Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PaníBovaryová píše:
Ty sice rikas velice moudre veci, ale jaksi vytrzene z kontextu.
Co si ma z tohoto zakladateka vzit? Ze ma dat otci za pravdu, tolerovat ho a rozejit se, aby mezi nimi nedochazelo k protivnemu hadani se? On ji stavi do ultimatni pozice, argumentuje z pozice moci.
Omlouvám se, že jsem Vás, „Paní Bovaryová“ tak rozrušila.
@poučená píše:
Omlouvám se, že jsem Vás, „Paní Bovaryová“ tak rozrušila.
Ale nerozrusila. ![]()
@PaníBovaryová píše:
Co si ma z tohoto zakladateka vzit? Ze ma dat otci za pravdu, tolerovat ho a rozejit se, aby mezi nimi nedochazelo k protivnemu hadani se? On ji stavi do ultimatni pozice, argumentuje z pozice moci.
Taky jsem poslední příspěvek @poučená nepochopila.
@PaníBovaryová píše:
Jj, taky mi to přijde mimo. Navíc by mě fakt zajímal důvod toho skoro až knižního slohu. Zabalený je to hezky, ale rada žádná… Nebo ne úplně dobrá (autocenzura - chtelo by se mi napsat něco ostřejšího
)
Existují obecné pravdy.
Člověk není stroj, aby se podle rady kohokoli řídil.
Napsala jsem sem zakladatelce kousky ze svého životního příběhu, který mi v něčem připomíná kontext jejího aktuálního problému. Z mého příběhu jsem i odvodila mé uvažování.
Zakladatelka je VŠ a její inteligence je na úrovni.
Co si ona z koho-čeho vybere, ponechávám na ni.
Agresivity od blízkých lidí jsem si užila dost. Osobně jsem pro smírná řešení, a pokud smír k řešení může vést, tak mu dávám prioritu. Proto mne ani nebaví ani zde vaše nájezdy, vás některých.
@Anonymní píše:
Milé dámy, těmi jelity jsem myslela projektanty, kteří si něco nacmaraji na papír a myslí si, že to tak bude fungovat.pak přijdou, pro vás podradni dělníci a tu blbost jim vyvraceji, to je bohužel fakt a můžete se stavět třeba na hlavu, mejte se dobře, já si jdu plánovat dovcu k moři a po vánocích odjíždím za peníze, které vydělal manžel pouze s vyucnim listem![]()
a jsme u toho, treba timto vyrokem a vychloubanim se, si akorat tukam na celo. vzhledem k vyvoji epidemie u nas i ve svete to vypada, ze muzete leda tak planovat… a presne o tom to je. pokud clovek nema takovy vseobecny prehled ohledne zakladnich veci, muze mit milion VS, ale pred okolim bude vypadat porad jak hlupak ![]()