Přestala jsem kouřit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13473
8.8.12 19:56

Holky ja prestala kourit klasicke cigarety v lednu, presla jsem na elektronickou cigaretu ego W. To mi uplne stacilo, naplne jsem si michala vlastni a kdyz jsem si zapalila po mesici, poblila jsem se malem z toho, jakej to byl humus. 16.6 jsem zjistila, ze jsem tehotna, takze jsem zahodila i tu elektroniku. Ovsem pribiram teda jako prase…z 55 ma 61,5 /a to se v prvnim trimestru pry nepribira/. Takze to pricitam napul tehotenstvi a napul i ztrate nikotinu. Pohyb mam porad stejne plus minus…takze tim to rozhodne nemuze byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
8.8.12 19:59
@JaniceB píše:
Holky ja prestala kourit klasicke cigarety v lednu, presla jsem na elektronickou cigaretu ego W. To mi uplne stacilo, naplne jsem si michala vlastni a kdyz jsem si zapalila po mesici, poblila jsem se malem z toho, jakej to byl humus. 16.6 jsem zjistila, ze jsem tehotna, takze jsem zahodila i tu elektroniku. Ovsem pribiram teda jako prase…z 55 ma 61,5 /a to se v prvnim trimestru pry nepribira/. Takze to pricitam napul tehotenstvi a napul i ztrate nikotinu. Pohyb mam porad stejne plus minus…takze tim to rozhodne nemuze byt.

No ja pribirala hned a to každý mesic cca kilo ke konci i vic…

• Citovat
  • Upravit
1096
8.8.12 20:01

Přestala jsem kouřit před 6 měsíci a mám dole 4 kg :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
8.8.12 20:23
@DianaAndílek píše:
Přestala jsem kouřit před 6 měsíci a mám dole 4 kg :dance:

Tak to ti zavidim…

• Citovat
  • Upravit
nepřihl. martina.se
8.8.12 22:02

Ahoj, zkus závislost na nikotinu nahradit závislostí na pohybu. Nekouřim měsíc, zhubla jsem zatím 2 kg :D a to jsem byla fakt extra silnej kuřák. Ono je to spíš o tom, že člověk zobe ;) Začala jsem jezdit na inlinech, na rotopedu, chystam se běhat. Né, že bych předtim nesportovala, ale přidala jsem.. chce to najít, co Tě bude bavit..

• Citovat
  • Upravit
212
3.1.13 23:53

Ahoj, je tu někdo kdo přestal nebo v nejblišší době chce přestat? Já jsem si na silvestra řekla že už si po půlnoci nezakouřím 8) takže od 1.1.2013 nekouřím :D je to sice málo času bez cigarety ale věřím že to vydržím :D Snažíme se už přez 2 roky o miminko a nechci až budu těhotná aby na tom byl zavislý ten malý /á :zed: :mavam: papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
3.1.13 23:57

@Bavlí ahoj, já kouřila a přestala jsem ze dne na den( po otěhotnění) kourila jsem 7 let a mimi je zdrave a zavisle taky ne, reklo si samo, ze mu to vadi :palec: ale drzim palce, cigarety maji zvednout o 4kc

• Citovat
  • Upravit
212
4.1.13 01:11

@bara 1 :hug: nec hci aby to šlo mimi do těla JE TO HUMUS :pocitac: :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
4.1.13 01:14

:kytka: a jak dlouho teda nekouris?

• Citovat
  • Upravit
212
4.1.13 01:28
@bara 1
@Bavlí píše:
Ahoj, je tu někdo kdo přestal nebo v nejblišší době chce přestat? Já jsem si na silvestra řekla že už si po půlnoci nezakouřím 8) takže od 1.1.2013 nekouřím :D je to sice málo času bez cigarety ale věřím že to vydržím :D Snažíme se už přez 2 roky o miminko a nechci až budu těhotná aby na tom byl zavislý ten malý /á :zed: :mavam: papa
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
4.1.13 07:04

Mám 3 děti a vždy jsem přestala ze dne na den.Po kojení jsme zas začala. Ale nyní se držím a nekouřím a začít nechci Protože je to fakt pálka za ty cíga. To raději koupím něco děckám. Držím pěstičky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
4.1.13 08:06

Ja ted po 12 letech silneho koureni ( v tehu a kojeni jsem nekourila) nekourim 4 mesice. Nikdy driv se mi prestat nepodarilo, az mi jedna kamaradka poradila jeden zazracny prasek ktery pusobi na neurony v mozku a vy nemate na cigaretu vubec chut a ani vam nechutna dyz si zapalite. Doted nechapu jak bylo ednoduche prestat a vubec mi to nechybi. Driv sem po par dnech zase zacla a nebo kourila tajne ale s timto lekem fakt bez problemu. Poradla jsem ho nejlepsi kamaradce a taky uz ted mesic nekouri. Je to fakt revolucni novinka a lavne neobsahuje nikotin jako ostatni pomucky proti koureni ( naplasti, zvejky) s tema se mi prestat nepodarilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
4.1.13 10:50

@Bavlí :zed: jsem slepec

• Citovat
  • Upravit
Larr
4.1.13 20:09

Výmluva :roll: - na co :?:.

Mě se neptejte - já přibrala 28 kg, ale to je tím, že předtím jsem kouřila a nejedla a teď nekouřím a jím :roll: :mrgreen:.

@Marcelka89 píše:
Ahoj já nekouřím už cca 2 roky a nepřibrala jsem ani deko, zdravě nejím. Dlabu si kdy chci a co chci. To je jen výmluva kuřáků. Mám hodně kámošek co přstaly kouřit a nepřibrali nebo dokonce zhubly :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
Marcelka89
6.1.13 18:54

@Larr výmluva aby se nemuseli vzdát cigára. Je to pohodlnost

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová