Přichycení při nevěře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
83
14.5.16 13:47

Ale zase vše špatné je proňeco dobré. Začali jsme se k sobě chovat jako dřív, začali jsme jezdit na rodiné výlety a snažíme se komunikovat. Mě to nakoplo tak že jsem si řekl dokud jsem mladý (36) tak nezakrnim s pupkem na gauči a jen kolem baráku. Nakoupil jsem si činky, protejňák, upravil stravu a začal ze sebe dělat chlapa :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
14.5.16 13:48

Jna facebooku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
14.5.16 14:02

@fkubrt přiznala i sex s ním? jinak to se nedivim, že to s tebou zamávalo, ještě někde na seznamce :think:

u nás to bylo trochu jinak, byl to kamarád, co mě vyslechl, když jsem se potřebovala vypovídat v době naší manželský krize a trochu se nám to zvrtlo, tj. spíš citově mě…ale to je jiný příběh a už je to pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
14.5.16 14:06
@fkubrt píše:
Jna facebooku

jsem ráda, že nemám fb ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
14.5.16 14:07

Jo přiznala sice jen jednou, ale i tak to stačí. Nejhorší je nejistota :pocitac:
Pak už jsem radši nepátral.
Tak ale jsi dobrá že jsi to ustála. A pokud to neví tak mu ani nic neříkej. Právě to je to co mě trápilo nejvíc, že do toho dala city.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
14.5.16 14:09

Je jedno jestli je fb, dnes je problém v internetu a v telefonech, vše je mnohem rychljší a lákavější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
14.5.16 14:22

Jo myslím že to byl jen skrat, dle zpráv se sešli tak 4× a trvalo to celé cca 1,5 měsíce. Tak že jsem na to přišel včas, ale chyba byla ta že jsem byl moc měký, neuměl jsem se naštvat a být nějakou dobu nasraný a nechat jí v tom se plácat.
Varoval jsem jí, když přijdu na to že pokračuje tak jde, nemá nic. Barák a auta jsou má, je podnikatelka na mateřské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
14.5.16 14:24
@fkubrt píše:
Jo přiznala sice jen jednou, ale i tak to stačí. Nejhorší je nejistota :pocitac:
Pak už jsem radši nepátral.
Tak ale jsi dobrá že jsi to ustála. A pokud to neví tak mu ani nic neříkej. Právě to je to co mě trápilo nejvíc, že do toho dala city.

jo ustála - ustáli jsme to oba nebo jinak oba jsme moc chtěli, ale oba se báli to udělat…dopadlo to tak, že jsem odešla z jeho bytu, musel si dát studenou sprchu a následně se urazil a nekomunikoval a vyhýbal se mi..mužské ego, no :D…a na čarodějky jsem ho potkala a mluvila s ním asi dvě minuty a to mi tvrdil, jak to on mě poslal domů…jo to bude vono :mrgreen: ale ted´ už je to stejně jedno..on má přítelkyni, já manžela…mmch manžel to ví, když jsem byla špatná z toho, že s tím druhym se to ukončilo, tak furt dorážel co mi je, tak jsem mu řekla, že jsem se zamilovala jinde, ale nic nebylo a že kdyby bylo mezi náma vše O. k. (v listopadu jsem se po ostrý hádce na týden odstěhovala), že se to nestane a kdybych ho neměla ráda, tak se odstěhuju dávno a nevracim se…zatim to vypadá, že to zkousnul :nevim: snažíme se oba, aby ten vztah byl lepší a snad se nám to povede :think: no jestli ne, tak za chvíli tu budu psát jakej byl rozvod :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
14.5.16 14:43

Jo jo to je naše ego, jsme moc majetnický. Tak to vám držim palce, nesmí se padat do vstahového stereotipu, jak to asi tak bývá všude. Ale ne jen ženi chtějí slišet chválu, my chlapi to občas taky potřebujem a hlavně co se týče sexu i když to třeba není pravda a věř tomu to dělá divy. Zvědne se nám tim ego :dance: Unás se toho dost změnilo. Po pár rozhovorech (i díky tělísku)se žena změnila v sexu a to tak že nemam potřebu ani chuť koukat jinam. Spíš se nedokážu ovládat doma. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
14.5.16 14:53

Mě osobně se stím vyrovnat a poprat dost pomohly tyto stránky
https://www.partnerske-vztahy.eu/
A v ostatních věcech nám obou tyto
 http://vibratory.net/magazin/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
14.5.16 15:13

@fkubrt tak to je super :potlesk:

on se teda asi chce rozvést, ale základ je spíš v tom, že se hádáme 15 let o tom, že dle něj se pořádně nestarám o domácnost, jak by ženská měla a těch věcí je tam mnohem víc…no tak uvidíme, jestli to ustojíme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
14.5.16 15:32

Jo chlapovi se nikdy nezavděčíš a tak je to i obráceně. Já si tyky myslel že má vše, s dětma jsem jí pomáhal, prádlo jsem jí kupoval, kytky nosil, né každý den. Myslel jsem jí že jí nezanedbávám, ale opak byl pravdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
14.5.16 15:35
@Ellusa píše:
@brumdinka Chce se rozvést? :think: Nepřemýšleli jste nad nějakou poradnou? Víš, jak to je - jste spolu dlouho, máte děti, byla by škoda to zahodit :think:

Jo zase být spolu kvuli dětem a zničit si život a ve finále i dětem taky nejde, ale pokud je u vás šance zkuste opravdu poradnu aspoň budete vědět kudy kam, my tam taky byli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
14.5.16 15:38
@Venetia píše:
kde se píše o výletech _?

no přece na emimi ;)…dost nevěr se omlouvá tím, že partner se nezajímal a NEJEZDILI na výlety. Tady zakladatelka zmiňuje, že ten jí podváděný partner byl fajn, protože JEZDILI na výlety. Další přispěvatel píše, že po nevěře se snaží s manželkou pracovat na tom svém vztahu a obnovili rodinné výlety…tak mi z toho vychází, že ježdění/neježdění na výlety má ve vztahu velkou váhu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
14.5.16 15:44
@Ellusa píše:
@brumdinka Chce se rozvést? :think: Nepřemýšleli jste nad nějakou poradnou? Víš, jak to je - jste spolu dlouho, máte děti, byla by škoda to zahodit :think:

s tím přišel tak před hodinou…zatím to zpracovávám…poradnu jsem mu navrhovala už dřív…tam by nikdy nešel…já jsem mu říkala, že nechci, abysme spolu byli jen kvůli dětem a tvrdí mi, že vpodstatě už spolu jen kvůlli dětem jsme delšé dobu :nevim:…tak uvidim, jak se to vyvrbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí