Přehnaná láska od partnera mě začíná děsit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
sophinka1
14.6.13 13:02
@poučená píše:
Ale vždyť se vrací k svému tyranovi i ty, kterým ty kosti dolámal :! :zed: :zed: :zed: Holky, vy, co tady svými úvahami tlačíte Aot zpátky do okovů, ze kterých se právě dostala, vy jste něco zásadního prostě nepochopily. Kdo neprožije, asi opravdu nepochopí. Tak, jako to nejde vysvětlit vám, tak to Aot nebude schopna vysvětlit Marcovi.Příspěvek upraven 14.06.13 v 12:40

Ja to myslim stejne jako ty. a nejsem si vybec jisza jestli aot pomuze cist dal tuto diskuzi.

• Upravit
29577
14.6.13 13:04
@BellinkaX píše:
Jen Ti uniká, že mi nejde o to, aby on něco chápal, spíš o její pocit jasného a výslovného uzavření dvouletého vztahu…
Nicméně, co zakladatelka udělá nebo ne je jen a jen její věc.
A znovu opakuju, nikdo z vás/nás neví, co a jak tam bylo nebo nebylo doopravdy.
Takže rychlé soudy a klování do těch, co bezhlavě nejdou s davem je úsměvné.

Mě nic neuniká. Jen je vidno, že jsi takto narušeného člověka nikdy nezažila, nevíš, co jim jede v hlavě, jaké jsou jejich reakce ( on ten scénář je v podstatě všude stejný. Marc vyjadřuje typické rysy psychpatické osobnosti)… Snažila jsem se ti v kostce nastínit tu marnosta zbytečnost se k rozchodu vyjadřovat.. Nic víc.

• načítám...
7576
14.6.13 13:05

Je to nahoda, jsme vsichni doma nachcipani :)

@Michelangelo píše:
Háto, ještěže jsi našla tuhle diskuzi :andel: :hug:
  • načítám...
6942
14.6.13 13:07

@Luca01 Mohla mu napsat vzkaz při odchodu, to neudělala a teď už to nemá cenu řešit. Aot mu nic nedluží a teď už bude lepší když se neozve, zbytečně by se ocitla na tenkém ledě… Je jasné, že každá radí podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, ale v tomhle bych dala spíš na holky se zkušeností. Samozřejmě si to Aot musí přebrat sama, my můžeme jen v povzdálí povzbuzovat a držet palce.

• načítám...
54030
14.6.13 13:08
@Luca01 píše:
Asi nemá cenu se přít o to jestli vzkaz ano nebo ne a navzájem se urážet, to asi Aot nepotřebuje číst. Ona se určitě rozhodne správně, moc jí držím palce :palec: :hug:.

@Luca01, nikde jsem nečetla, že by tě někdo urážel 8o, jestli to tak vnímáš, tak máš nějaký problém :lol:… My chápeme, že ty nechápeš a v tom je rozdíl. :kytka:

• načítám...
7576
14.6.13 13:11

@Luca01 @BellinkaX Agresor neni normalni chlap. Pokud nevite nic o psychickem/fyzickem nasili, prosim nepiste sem :kytka: tohle je presne to, proc zeny v takove situaci potrebuji pomoc tech, kdo zazili nebo znaji, aspon castecne, problematiku. Vse ostatni muze zakladatelku ve slabe chvilce rozlozit a rizika, kdyby se vratila (protoze agresor je velmi schopny ji zmanipulovat!!!), jsou nasnade. Myslite to dobre, ale s agresorem nelze myslet dobre!

• načítám...
54030
14.6.13 13:12
@BellinkaX píše:
Takže rychlé soudy a klování do těch, co bezhlavě nejdou s davem je úsměvné.
@BellinkaX píše:
Taky možnost :think: :lol:

učíš se rychle :palec: :P :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
14.6.13 13:12
@amazon píše:
Jsem ráda, že se tady konečně začíná rozebírat i druhá strana… Proč ženy přijímají násilí

Před lety jsem viděla dokument Čt, ve kterém vystupovalo čtyři nebo pět žen…
Některé z nich působily dost zlomeně a některé kupodivu sebevědomě. Proto mě hodně zarazilo až šokovalo, že při závěrečných titulcích, kde bylo psáno, jak ty ženy žijí po natočení dokumentu, bylo u té, u které bych to nejméně čekala dopsáno, „spáchala sebevraždu“ :zed: :zed: Na vysvětlenou " utekla od tyrana, který ji mlátil hlava nehlava a našla si jiného, který se po několika měsících vztahu projevil taky jako tyran :roll: :,( Měla pocit, že je přitahuje :! :!

Je mi z toho smutno :(

Raději anonymně, důvod je zřejmý : amazon jedna z žen v tom. dokumentu /přesně vím jaký myslíš/ je matka mého tyrana. Peklo co mám po odchodu bych nepřála nikomu, útoky se stupňují, vrchol byl, když mi před naším ditetem řekl, že mě zastřelí (má zbraň) a nikdo nám nepomůže, protože nemám důkazy. Proto bych Aot doporučila, nic vysvětlovat, takový člověk stejně nepochopí, ten má svoji pravdu a ta je. svatá. Všechny maily archivuj, rozhovory, výhrůžky, vše nahravej.
nepodepsana zoufalá

• Upravit
9180
14.6.13 13:17
@Anonymní píše:
Raději anonymně, důvod je zřejmý : amazon jedna z žen v tom. dokumentu /přesně vím jaký myslíš/ je matka mého tyrana. Peklo co mám po odchodu bych nepřála nikomu, útoky se stupňují, vrchol byl, když mi před naším ditetem řekl, že mě zastřelí (má zbraň) a nikdo nám nepomůže, protože nemám důkazy. Proto bych Aot doporučila, nic vysvětlovat, takový člověk stejně nepochopí, ten má svoji pravdu a ta je. svatá. Všechny maily archivuj, rozhovory, výhrůžky, vše nahravej.
nepodepsana zoufalá
:hug: :hug: :hug: :hug: mám z toho všeho husí kůži… :|
  • načítám...
7576
14.6.13 13:19

Nikdy nedrazdit agresora!!! Nikdy nezacinat hovor! Nikdy nevysvetlovat!!! Jemu je vsechno jedno, ma jediny cil: JAKYMKOLI ZPUSOBEM JI DOSTAT ZPATKY A POSLUSNOU!!! Pri setkani, pokud musi jit nekam sama, mit v ruce mobil a hned zacit telefonovat kde je a ze uz bezi na smluvenou schuzku. V druhe ruce paralyzer (peprakem si muze ublizit vic sama, staci vitr nebi zklouznuty prst z pistu).

@Anonymní píše:
Ještě mne napadá, když s Marcem třeba budeš mluvit (našel by Tě nebo se s ním potkáš), myslím, že by ho spolehlivě odradilo pár věcí. Můžeš mu říct, že už toho jeho vedení máš dost, nechceš a nebudeš už plnit jeho příkazy, chceš být svoje a vyjmenuj mu, co teď všechno děláš, co jsi s ním nemohla. Pak mu můžeš třeba říct, že teď spíš každou chvíli s někým jiným, že Tě to baví a s ním Tě to vlastně už nebavilo (ano, je to lež, ale jeho může odradit od toužení po Tobě, už nejsi jeho, už Tě měli další muži). Můžeš před ním dělat věci, o kterých víš, že nesnášel, nebo mu aspoň říct, že teď to děláš. Krátké vlasy by taky třeba mohly pomoct. Napadne Tě určitě spousta věcí. On už Tě nebude chtít, uvědomí si, že už nejsi ta loutka, se kterou mohl manipulovat, už jsi svá. A dá Ti pokoj. Jedině tak to bude moct fungovat, když po Tobě bude dál toužit, nenechá Tě na pokoji. Co myslíš?
Anonymní V.
  • načítám...
6806
14.6.13 13:24
@berry4 píše:
Mě nic neuniká. Jen je vidno, že jsi takto narušeného člověka nikdy nezažila, nevíš, co jim jede v hlavě, jaké jsou jejich reakce ( on ten scénář je v podstatě všude stejný. Marc vyjadřuje typické rysy psychpatické osobnosti)… Snažila jsem se ti v kostce nastínit tu marnosta zbytečnost se k rozchodu vyjadřovat.. Nic víc.

No vidíš, a já zase marně a zbytečně vysvětluju, že jak to bylo nebo nebylo v reále, ví jen zakladatelka. Čímž samozřejmě nechci tvrdit, že to tak není (ač vše je možné).
Pokud je vše pravda, tak smekám před rychlostí s jakou se ozvala - rozhodla - sbalila kufry a práskla dveřma. Týden od prvního napsání sem.

• načítám...
1823
14.6.13 13:25
@Anonymní píše:
nepodepsana zoufalá
..twle.. 8o 8o 8o 8o :hug: :hug:
  • načítám...
Anonymní
14.6.13 13:29
@erinv píše: ..twle.. 8o 8o 8o 8o :hug: :hug:
@erinv píše: ..twle.. 8o 8o 8o 8o :hug: :hug:

Vůbec to tak. neberu, už jsem dva roky pryč, bohužel jsem prozrela až po tom, co jsem se sesypala.

• Upravit
6806
14.6.13 13:29

@Michelangelo
hezký podpis, drž se ho. :P :andel:

• načítám...
7576
14.6.13 13:30

:hug: pomohly mi dve veci: nahrany utok na diktafonu v mobilu a archivovane vyhruzky v sms. Taky jsem narazila na vybirne policisty, kteri mi od prvni chvile dodavali odvahu a sami rikali „nekomunikovat, neodepisovat, nereagovat ani na prime setkani“. Tou dobou sice u nas stalking byl teprve v plenkach, ale oni uz to jako dukaz vzali.

@Anonymní píše:
nepodepsana zoufalá
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová