Představa o dokonalé ženě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107635
3.8.20 15:39
@Drako31 píše:
Bože, kde je to 19. století bez aut? :D :D Hned bych tu dobu vyměnil za nějakou selku :D :hug:
@Drako31 píše:
Bože, kde je to 19. století bez aut? :D :D Hned bych tu dobu vyměnil za nějakou selku :D :hug:

taky bych raději jezdila na koni nebo oslíkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
3.8.20 15:45
@Venetia píše:
taky bych raději jezdila na koni nebo oslíkovi

Jojo, to lze splnit i tady někde na ranči, ale pořád to nebude ono :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
4.8.20 10:43
@Drako31 píše:
Nejsem takový, abych si koupil něco, abych zaujal svým majetkem. Kde je pak ta láska? Ta už je pro Vás ženy málo cenná, než nějaké žihadlo? :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

No lásky se fakt nenajíš, nedojedeš s ní do práce, na výlet nebo třeba s dítětem do nemocnice. A nejde tu o majetek nebo žihadlo, ale praktickou stránku věci. Krom Prahy a možná ještě Brna, Olomouce prostě trvá přesun hromadnou dopravou násobně déle než autem, konkrétně v mém kraji se na spoustu míst bez auta nejde dostat vůbec…
Jinak jak jsi tu psal o té nehodě, holt bohužel to je život, já jsem zrovna dva týdny zpět byla u nehody, kde zemřel můj kamarád - nedožitých 30 let. Je to strašný, ale stává se to - stejně tak můžeš zemřít při vlakovým neštěstí, nehodě autobusu, nebo Tě někdo může srazit, když jdeš po ulici… Není to určitě důvod, proč se vzdát výhod používání auta. Prostě za mě je řízení auta podobně základní dovednost, jako umět jezdit na kole, plavat nebo třeba umět základní věci na počítači, používat telefon a tak dále… :D Chlap bez auta je hodně velký handicap, do porodnice povezeš jednou manželku jak? Poprosíš souseda? Povláčíš jí MHD? Nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.20 11:31

S dovolením sa sem votriem s inou perspektívou ;) Nebola by som si taká istá, že chýbajúce auto je jediným dôvodom, prečo by Ťa zrazu všetky nádejné partnerky odmietali. Manžel auto nemá a ani nemal, žijeme na vesnici v Olomouckom kraji. Momentálne som v 40. týždni tehotenstva a do porodnice ma povezie sanitka. Poprípade taxi :) Inak chodíme MHD a nie je problém.

• Citovat
  • Upravit
59
4.8.20 11:41
@Freeandwild píše:
No lásky se fakt nenajíš, nedojedeš s ní do práce, na výlet nebo třeba s dítětem do nemocnice. A nejde tu o majetek nebo žihadlo, ale praktickou stránku věci. Krom Prahy a možná ještě Brna, Olomouce prostě trvá přesun hromadnou dopravou násobně déle než autem, konkrétně v mém kraji se na spoustu míst bez auta nejde dostat vůbec…
Jinak jak jsi tu psal o té nehodě, holt bohužel to je život, já jsem zrovna dva týdny zpět byla u nehody, kde zemřel můj kamarád - nedožitých 30 let. Je to strašný, ale stává se to - stejně tak můžeš zemřít při vlakovým neštěstí, nehodě autobusu, nebo Tě někdo může srazit, když jdeš po ulici… Není to určitě důvod, proč se vzdát výhod používání auta. Prostě za mě je řízení auta podobně základní dovednost, jako umět jezdit na kole, plavat nebo třeba umět základní věci na počítači, používat telefon a tak dále… :D Chlap bez auta je hodně velký handicap, do porodnice povezeš jednou manželku jak? Poprosíš souseda? Povláčíš jí MHD? Nesmysl.

Já Tě chápu a určitě jezdíš autem a bez auta by sis to neuměla představit, protože jsi na to už zvyklá. Pro sebe bych si auto nepořizoval, ale pro budoucí rodinu ano, jen za předpokladu, pokud by chtěla sama. Nemám problém si udělat potom řidičák, řídit umím, měl jsem kdysi i papíry na VZV a jezdil jsem s diesel v pohodě po komunikaci v naši firmě. Tady jde o to, že tam, kde pracuji, jsem od ukončení školy docházel pěšky 20 minut), takže auto nebylo zapotřebí, ale v listopadu jsem se přestěhoval do jiného města (9 km) a dojíždím autobusem. Tam kde teď bydlím, mám porodnici 200 m :)

Veškerý problém při seznamování spočívá v tom, že ve většině případů slečny řeší hlavně auto a když ho nemám tak to hned ukonči. Ale kdybych měl jen ten řidičák a ne auto, tak to vyjde na stejno. Jenže teď na auto nemám peníze, jo měl jsem, ale musel jsem je investovat do bydlení. Slečny nemají trochu pochopení a tolerance, vysvětlil jsem i to, pokud bychom byli spolu a začali budovat rodinu, tak ten řidičák si udělám, nepomohlo to.
Pár dní zpátky jsem se seznámil s jednou slečnou, která má auto, miluje auta, ráda jezdí, probírali jsme proč nemám auto a vůbec ji to nevadí, za to jsem byl rád, že má pochopení. Včera jsem zjistil, že se s někým seznámila a začala mě úplně ignorovat, zprávy se přečte, neodpoví a to tím konči. Takže s ním nemohu už počítat, i když jsme toho měli hodně společného… Pokud to není auto, tak je za tím jiný chlap :zed: Dokonalý/á muž či žena není, každý má mouchy, ale někdo to nepochopí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.8.20 11:45
@Anonymní píše:
S dovolením sa sem votriem s inou perspektívou ;) Nebola by som si taká istá, že chýbajúce auto je jediným dôvodom, prečo by Ťa zrazu všetky nádejné partnerky odmietali. Manžel auto nemá a ani nemal, žijeme na vesnici v Olomouckom kraji. Momentálne som v 40. týždni tehotenstva a do porodnice ma povezie sanitka. Poprípade taxi :) Inak chodíme MHD a nie je problém.

Děkuji, máte u mne velký respekt, že to manželovi tolerujete :potlesk:. Přesně tak, je i jiné řešení, jak se dostat z bodu A do bodu B :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
4.8.20 11:56

@Drako31
s tou slečnou jste nebyli naladěni na stejný humor, prostě si jí nesedl. Najdeš svou duši jinde.
Můžu se zeptat, jak k tomu tématu na prvním rande došlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.8.20 12:28
@spinkánek píše:
@Drako31
s tou slečnou jste nebyli naladěni na stejný humor, prostě si jí nesedl. Najdeš svou duši jinde.
Můžu se zeptat, jak k tomu tématu na prvním rande došlo?

Spíše naopak. První den jsme si psali 9 hodin a byli jsme naladěni na stejné vlně, humoru bylo až dost. Nemyslím si, že jsem si s ní nějak nesedl, další dny byly taky v pohodě… K prvnímu rande zatím nedošlo, protože nechtěla nikam spěchat, tak to jsem respektoval. Není to poprvé, co takto se žena zachová. Prostě u ní stojí fronta chlapů a ona si vybírá, no. Jsme od sebe vzdálení 35 km. Ráno jsem ji napsal zprávu, co se děje, zprávu přečetla a odteď neodpověděla. Prostě klasika. Tady není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
4.8.20 12:34

Podle popisu je to normalni zenska :lol:

Příspěvek upraven 04.08.20 v 13:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
4.8.20 12:40

@Drako31 Jestli ty na to auto nejsi nějaký upnutý. Jestli to sám vnímáš jako handicap a hned v počátcích vztahu se zajímáš, jestli jí nevadí že nemáš auto a neřídíš, stejně jako by ses jí ptal, zda jí nevadí, že máš jen jednu nohu a skleněný oko, tak se úplně nedivím, že to ty holky nakonec jako problém začnou vnímat taky.

Nemít auto a nemít řidičák není problém. Problém by mohl byt, pokud by vyvstala nutnost řidičák a auto mít a ty bys to odmítal. Pak by ovšem problémem nebyla absence auta, ale tvá neschopnost upřednostnit potřeby rodiny před vlastním pohodlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
4.8.20 12:45
@Drako31 píše:
Já Tě chápu a určitě jezdíš autem a bez auta by sis to neuměla představit, protože jsi na to už zvyklá. Pro sebe bych si auto nepořizoval, ale pro budoucí rodinu ano, jen za předpokladu, pokud by chtěla sama. Nemám problém si udělat potom řidičák, řídit umím, měl jsem kdysi i papíry na VZV a jezdil jsem s diesel v pohodě po komunikaci v naši firmě. Tady jde o to, že tam, kde pracuji, jsem od ukončení školy docházel pěšky 20 minut), takže auto nebylo zapotřebí, ale v listopadu jsem se přestěhoval do jiného města (9 km) a dojíždím autobusem. Tam kde teď bydlím, mám porodnici 200 m :)…Veškerý problém při seznamování spočívá v tom, že ve většině případů slečny řeší hlavně auto a když ho nemám tak to hned ukonči. Ale kdybych měl jen ten řidičák a ne auto, tak to vyjde na stejno. Jenže teď na auto nemám peníze, jo měl jsem, ale musel jsem je investovat do bydlení. Slečny nemají trochu pochopení a tolerance, vysvětlil jsem i to, pokud bychom byli spolu a začali budovat rodinu, tak ten řidičák si udělám, nepomohlo to.
Pár dní zpátky jsem se seznámil s jednou slečnou, která má auto, miluje auta, ráda jezdí, probírali jsme proč nemám auto a vůbec ji to nevadí, za to jsem byl rád, že má pochopení. Včera jsem zjistil, že se s někým seznámila a začala mě úplně ignorovat, zprávy se přečte, neodpoví a to tím konči. Takže s ním nemohu už počítat, i když jsme toho měli hodně společného… Pokud to není auto, tak je za tím jiný chlap :zed: Dokonalý/á muž či žena není, každý má mouchy, ale někdo to nepochopí. :think:

Zase na druhou stranu, když má ráda auta, tak jste neměli úplně stejné zájmy. To je jako bys zavilou pěší turistku, co nesnáší jízdu čímkoliv motorizovaným, chtěl utáhnout na dlouhé projížďky autem/na motorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.8.20 12:57
@Andante píše:
@Drako31 Jestli ty na to auto nejsi nějaký upnutý. Jestli to sám vnímáš jako handicap a hned v počátcích vztahu se zajímáš, jestli jí nevadí že nemáš auto a neřídíš, stejně jako by ses jí ptal, zda jí nevadí, že máš jen jednu nohu a skleněný oko, tak se úplně nedivím, že to ty holky nakonec jako problém začnou vnímat taky.Nemít auto a nemít řidičák není problém. Problém by mohl byt, pokud by vyvstala nutnost řidičák a auto mít a ty bys to odmítal. Pak by ovšem problémem nebyla absence auta, ale tvá neschopnost upřednostnit potřeby rodiny před vlastním pohodlím.

Na auto nejsem upnutý. Na téma auto dojde až sama se zeptá, nebo jak se domlouváme na výlet. Málo kdy se zeptám jako první, jestli ji vadí, že nemám auto a řidičák. Ale když se sama zeptá: „Ty nemáš auto?“ já na to: „Je to pro tebe velký problém?“ ona: „Ano, je to problém, nechci celý život vozit partnera“. Pak to celé konči. Toto nejsou žádné výmysly.

Souhlasím s Tebou, nemít auto není takový problém, ale jak pro koho. Pokud by mi řekla, udělej si řidičák, tak bych s tím neměl problém. Ale když jsem sám, tak ten řidičák nepotřebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
4.8.20 13:05
@Andante píše:
@Drako31 Jestli ty na to auto nejsi nějaký upnutý. Jestli to sám vnímáš jako handicap a hned v počátcích vztahu se zajímáš, jestli jí nevadí že nemáš auto a neřídíš, stejně jako by ses jí ptal, zda jí nevadí, že máš jen jednu nohu a skleněný oko, tak se úplně nedivím, že to ty holky nakonec jako problém začnou vnímat taky.Nemít auto a nemít řidičák není problém. Problém by mohl byt, pokud by vyvstala nutnost řidičák a auto mít a ty bys to odmítal. Pak by ovšem problémem nebyla absence auta, ale tvá neschopnost upřednostnit potřeby rodiny před vlastním pohodlím.

Ja souhlasim se vsim, ale nedivim, ze to ma v hlave :lol: ja mel auta od 19ti do 32. Preferuji pesi presuny, kolo, brusle a na vylet si zajedu busem, ci vlakem. Beru to jako relax, nerad ridim a silnicnimmu provozu se vyhybam co to jen jde kdyz mam moznost :lol: Jeden z mnoha symptomu nemoci z povolani :mrgreen: Pred dvema lety jsem auto prodal, protoze fakt cely rok stalo :lol: Mno jel jsem s buchtou na hory a pico.vala uz v autobuse, ze ztratime cca pulhodky :lol: A ze musi princezna jit 300m pesky do hotelu, prestoze jsem bagly tahnul ja ;) Jako ja vim, ze takove nejste vsechny :srdce: Ale chapu, ze to bere jako velky handicap pokud natrefil na nejakou slepici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
4.8.20 13:08
@MayhemDevil píše:
Ja souhlasim se vsim, ale nedivim, ze to ma v hlave :lol: ja mel auta od 19ti do 32. Preferuji pesi presuny, kolo, brusle a na vylet si zajedu busem, ci vlakem. Beru to jako relax, nerad ridim a silnicnimmu provozu se vyhybam co to jen jde kdyz mam moznost :lol: Jeden z mnoha symptomu nemoci z povolani :mrgreen: Pred dvema lety jsem auto prodal, protoze fakt cely rok stalo :lol: Mno jel jsem s buchtou na hory a pico.vala uz v autobuse, ze ztratime cca pulhodky :lol: A ze musi princezna jit 300m pesky do hotelu, prestoze jsem bagly tahnul ja ;) Jako ja vim, ze takove nejste vsechny :srdce: Ale chapu, ze to bere jako velky handicap pokud natrefil na nejakou slepici :lol:

Kluci, můžete zkusit zalovit v Klubu českých turistů. Tam choděj většinou rádi. Akorát teda věkovej průměr někdy nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.8.20 13:14
@akavi píše:
Zase na druhou stranu, když má ráda auta, tak jste neměli úplně stejné zájmy. To je jako bys zavilou pěší turistku, co nesnáší jízdu čímkoliv motorizovaným, chtěl utáhnout na dlouhé projížďky autem/na motorce.

Jako pleteš se. Myslíš, když nemám auto a řidičák, tak autům nerozumím? :D :D To mě ani neznáš :mrgreen:.
Tady máte přepis, jaký má názor na to, že nemám auto. Doufám, že to už pochopíte :roll: :
„Nevadilo, jelikož většinou řídím já. Tohle není životně důležitá věc :roll:. Já řídím ráda, tohle mě fakt netankuje, že někdo nemá řidičák a je to jeho věc. Hele, je to každého věc, proč si ho neudělá.“ Aspoň má někdo pochopení :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí