Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky ja prestala kourit klasicke cigarety v lednu, presla jsem na elektronickou cigaretu ego W. To mi uplne stacilo, naplne jsem si michala vlastni a kdyz jsem si zapalila po mesici, poblila jsem se malem z toho, jakej to byl humus. 16.6 jsem zjistila, ze jsem tehotna, takze jsem zahodila i tu elektroniku. Ovsem pribiram teda jako prase…z 55 ma 61,5 /a to se v prvnim trimestru pry nepribira/. Takze to pricitam napul tehotenstvi a napul i ztrate nikotinu. Pohyb mam porad stejne plus minus…takze tim to rozhodne nemuze byt.
@JaniceB píše:
Holky ja prestala kourit klasicke cigarety v lednu, presla jsem na elektronickou cigaretu ego W. To mi uplne stacilo, naplne jsem si michala vlastni a kdyz jsem si zapalila po mesici, poblila jsem se malem z toho, jakej to byl humus. 16.6 jsem zjistila, ze jsem tehotna, takze jsem zahodila i tu elektroniku. Ovsem pribiram teda jako prase…z 55 ma 61,5 /a to se v prvnim trimestru pry nepribira/. Takze to pricitam napul tehotenstvi a napul i ztrate nikotinu. Pohyb mam porad stejne plus minus…takze tim to rozhodne nemuze byt.
No ja pribirala hned a to každý mesic cca kilo ke konci i vic…
@DianaAndílek píše:
Přestala jsem kouřit před 6 měsíci a mám dole 4 kg
Tak to ti zavidim…
Ahoj, zkus závislost na nikotinu nahradit závislostí na pohybu. Nekouřim měsíc, zhubla jsem zatím 2 kg
a to jsem byla fakt extra silnej kuřák. Ono je to spíš o tom, že člověk zobe
Začala jsem jezdit na inlinech, na rotopedu, chystam se běhat. Né, že bych předtim nesportovala, ale přidala jsem.. chce to najít, co Tě bude bavit..
Ahoj, je tu někdo kdo přestal nebo v nejblišší době chce přestat? Já jsem si na silvestra řekla že už si po půlnoci nezakouřím
takže od 1.1.2013 nekouřím
je to sice málo času bez cigarety ale věřím že to vydržím
Snažíme se už přez 2 roky o miminko a nechci až budu těhotná aby na tom byl zavislý ten malý /á
papa
@Bavlí ahoj, já kouřila a přestala jsem ze dne na den( po otěhotnění) kourila jsem 7 let a mimi je zdrave a zavisle taky ne, reklo si samo, ze mu to vadi
ale drzim palce, cigarety maji zvednout o 4kc
@Bavlí píše:
Ahoj, je tu někdo kdo přestal nebo v nejblišší době chce přestat? Já jsem si na silvestra řekla že už si po půlnoci nezakouřímtakže od 1.1.2013 nekouřím
je to sice málo času bez cigarety ale věřím že to vydržím
Snažíme se už přez 2 roky o miminko a nechci až budu těhotná aby na tom byl zavislý ten malý /á
![]()
papa
Mám 3 děti a vždy jsem přestala ze dne na den.Po kojení jsme zas začala. Ale nyní se držím a nekouřím a začít nechci Protože je to fakt pálka za ty cíga. To raději koupím něco děckám. Držím pěstičky ![]()
Ja ted po 12 letech silneho koureni ( v tehu a kojeni jsem nekourila) nekourim 4 mesice. Nikdy driv se mi prestat nepodarilo, az mi jedna kamaradka poradila jeden zazracny prasek ktery pusobi na neurony v mozku a vy nemate na cigaretu vubec chut a ani vam nechutna dyz si zapalite. Doted nechapu jak bylo ednoduche prestat a vubec mi to nechybi. Driv sem po par dnech zase zacla a nebo kourila tajne ale s timto lekem fakt bez problemu. Poradla jsem ho nejlepsi kamaradce a taky uz ted mesic nekouri. Je to fakt revolucni novinka a lavne neobsahuje nikotin jako ostatni pomucky proti koureni ( naplasti, zvejky) s tema se mi prestat nepodarilo.
Výmluva
- na co
.
Mě se neptejte - já přibrala 28 kg, ale to je tím, že předtím jsem kouřila a nejedla a teď nekouřím a jím
.
@Marcelka89 píše:
Ahoj já nekouřím už cca 2 roky a nepřibrala jsem ani deko, zdravě nejím. Dlabu si kdy chci a co chci. To je jen výmluva kuřáků. Mám hodně kámošek co přstaly kouřit a nepřibrali nebo dokonce zhubly