Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Domů bych jela, ale asi bych se přesvědčila, aby hned mamka nevolala Marcovi že si tam a on tě tam „nepřekvapil“ ![]()
Aot, nějak se mi to nelíbí, víc ti šéf neřekl, nebo jsi to nechěla rozepisovat? Určitě by to chtělo více informací. Jet domů - proč ne? Ale aby se ti pak během toho pobytu v ČR nestalo, že ti ukončí pracovní poměr a už se ani nebudeš moci vrátit do Kanady. ![]()
Už jsi kontaktovala nějaké to krizové centrum? Příjde mi, že to stále odkládáš, a aby už nebylo pozdě ![]()
@BellinkaX píše:
@jenika1
Já mám stejný názor. Ale hele - zakladatelka umí upoutat, píše slušně, já bych řekla, ať to hodí na papír…
viděla jsem to stejně, jen jsem tu do holek nechtěla rýpat, snaží se pomoct
a jak píše @poučená i kdyby to opravdu byla jen báje, má to smysl už pro ty ostatní, které tohle zažívají a napsat se třeba bojí ![]()
@jenika1 ..ikdyby nedocházelo k domácímu násilí.. a Aot se rozhodla od Marca odejít jen tak.. protože nemůže vystát jak je úžasnej.. myslim, že bysme jí neradily o moc jinak..
![]()
@Aot
Víš, tady si může psát kdo chce co chce. To je internet, víš? A platí to pro obě strany.
Pokud Ti vadí, že na to máme nějaký názor, který se Ti nelíbí, klidně si založ uzavřenou skupinu. A máš po problému.
Devcatka, asi se na cas odmlcim. Dekuju vam, co jste tady byly pro me za podporu.Moc si toho vazim. K
Marcovi se nevratim, nemejtebstrach. Jen se chci ted dat trocho dohromady, ne se v tom porad placat. Moc vam dekuju.
![]()
@BellinkaX píše:
@Aot
Víš, tady si může psát kdo chce co chce. To je internet, víš? A platí to pro obě strany.
Pokud Ti vadí, že na to máme nějaký názor, který se Ti nelíbí, klidně si založ uzavřenou skupinu. A máš po problému.
@pannacotta píše:
Aot, vykašli se na ty kdo ti tady nevěří…![]()
![]()
Vsak ja na ne kaslu.
Jen dneska nemam naladu byt tolerantni. ![]()
@Aot To máš fuk, Aot, to je život. I tohle se musí člověk naučit unést. Zase přijď, až budeš chtit ![]()
Také jsem se učila pochopit ta všechna NE, která jsem od nejrůznějších lidí dostávala. A také jsem se učila svá NE dávat. Bez umění rozumět a používat NE se člověk neobejde, když se chce stát veselou a šťastnou ženou
![]()
Příspěvek upraven 18.06.13 v 14:02
@Aot buď opatrná, budeme na tebe tady myslet a kdyby něco, napiš ![]()
@Aot přeji co nejlepší budoucnost. Myslím, že mnoho z nás na tebe bude často myslet, tak se občas ukaž. A buď silná ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat