Přítel bere drogy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
20.10.11 00:02
Klárka8213 píše:
jj, je to ono, už to mám potvrzené. Tak teď nevím co dělat. Hlavně nevím jak moc je, nebo není na tom zavislý. Pokud mu řeknu že to vím, tak mě zabije, pokud řeknu že odcházím bez udání důvodu, tak mě taky zabije. Ještě ke všemu ho fakt miluju, ale ty věčný hádky a rvačky už mě ničej. Chtěla jsem normální rodinu a dopadla jsem zas blbě.

Ehm, miluješ svého potencionálního vraha?? :think: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Vydřice
20.10.11 08:25
Lu78 píše:
Rozhodně odejít a nestýkat se s ním nikdy více!! 8-o Jestli došlo nejen na hádky, ale i na rvačky, tak máš nejvyšší čas! :cert: Mám krátkou zkušenost vztahu s pikařem a i ty 3 měsíce mi stačily, abych pochopila, že to nikam nevede. Ty ho nespasíš, nepředěláš, on se toho nevzdá (leda sám kvůli sobě a s pikem jde nějaká vůle úplně do háje, takže začarovaný kruh). Vem roha co nejdřív. Tvrdé drogy jako chlast, piko atd. zničí osobnost svého uživatele a zničí i lidi v jeho okolí, všechny ty, kteří se mu budou snažit pomoct, budou ho chápat, budou platit jeho dluhy, snášet jeho nálady… Pikaři jsou navíc paranoidní, normální komunikace nefunguje, protože všude vidí spiknutí proti sobě. Nesnášej to ve jménu nějaké lásky, protože na lásku musí být dva - a ty budeš na třetím místě!
Druhé dítě rozhodně nepořizovat a zdrhnout! Nový začátek bude rozhodně lepší než živoření s pikařem.

k tomu se priklanim, pernik neni vikendova droga, ten cloveka sezere…

• Citovat
  • Upravit
11955
20.10.11 12:35
etatinek píše:
Klárka8213 píše:
jj, je to ono, už to mám potvrzené. Tak teď nevím co dělat. Hlavně nevím jak moc je, nebo není na tom zavislý. Pokud mu řeknu že to vím, tak mě zabije, pokud řeknu že odcházím bez udání důvodu, tak mě taky zabije. Ještě ke všemu ho fakt miluju, ale ty věčný hádky a rvačky už mě ničej. Chtěla jsem normální rodinu a dopadla jsem zas blbě.

ale no tak, nedělejme z toho dramatický kroužek

je to pořád o tom stejném, ve vztahu jste si nastavili určitá pravidla hry - pokud je Tvůj partner nerespektuje a ty nejsi ochotná z nich ustupovat, nemá váš vztah perspektivu… a obrň se trpělivostí a stůj si za svými hodnotami, očekávej demonstrativní pokusy o sebevraždu, prosby o odpuštění i opakovaná selhání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
20.10.11 16:21
wobludečka píše:
očekávej demonstrativní pokusy o sebevraždu, prosby o odpuštění i opakovaná selhání

ano, ano, pokusy o sebevrazdu probehly behem 3 mesicu dvakrát a to prosim jeste takzvane abstinoval (ve skutecnosti chybejici pernik prebijel vsim moznym, od alkoholu pres marihuanu az po heroin) :pocitac:
Proste: zivot s takovym clovekem je ztrata casu - a neni to zivot, ale horor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
20.10.11 16:35

Mně by to teda vadilo. Ježiš, kokain.. Mně by vadilo, kdyby přítel kouřil trávu, natož tohle svinstvo. S jedním takovým jsem žila, co ujížděl denně na trávě. Nikdy více!!! A nikdy mě nenapadlo, že bych s takovým založila rodinu nebo stavěla dům. Ani náhodou.
A co když později se občas „odreaguje“ na heroinu?? Co potom?

• Citovat
  • Upravit
46867
20.10.11 17:12
wobludečka píše:
etatinek píše:
Klárka8213 píše:

je to pořád o tom stejném, ve vztahu jste si nastavili určitá pravidla hry - pokud je Tvůj partner nerespektuje a ty nejsi ochotná z nich ustupovat, nemá váš vztah perspektivu… a obrň se trpělivostí a stůj si za svými hodnotami, očekávej demonstrativní pokusy o sebevraždu, prosby o odpuštění i opakovaná selhání

setkala jsi se enkdy se zavislym? Ja myslim,z e je duvod k panice. Je to humus. Jak uz nekdo psal, tihle lid ejsou agresivni ( v pohode zmlati dite, pritelkyni,..), maji stihomamy a to nemusi brat nekolik let, ale staci par mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
21.10.11 10:20

Nečetla jsem všechno,ale za mě,nesnesla bych ani trávu,natož kokain :roll: pořídit si s někým takovým dítě,beru jako holý nerozum :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11955
21.10.11 13:13
Weru píše:
wobludečka píše:
etatinek píše:
Klárka8213 píše:

setkala jsi se enkdy se zavislym? Ja myslim,z e je duvod k panice. Je to humus. Jak uz nekdo psal, tihle lid ejsou agresivni ( v pohode zmlati dite, pritelkyni,..), maji stihomamy a to nemusi brat nekolik let, ale staci par mesicu

no vždyť to co píšeš, mému názoru nijak neodporuje - pokud někdo někoho mlátí a tomu druhému se to nelíbí, tak asi nelze očekávat, že budou mít spokojený vztah…
Problém ale není v droze, ale v asociálním chování jako důsledek závislosti - proč nejsi na perníku, protože Ti někdo řekl bububu, drogy jsou špatné? Třeba alkohol. Já teda piju chlast z úplně jiných důvodů, než abych si mohla bouchnout do synáčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
21.10.11 14:34
wobludečka píše:
Weru píše:
wobludečka píše:
etatinek píše:
Klárka8213 píše:

setkala jsi se enkdy se zavislym? Ja myslim,z e je duvod k panice. Je to humus. Jak uz nekdo psal, tihle lid ejsou agresivni ( v pohode zmlati dite, pritelkyni,..), maji stihomamy a to nemusi brat nekolik let, ale staci par mesicu
no vždyť to co píšeš, mému názoru nijak neodporuje - pokud někdo někoho mlátí a tomu druhému se to nelíbí, tak asi nelze očekávat, že budou mít spokojený vztah…
Problém ale není v droze, ale v asociálním chování jako důsledek závislosti - proč nejsi na perníku, protože Ti někdo řekl bububu, drogy jsou špatné? Třeba alkohol. Já teda piju chlast z úplně jiných důvodů, než abych si mohla bouchnout do synáčka…

No jo, ale na někoho ty drogy působí jinak, stejně jako u alkoholu, někdo je po něm hodně agresivní a někdo např. usne, někdo se po něm směje. Alkohol je také zlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
21.10.11 14:50

Jo s tím můžu jen souhlasit :palec:

• Citovat
  • Upravit
Klárka8213
21.10.11 16:02

No jo,jenže to je jen diskuze. Já to mám doma. Nechápala jsem proč se tak změnil, proč mě tluče, hádá se kvůli blbostem…ve všem vidí to že mu nějak křivdím, nebo ubližuju. On má pravdu, vždycky.Ještě jsem mu neřekla že to vím, ale řeknu to. Jen co bude vhodná příležitost.

• Citovat
  • Upravit
21.10.11 16:06

Klarko, aj keby sa stal zazrak, a on naozaj chcel odvykat, je to beh na velmi dlhu trat s neistym vysledkom.

Lenze Ty mas dceru. Chces aby zila vedla fetaka a myslela si ze je to normalny zivot a ze takto to ma vyzerat? Alebo chces aby Ti ju vychovali rodicia, kym sa Ty budes snazit spasit chlapa co o to snad ani nestoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.11 20:31

Dle mých zkušeností je alkohol je větší zlo, než tráva, po té nemá člověk aspon okno a druhý den ho nebolí hlava.

• Citovat
  • Upravit
4880
21.10.11 20:33
Anonymní píše:
Dle mých zkušeností je alkohol je větší zlo, než tráva, po té nemá člověk aspon okno a druhý den ho nebolí hlava.

Člověk nemá okno a nebolí ho hlava, ale může mít schízu po celý život. Tráva je stejnej hnus jako ostatní drogy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.11 20:37
Sumaya píše:
Anonymní píše:
Dle mých zkušeností je alkohol je větší zlo, než tráva, po té nemá člověk aspon okno a druhý den ho nebolí hlava.
Člověk nemá okno a nebolí ho hlava, ale může mít schízu po celý život. Tráva je stejnej hnus jako ostatní drogy.

Kolem sebe mám pár lidí, kt trávu kouří, když jdou do hospody a jsou normální a pracují i na managerských pozicích. Naopak vím zase o pár lidech, kteří popíjeli alkohol, až jim to vymazalo mozek. Když se to přehání, tak to pak nedopadne dobře.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky