Přichycení při nevěře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
13.5.16 10:31
@sunshinegirl píše:
@Mar__tanka1983 Pro mne taky ne. To jsme se jen nepochopily. Ale na oko litovat až když je načapán, to už je trošku pozdě. Pokud má blbej pocit, už když to provádí a ještě to třeba i přizná, je to dle mne důkaz toho, že to byl jen krok mimo a že mne miluje.

Priznat neveru je ta nejvetsi blbost a bezohlednost k partnerovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
13.5.16 10:33
@kratkonožka píše:
Priznat neveru je ta nejvetsi blbost a bezohlednost k partnerovi.

A dlouhodobě podvádět ve vaší posteli, kde on pak v noci usíná a ještě být pak naštvaná na něj, že vás nachytal, protože přišel třeba dřív z práce, to bezohlednost není? 8o :zed: No ty fole, tebe bych chtěla mít doma :zed:

• Citovat
  • Upravit
151
13.5.16 10:33

Asi by me zajimal spis nazor chlapu, ale tech je tu asi malo. Jak jsem zjistila, chlapi maji na neveru docela jiny nahled nez zensky, berou ji jako beznou vec (tedy pokud se ji dopusti oni)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
13.5.16 10:34

@elvia2 vzhledem k tomu, že s tím chlapem jsem od téhle epizody asi tak patnáct let a jsme šťastní, tak asi jo…
Já v tu chvíli fakt neměla buňky přemýšlet, co udělat, abych zachovala nějaké dekorum… :roll: :nevim: ale zábavné to minimálně jemu moc nepřišlo. A jí s půllitrem houby na celém těle asi taky ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
13.5.16 10:38
@Mar__tanka1983 píše:
@elvia2 vzhledem k tomu, že s tím chlapem jsem od téhle epizody asi tak patnáct let a jsme šťastní, tak asi jo…
Já v tu chvíli fakt neměla buňky přemýšlet, co udělat, abych zachovala nějaké dekorum… :roll: :nevim: ale zábavné to minimálně jemu moc nepřišlo. A jí s půllitrem houby na celém těle asi taky ne :lol:

Doufám, že mrcha měla aspoň nějaké drahé bílé šaty :lol: :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
46669
13.5.16 10:38
@kratkonožka píše:
Asi by me zajimal spis nazor chlapu, ale tech je tu asi malo. Jak jsem zjistila, chlapi maji na neveru docela jiny nahled nez zensky, berou ji jako beznou vec (tedy pokud se ji dopusti oni)

Takže vlastně potřebuješ obhájit tu nevěru, jestli se nepletu? Určitě se tu někdo takový najde, a i mezi ženskýma, neboj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
13.5.16 10:45

Já jsem přichytla při nevěře mojí mámu, když byl otec na noční… bylo mi 15 a dodnes pamatuju na ten hroznej pocit… a Druhý den před tátou mi bylo ještě hůř… Máma dělala jakoby nic… Kdybych přistihla svého partnera, nevím, fakt nevím, ale možná by došlo k neštěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
13.5.16 10:45

@kratkonožka já bych se asi přidala… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
13.5.16 10:48
@KPKristy píše:
Takže vlastně potřebuješ obhájit tu nevěru, jestli se nepletu? Určitě se tu někdo takový najde, a i mezi ženskýma, neboj..

Ja s pritelem uz nebydlim, ale obcas ke me chodi domu, ma klice od meho bytu a prave toho zneuzil a vlitnul ke me bez ohlaseni. Je to normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.5.16 10:48
@Mar__tanka1983 píše:
Já v tu chvíli fakt neměla buňky přemýšlet, co udělat, abych zachovala nějaké dekorum… :roll: :nevim: ale zábavné to minimálně jemu moc nepřišlo. A jí s půllitrem houby na celém těle asi taky ne :lol:

Moje kamarádka kdysi jednala podobně. Načapala svého chlapa v jejich bytě s ženskou v posteli. Vyhodila jí oblečení za dvěře a vařečkou ji nahatou vypráskala ven. Pak sbalila klukovi. Ona je ale jinak kliďas… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
13.5.16 10:50
@Moucharda píše:
@kratkonožka já bych se asi přidala… :P

No nevim, v tu chvili pristizeni neni uz fakt nalada na zadny sex, misto vzruseni rozruseni :oops:

Příspěvek upraven 13.05.16 v 10:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.5.16 10:50
@kratkonožka píše:
Ja s pritelem uz nebydlim, ale obcas ke me chodi domu, ma klice od meho bytu a prave toho zneuzil a vlitnul ke me bez ohlaseni. Je to normalni?

Počkej, takže s ním nebydlíš, ale nerozešli jste se? Ale přivedla sis domů jiného? A on vás přistihl? Chápu to dobře?

Normální to není, pokud se odstěhoval. Ale zase jste se měli domluvit, co s klíčema. Jestli jsi mu je nechala, je celkem v pohodě, že si sám otevřel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
13.5.16 10:53

@KPKristy podle mě je to naprosto v pořádku :)
Jako co má jinýho ženská dělat? Utéct s pláčem? Sednout si na pelest a zavést filozofický rozhovor na téma Sonetů Karla Hynka Máchy? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
13.5.16 10:53

Ja bych teda sprdla toho chapa nez tu zenskou. On na to kyvl a zenskou mohl odmitnout. :nevim:. Ja bych asi neveru neodpustila kdybych sveho pritele nacapala v posteli s jinou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
13.5.16 10:55

@Kattynka000 hele to už si ani nepamatuju, ale vypadala jak zmoklá slepice. Každopádně jsem tímhle výstupem získala plusové body na půlce sídliště :mrgreen:
Dneska už se směju, ale tehdy bylo ouvej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí