Přijímačky 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
416
5.5.25 08:36

Ahoj všem,
jak Vám jde čekání? Nám nic moc. Dcera je protivná a nervozní jak sáňky v létě. Jak je to u Vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
5.5.25 09:05

@paja120 Loni jsem byla lehce nervózní já, manžel ten ani nevěděl že dcera nějaké zkoušky dělala a dcera to už taky dávno hodila za hlavu.
My jsme věděli výsledky o nějaké dny dřív, letos to tak nebude, ale od 10.5. by měly být archy nahrané v Dipsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
5.5.25 09:09
@Francis6 píše: Více

jak to víš? to jsem se nikde nedočetla :nevim:

jinak jsem nervózní jak pes, dcera to na sobě nenechá znát, doufám, že to dopadne dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
5.5.25 09:17
@cancerka píše: Více

Tady píší, že výsledky (rozumím-li tomu správně myšleno body) budou vloženy do systému už zítra, tj. 6.5. a školy si je stáhnou, ale netuším, zda budou viditelné i pro uchazeče (předpokládám, že ano). Je to tam napsané tak úsečně, že babo raď… :roll: Oficiální zveřejnění je datováno na 15.5.

https://www.prihlaskynastredni.cz/…ni-skola.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
5.5.25 09:19
@cancerka píše: Více

Uvádí to „naše“ škola:
https://www.gvp.cz/…ni_informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
5.5.25 10:18

Tak já jsem teda nervózní jak pes s blechama… úplně nejvíc… :zed:
To čekání je nekonečný, už bych to tak chtěla mít rozhodnutý a z krku… Nedokážu se na nic jinýho soustředit.
My máme možnost nahlížet do spisu osobně 12.5. a určitě tam půjdu (vzala jsem si na to dovolenou) - je to naše 2. škola a pokud by tam nebylo „přijat na více prioritní školu“ tak budu slavit. U mě rozhoduje každej den, nervy mám na pochodu… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
5.5.25 10:20
@iva2009 píše: Více

Pokud tam bude „přijat na více prioritní školu“ nebo pokud to tam nebude?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
5.5.25 10:42

Taky nervy v kýblu:) ale už nic nezměníme no..zbytečné chyby - ztráta bodů (nepozornost) mě tedy hodně mrzí…ale doufám, že na tom jsou všichni podobně a taky zbytečné chyby udělali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
5.5.25 10:42

*Pokud by tam BYLO přijat na více prioritní školu… napsala jsem to blbě.
Brala bych 1. a 3. školu, ta druhá se nám nepovedla :nevim: Ale jinak jsem si celkem jistá že se v prvním kole dostane. A taky už by školy pomalu měly mít ty body, které mu napočítali CERMATi. I když pokud to bude nahrané v Dipsy, tak je uvidíme i tam.
No oni to sice zítra vloží do systému, ale bude to k dispozici jen pro ředitele SŠ nebo pro všechny? Chápu, že si k tomu pak SŠ ještě dopočítají svoje bonifikační body za prospěch, školní zkoušku, olympiády atd… takže pořadí nebudou schopny určit úplně obratem, ale to už by snad nemělo být nic tak strašnýho - poskládat výsledky do tabulky. Všechny údaje mají k dispozici, čekají na body z JPZ. Já bych jim to poskládala hned :mrgreen:
Ach jo, to je hrozný, to čekání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
5.5.25 10:44

Stanovení pořadí uchazečů
CZVV do systému vloží 6. května 2025 výsledky JPZ a střední školy si je stáhnou.
Střední školy na základě výsledků JPZ, školní přijímací zkoušky a dalších kritérií stanoví jednoznačné pořadí uchazečů.
7. května 2025 ředitel školy vyplní údaje o pořadí uchazečů do systému. Pořadí musí být unikátní – nesmí být dva uchazeči na stejném místě. Uchazeči, kteří nesplnili kritéria přijímacího řízení, mají uveden příznak „nesplnil kritéria“ a pořadí nemají vyplněno.
8. května 2025 systém rozdělí uchazeče do oborů podle jimi zvolené priority a zašle řediteli střední školy prostřednictvím systému informací o stavu „přijetí/nepřijetí“ včetně důvodu nepřijetí (zda byl přijat do jiného oboru nebo z kapacitních důvodů).
9. května 2025 ředitel školy provede verifikaci, v případě nesrovnalostí komunikuje s CZVV.
15. května 2025 ředitel střední školy zveřejní výsledky přijímacího řízení – na veřejně přístupném místě ve škole a nahraje PDF soubor s podrobnými výsledky dle jednotlivých kritérií do systému.

Uchazeči v systému uvidí své výsledky ve všech oborech, kam podali přihlášku, a to nejdříve po uzavření verifikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
5.5.25 10:47
@martikax píše: Více

určitě jsou na tom všuchni stejně a je to faktor, se kterým se musí počítat. Junior měl taky několik dobře vypočítaných příkladů a pak tam nedal znaménko, nebo neudělal poslední krok a nepřevedl to na základní tvar - bohužel zrovna u příkladů, kde to bylo za 1 nebo 0b a nehodnotil se postup :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
5.5.25 11:38

@iva2009 Já přiznávám, že dcera si to spočítala hned po zkouškách dobře, z češtiny i z matiky, měla jen jeden bod z češtiny, kde si nebyla jistá, co přesně napsala.
Až později začala pochybovat a myslet si, že tam toho omylem napsala blbě víc, ale to se nepotvrdilo.-) Takže když jsem pak viděla ty archy, oddychla jsem si:-) Nám je teda škola poslala už snad někdy 7.5.
Tak ať vám to všem pěkně klapne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
5.5.25 11:58

Francis6 - a vám ty jejich záznamové archy posílala SŠ, kde ty přijímačky dělala? Přes Dipsy? Nebo jak? To seš teda dobrá, že si to tak pamatuješ… :palec: Já jsem vyhrabala nějaký starý oznámení, kde ředitel naší školy psal vloni 5.5. počet bodů posledního přijatého uchazeče - aniž by řekl pořadí nebo uvedl kdo přijatý je, ale i toto je dobrej signál. Budu vděčná za jakoukoliv indicii, kterou zveřejní nebo pošlou dřív než 15.5. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
5.5.25 12:40

U nás vzhledem k talentovkám a školním přijímačkám netušíme vůbec. Školy letos nic nezveřejňují (loni bylo aspoň k dohledání bodové hodnocení jednotlivých uchazečů). Takže já se tajně klepu, dcera nedává nic znát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
5.5.25 13:03

@lapagerie Dcera také dělala školní zkoušku na všechny školy ze čtyř předmětů. Body jim nikde neřekli ani nenaznačili. Takže z JPZ to sice nějak orientačně spočítala, ale je to houby platné, protože ta školní část s tím může poměrně dost zamávat. Takže také netušíme. Jinak je to u nás naopak - dcera je nervní, ale já jsem kupodivu celkem v klidu. Ale je mi jasné, že 15. nepůjdu spát a od půlnoci budu hlídat Dipsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí