Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
no jak se to vezme. malyho silene miluju ale zas na druhou stranu chvilkama to citim i jako prohru ze jsem malymu nevybrala ,,vhodnejsiho,, tatinka. ale uklidnuju se tim ze otec neni ten kdo se s prominutim vy*trika ale ten kdo vychova tak snad na nas ten nas tatinek nekde ceka
Když má prima maminku, tak bude po ní
kluci bývají po mamkách
a otec má smůlu.
Dobrý výsledek, gratuluju, že jsi sebrala sílu a odešla
uvidíš, že se to časem urovná a zvládneš to.. hlavně jde o ten klid. Mám něco podobného za sebou a mládě hodně dodává sílu bojovat… Přeju jen to nej do budoucna
![]()
@Jaji77 píše:
Když má prima maminku, tak bude po níkluci bývají po mamkách
a otec má smůlu.
diky ![]()
no ja doufam ze se ty tatinkovy geny moc neprojevi,.. at si blbne jak chce ale jednou se napije a zbiju ho jak psa ![]()
@martina.se píše:
Dobrý výsledek, gratuluju, že jsi sebrala sílu a odešlauvidíš, že se to časem urovná a zvládneš to.. hlavně jde o ten klid. Mám něco podobného za sebou a mládě hodně dodává sílu bojovat… Přeju jen to nej do budoucna
![]()
diky ![]()
presne tak,.. byt sama tak je mi to vcelku jedno ale jak jde o mlade tak clovek proste bojovat musi,.. a hlavne deticky dodavaji silene moc energie, clovek muze sebevic padat na tlamu a pak staci jeden usmev a je po problemech
Jen tak dál
gratuluji k velkému životnímu rozhodnutí, přeji aby bylo už jen dobře a ještě líp
![]()
@Anonymní píše:
diky
presne tak,.. byt sama tak je mi to vcelku jedno ale jak jde o mlade tak clovek proste bojovat musi,.. a hlavne deticky dodavaji silene moc energie, clovek muze sebevic padat na tlamu a pak staci jeden usmev a je po problemech
Přesný, ono když mladej přijde a řekne, že jsem jeho zlatíčko, tak jsem šťastná, že jsem sebrala sílu a odešla. Jinak by z něj vyrostl tak max neurotik.. Jen tak dál, až zpětně uvidíš, že všechny ty starosti kolem jsou nicotné, hlavně, jak máte klid a nemusíš se ohlížet na člověka, který dělá ze života jen peklo.. Bojuj, rozhodně to stojí za to.. a třeba se časem najde férovej a solidní chlap ![]()
Vážená a milá Zakladatelko,
působí to na mne, to co nyní prožíváte, tak nějak pevně, jistě, sebe vědomě… ![]()
@katalyzator píše:
Vážená a milá Zakladatelko,
působí to na mne, to co nyní prožíváte, tak nějak pevně, jistě, sebe vědomě…
no sebevedomi uz se mi konecne zacina vracet ![]()
Jsem přítelkyně alkoholika. Je to člověk který není moc chytrý střízlivý a napitý je agresivní dement, sprosťák a rozmazlený sobec. Každý den je ožralý a pořád mi sprostě nadává a stresuje. Jsme už starší lidi, tak se mi nechce ho vyhazovat z bytu, protože mám strach ze samoty. Alkoholik bydlí v mém bytě už deset let. Navštěvuje mě moje vnučka, jak za sebou zavře dveře tak jí pomluví/ když je ožralý/ což mě úplně deptá. Jsem v koncích, chtěla bych poradit jak ho uklidnit když je ožralý. Nepomáhají ani výhružky, že zavolám policii.
@eva205 píše:
Jsem přítelkyně alkoholika. Je to člověk který není moc chytrý střízlivý a napitý je agresivní dement, sprosťák a rozmazlený sobec. Každý den je ožralý a pořád mi sprostě nadává a stresuje. Jsme už starší lidi, tak se mi nechce ho vyhazovat z bytu, protože mám strach ze samoty. Alkoholik bydlí v mém bytě už deset let. Navštěvuje mě moje vnučka, jak za sebou zavře dveře tak jí pomluví/ když je ožralý/ což mě úplně deptá. Jsem v koncích, chtěla bych poradit jak ho uklidnit když je ožralý. Nepomáhají ani výhružky, že zavolám policii.
Co takhle si sbalit kufry a postavit se na vlastní nohy? Proč s ním žiješ?
Obávám se, že opilec uklidnit nijak nejde
Překvapuje mě, že s takovým člověkem žijete, asi bych byla radši sama než takhle. Ale je to Vaše věc, docela by mě zajímalo, co na to říkají třeba děti. Kdyby se to stalo mojí mámě, snažila bych se udělat něco, aby s takovým člověkem být nemusela.
To mi přijde opravdu jako hodně hloupá otázka. Jak by asi šel uklidnit člověk, který má naprosto změněné vnímání vlivem návykové látky??? Nijak. Opilému člověku cokoli říkat je házení perel sviním. Pokud s takovým člověkem zůstáváte, následky si pak přičtěte sama (tady není věk omluvou).
Podle mě je lepší strávit stáří sám, než být deptám alkoholikem. Vyhodila bych ho velmi rychle, protože opravdové stáří a nemoci můžou být s ním mnohem horší…
no jak se to vezme. malyho silene miluju ale zas na druhou stranu chvilkama to citim i jako prohru ze jsem malymu nevybrala ,,vhodnejsiho,, tatinka. ale uklidnuju se tim ze otec neni ten kdo se s prominutim vy*trika ale ten kdo vychova tak snad na nas ten nas tatinek nekde ceka