Přijmout dárek, nebo odmítnout?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
27.5.16 10:29

Jednou k těm zbraním (chápej hračkám a hraním si na zabíjení) stejně přičuchne. Beru jako velkou výhodu, když mu to můžu v rámci domácí hry v klidu vysvětlit, jak se to se zbraněmi má. Dají se nastavit pravidla (nemířit na hlavu..nebo ještě lépe, říct, kam mířit ano: plyšáky, terče, max. nohy a tělo v případě hrátek s vodní pistolkou).
Také nemám ráda pistole jako hračky. Syn dostal pistolku, hrozně se mu líbila a tak má nejmenovaná příbuzná chytla nakupovací mánii a čím byla ta hračka větší a hlučnější, tím bylo neodolatelnější ji koupit. Takže tu poslední, která byla na délku skoro větší než syn, už jsem opravdu zabavila a nedávala. To ostatní postupně (velmi rychle) rozbil a další už naštěstí příbuzná nekupovala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
27.5.16 11:17
@Markéta80 píše:
Nejstarší byl na zbraně ulítlej od malinka takže jsme doma měli slušný arzenál :mrgreen:. Stavěl si zbraně i z lega, maloval jen zbraně a vojáky. doma jsme mu to nikdo necpal ale nezakazovali jsme to, proč taky :mrgreen:. jednu dobu nosil neustále vojenskou čepici No letos mu bylo 10 let a zbraně ho už neberou i když je má v pokoji neustále ale už nejsou prioritou ;), ted hlavně minecraft :mrgreen: U dárku řešim jako jediné dítě, pokud se mu to líbí a mě tolik ne tak to neni můj dárek a nikdy by mě nenapadlo ho vyhodit :? ale zbraně bud dostal k něčemu nebo šel s tatínkem a sám si vybral, nejraději měl co největší zbran :mrgreen:. Ale kladný vztah ke zbraním asi mít bude ale věřim že pokud by jsme z toho dělali něco zakázaného o to víc by ho to lákalo. něčim ho ty zbraně okouzlily ale už neříká že bude profi vojákem :mrgreen: :mrgreen:

Stejné jako u nás, jako přes kopírák. Také teď už ale jedeme Minecraft :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
27.5.16 11:23

@Petrule78 :mrgreen: :mrgreen: náš se zbraní i spal, na fotkách má vždy pistoli i u jídla, prostě to bylo v něm. Z čeho by to okoukal ve 2 letech :mrgreen:. Ted minecraft a hokej na PS3 :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
27.5.16 11:27
@Markéta80 píše:
@Petrule78 :mrgreen: :mrgreen: náš se zbraní i spal, na fotkách má vždy pistoli i u jídla, prostě to bylo v něm. Z čeho by to okoukal ve 2 letech :mrgreen:. Ted minecraft a hokej na PS3 :mrgreen: :mrgreen:

Tak to je opravdu úplně přesné, PS3 a Minecraft + NHL a FIFA. A spaní s hračkama (pistolemi) - ani nemluvím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
27.5.16 11:29

Mi teda pistolky nemáme..a to je manžel voják:o) nemám ani vodní pistolky, ale ty stříkací hadice ( nebo co to je ) tak ty má..vodní pistolky mi přijdou nepraktické v tom jak se musí doplnovat, to by malý sám asi nezvádl, ale nasát vodu do válce to mu jde.
Sestra měla tendenci mi jednu pistolku koupit, ale byla moc hlučná, tak se za čas nenápadně ztratila a byla vyhozena..ale nijak proti tomu nejsem, jen nemám ráda ty hlučné pistole a normální jsme zatím neměli potřebu koupit. Mám dojem že takové hračky nemá ani ve školce. To ale neznamená že jsem proti tomu, a že kdyby mu to někdo koupil tak to vyhodím..( max zneškodním tu hrací část co dělá kravál )..Zakladatelka mi přijde trošku mimo s tím postojem, ale nezmínila se proč má dcera panický strach s pistolí, tak buh ví proč to zakladatelka tak má, s tím zákazem. Kdyby měla moje dcera takové psychické problémy, tak bych asi doma taky nechtěla pro syna zbraně..Jo je to hračka, ale proč tím stresovat druhé dítě.. :nevim: at si s tím případně hraje venku nebo s kamarádky kde nemá segru.
Jinak uzivatelka s oblečením s autíčky je fakt sranda no..co na to říct jiného..každé sme nějakééé :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
59426
27.5.16 13:20

@Petrule78 :mrgreen: :mrgreen: už s nima nespí :mrgreen: a mě neustále zkoušel z rozdílů :mrgreen: a přešlo ho to, taky jsme z toho nikdy nedělali kdo ví co :mrgreen: a ted mě učí z minecraftu a tchýně mu říká pán z Craftu :mrgreen: :mrgreen: manžel říká že je za tuhle hru rád protože u toho musí přemýšlet a učí se i anglicky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
27.5.16 13:30

Já bych dárek, půřijmula.. Teď jsme si vzpoměla, jak babička koupila od mého brantranci dětem - Brumíky atd.. tak babička neví, že co kdo jí nejí a jeho manželka, ji to vrátila takovým stylem, že oni takové hnusy nejí..
myslím, že i ten obdarovaný má mít trochu cit, jak dárek odmítnout..
Tady mi to taky připomíná něco podobného- zbytečná hysterie.. Tak třeba kdyby něco dostal, tak dárek přijmu a řeknu doma dítěti, názor na zbraně a domluvíme se, že třeba bude sem tam střílet na cíl-terč..
Náš kluk dostal dřevěný lup a šíp a taky jsme z toho šílela, ale doma jsme se domluvili na pravidlech- bude pod dozorem a střílí na terč, rozhodně s tím neběhá mezi děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wewa1
27.5.16 13:32

Už jsem podobný dotaz kdysi četla… Moji kluci mají doma doslova vojenský arzenál od Nerf. Že by po sobě nějak výrazně stříleli, to abych ani neřekla. Někdy střílí na cíl, jindy kdo střelí dál. Nebo se domluví s klukama a vedou Nerf bitvy… Do vodní bitvy se kolikrát zapojíme i my dospělí… V létě na chalupě střílí z vzduchovky. Taky jsme to tak jako děti měli a nijak nás to nepoznamenalo.
Probůh, zakladatelko, vždyť je to kluk a kluci si rádi hrají na vojáky!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML