Přerov prvotěhulky sem :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4346
2.11.10 21:55

heh, tak to mash dobře pošéfované..asi bych tam v těch závějích moc klidná nebyla..ale jinak bych se tam odstěhovala hned. Já jsem celé dětství jezdila na Bílou. Příbuzní tam měli hotel, jenže ten asi před 10lety prodali a já tam od té doby byla asi jen dvakrát se kuknout. Z nostalgie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
2.11.10 21:58

jj to máš pravdu mám to opravdu dobře pošefované a měsíc po porodu budu u mamky v Přerově prvních 14 dní bude se mnou doma mamka a pak asi tady budeme s přítelem tak uvidíme co bude ale jinak prostě rodit budeme tady v Přerově :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
3.11.10 08:49

Ja teda po porodu chci bejt doma s pritelem. Ze zakona ma pravo na par dni volna a pak si vybere sam, takze aspon ten tyden co se vratim z porodnice bude se mnou .. zase nechci bejt u nasich bo chci aby malej si zvykl na rezim doma a ne nekde jinde. Take prvni dny k nam prijde na kontrolu detska lekarka tak musime bejt doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
3.11.10 11:49

tak Jarek přes zimu práci mít asi nebude pokud si nenajde nějaký drbky sám tak bude se mnou a taky nevím jestli celej měsíc budu doma ale prostě prvních 14 dní 100% zůstávám v Přerově a pak jedu na Bečvy asi uvidíme ještě daleko nad tím nějak lámat hlavu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
3.11.10 20:20

Ahoj holky,

jsem taky z Přerova…můžu se přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
3.11.10 20:23

Jak se jinak máte, mimísci nezlobí?

Peti, koukám, že čekáš chlapečka :) A TP 1.1.2011 je krásné datum, tak snad se povede to trefit ;)

Koty, a ty máš TP kdy? Už víš, co to bude?

Mě řekli, že 80%ní holčička :)

Jinak k jakému mudr. chodíte, jestli se mohu ptát? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
3.11.10 21:03

Ahoj Foxinko,
TP mám na konci března, ale klidně bych to vyplkla o pár dní dřív, at´ to máme co nejdřív za sebou a já nestresím z termínu :-D
Jinak závidím holčičku. Taky bych si ji moc přála. No snad už se to příští týden dozvíme.
Jinak já chodím k Tempírovi. A ty? A kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
4.11.10 06:33

ahooj holky ja jsem z olomouce a v prerove jsem studovala zdravku ,a chodim taky k tempirovi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
4.11.10 08:45

Koty, však neboj, třeba se taky ukáže holčička :) Ale v podstatě je to jedno, hlavně aby to bylo zdravé. Po tom všem, co čteš a vidíš, tak nejdůležitější je zdraví. Prča byla, že mi nejdříve řekli kluka a potom to změnili na holčičku. Jinak je mi 28 a chodím k Pavlicovi.

Ahoj kkattty, my máme skoro podobně TP. :) Budeš rodit v Přerově nebo v Olomouci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
4.11.10 08:59

Katy vítej :kytka:
Foxinko to je celkem nezvyklé, že ti chlapečka změnili na holčičku :-D častěji to bývá naopak, že myslí holčičku, a pak tam objeví pindíka :-) No mash pravdu, po všem, co kolem sebe vidím - potraty, mimoděložní těhu, problémy otěhotnět, proležené těhu apod. budu fakt vděčná, když to bude zdravé a bez problému i kdyby měl toho pindíka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
4.11.10 09:03

Je to nezvyklé, ale nezbývá mi nic jiného než jim věřit. Co už máte nakoupeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6585
4.11.10 09:28

Ahojik holky :kytka:

Foxinka - jojo budeme mit chlapecka, rekli nam to na velkem ultrazvuku ve 20tt .. od te doby jsem ultrazvuk nemela, ceka me v pondeli tak doufam ze nebude zmena bo uz mame komplet vybavicku :)
My jsme si moc prali holcicku a je to chlapecek, ale ted uz nam je to jedno a nejdulezitejsi je aby byl zdravy :palec:

Ja chodim teda v Hranicich k dr. Hanakove, vsechny lekare mam v Prerove ale dojizdet na kazdou kontrolu by se me nechtelo a s zenskou jsem spokojena :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
4.11.10 09:36
Foxinka píše:
Koty, však neboj, třeba se taky ukáže holčička :) Ale v podstatě je to jedno, hlavně aby to bylo zdravé. Po tom všem, co čteš a vidíš, tak nejdůležitější je zdraví. Prča byla, že mi nejdříve řekli kluka a potom to změnili na holčičku. Jinak je mi 28 a chodím k Pavlicovi.

Ahoj kkattty, my máme skoro podobně TP. :) Budeš rodit v Přerově nebo v Olomouci?

no ja budu kazdopadne rodit v olomouci,i jsem premyslela o prerove ale zase na druhou stranu v olomouci je ta neonatalni jipka a kdyby neco stejne mimi prevezou do olmiku,jinak nevite zda tempir rodi??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
4.11.10 09:48

Petule, taky jsem neměla od 20.tt UTZ a už bych ji aji celkem chtěla vidět, jak povyrostla ;)

Kkattty to je pravda, ale v Přerově je taky dětská JIPka ne? No, asi ji mají v Olomouci lepší. A navíc jsi z Olmika, takže to máš blíž. Jestli Tempír rodí, nemám ponětí. Možná bude vědět Koty, která k němu chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
4.11.10 10:06

no v prerove neni neonatalni jipka ta je tady v okoli jen v olomouci ,takze prerov prostejov stenberk..atd vozi do olmiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová