nejlépe aby bylo jako od maminky). Abych dostatečně vydělávala a nic po něm nechtěla, ale zároveň ho v jeho práci plně podporovala a naslouchala mu atd… Pak mi vnucoval, ať si nechám udělat prsa, že je to jediná taková moje „vada na kráse“ a že se s tím nedokáže smířit…
Asi nikoho nepřekvapí, že s takovým člověkem se nedá žít. Akorát v Tobě setrvale pěstuje pocit nedostatečnosti. Tohle byl sobecký egoista, úplně bez empatie a víceméně i citů celkově, povrchní, materiálně zaměřený. Ale když vidím třeba seznamovací inzeráty v různých skupinách na fb, má to tak nastavené spousta chlapů - rovnou tam mají vypsané, že bys měla být taková a maková často celkem do detailů a představy mají úplně nereálné.
Předělat bych se to nesnažila, prostě bych zamávala a hledala někoho, kdo to má v hlavě v pořádku.

Ježiš :D Že to není pravda? Jenom přibarvené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
31.7.20 12:48
@Anonymní píše: :lol: :lol: :lol: kéž by ta peněženka byla taková, jaká píšeš. Poklopec sice není k zahození, ale to jsem při seznámení nemohla tušit :lol:. Samozřejmě po sobě šlapat nehodlám. Nějaké ty dobré vlastnosti by si u něj našly. Kdyby opravdu začal dělat scény ze budu třeba jen doma a tečka, tak to už by byl rozchod na místě. Asi jsem si stále říkala, co kdyby se náhodou probral a začal fungovat normálně? Co když se zázraky dějí? :lol: nevím, asi tak nějak.
:) 8o Boze muj, kde ta naivita roste, v ktere zemi kouzelne, kam na ni holka chodis?

Precti si jeste jednou, co ti tady lide napsali, temer vsichni se zhodli. A taky si precti, co ti napsala OU, skus si pohledat informace, co je naricistni typ.

Doufala jsem, ze je to trolling, pokud fakt ne, tak te s vysokou pravdepodobnosti ceka stracnej cas a trapeni s chlapem, kterej te nemiluje.
Proc stracis cas s nekym, kto te nema rad a chce te menit na virtualnej obraz, kterej mu strasi v makovici, proc chces zit s buzerujicim zamindrakovancem, kterej te nrespektuje a kterej navic ani nevi, co ma delat se zenou v posteli, vis jenom ty. Hodne stesti, budes ho potrebovat.

• Citovat
  • Upravit
7006
31.7.20 12:54

On nežije s reálnou tebou. Má nějakej abstraktní koncept, jak to má být, a tobě nikdy neodpustí, že nejsi 100% shoda s modelem v jeho hlavě. Zároveň nikdy nenahlidne, že žít je dobré s reálnými lidmi a ten svůj systém nejspíš nedokáže opustit. Jako bych četla o svém tátovi. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
3.8.20 11:21
@ropucha 02 píše:
Jaká je dokonalá žena, netuším. Ale dokonalý muž nekouří, nepije, nenadává, nezahýba a hlavně neexistuje :P

jen bych doplnila, že je to i vina nás bab, že ty hodné gentlemany trestáme, a tak to dopadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
3.8.20 11:39
@spinkánek píše:
jen bych doplnila, že je to i vina nás bab, že ty hodné gentlemany trestáme, a tak to dopadá

Přesně tak, souhlasím s Tebou :palec:. Dáváte nám zabrat no :mrgreen:… Když teda nekouřím, 99% nepiji, nenadávám, nezahýbám, jsem pro některé asi dokonalý, ale když se zjistí, že nemám auto, tak dokonalý už nejsem :zed: :zed: :mrgreen:. Chápu některé ženy, že sex v autě je druhé nejoblíbenější místo :cert: na radovánky :kytka: :hug:. Kolo by Vám nestačilo? :nevim: :dance: :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107635
3.8.20 14:38
@Drako31 píše:
Přesně tak, souhlasím s Tebou :palec:. Dáváte nám zabrat no :mrgreen:… Když teda nekouřím, 99% nepiji, nenadávám, nezahýbám, jsem pro některé asi dokonalý, ale když se zjistí, že nemám auto, tak dokonalý už nejsem :zed: :zed: :mrgreen:. Chápu některé ženy, že sex v autě je druhé nejoblíbenější místo :cert: na radovánky :kytka: :hug:. Kolo by Vám nestačilo? :nevim: :dance: :dance: :mrgreen:

co nějaký kompromis…třeba motorka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
3.8.20 14:59

Nejsem takový, abych si koupil něco, abych zaujal svým majetkem. Kde je pak ta láska? Ta už je pro Vás ženy málo cenná, než nějaké žihadlo? :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107635
3.8.20 15:25
@Drako31 píše:
Nejsem takový, abych si koupil něco, abych zaujal svým majetkem. Kde je pak ta láska? Ta už je pro Vás ženy málo cenná, než nějaké žihadlo? :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

lásky se nenajíš :D
záleží v jakém životním stádiu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
3.8.20 15:27

Bože, kde je to 19. století bez aut? :D :D Hned bych tu dobu vyměnil za nějakou selku :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí