Přítel bere drogy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
100
8.4.14 12:26
@Krkael píše:
Dej si facku draha…

tak to je slovo :potlesk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
8.4.14 12:28
@oholola píše:
Podle mě je to v pohodě, hele jestli je hodnej, slušně vydělává..koks není piko an herák..prosim Tě tady Ti bude radit kde jaká co má doma vožralu a netáhlo jaký je to svinstvo..vykašli se na to.. :mavam:

a nevím, ale takhle by se asi přemýšlet nemělo :think: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.4.14 14:25

Je dospělá a musela by chtít sama s tím něco udělat. Teď mě začala citově vydírat, když jsem jí oznámila, že se má vystěhovat. Že jí prý vůbec nepomůžu, když jí vyhodím na ulici. Tím, že se k ní prý chovám hrozně, dělám vše horší. Včera nešla do práce, že prý má depky z toho, jaká na ní sem a že nemá kde bydlet. Že jí vyhodím a nechám venku chcípnout. Spíš bych jí prý měla pomoct a ne poslat ke dnu. Venku to prý nedá. Vše mí píše v sms. Tohle je citový vydírání a já nesmím povolit, i když mě to moc bolí. Ona si zvolila opět drogy a já jí nekolikrát pomohla.Po všech těch nadávkách co jsem si vyslechla a vyhrožování už prostě nesmím povolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
8.4.14 14:44

@marcela39 bud statecna a vydrz. Maximalne ji zkus najit nakeho opatrovnika, co ji bude hlidat penize a obcas na ni dohlizet a zkusit najit treba nakou ubytovnu. Klidne ji rekni, ze tu ses pro ni, ale neco za neco. Pokud se hodla takhle chovat, at pomoc neceka. Je dospela, tak at se zkusi postavit na vlastni nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.4.14 15:00

Opatrovníka na peníze? To jsem nikdy ani neslyšela. A ubytování? Proč bych měla vše zařizovat já? Celý den jen leží v posteli, v ukrutném bordelu, na nic nešáhne, měla by se starat sama. Dostala odemne na to měsíc, že odejde z domu, může si něco vyřídit. Chodí jen za svýma kamarádama co fetujou, tak ať jí ti kamarádi pomůžou. Po těch sprostotách co jsem od ní zažila, bych jí ještě měla podat pomocnou ruku? Ani se nedokáže omluvit, nic. Chodí kolem mě a směje se. Já už za ní orodovat nikde nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.4.14 15:04

Oporu ve mě měla dost dlouho. Šancí měla nespočet. Několikrát jsme to řešili v klidu, naslibovala hory doly.To nejde do nekonečna. Ona na to byla víceménně zvyklá, že já vždy polevím. Doteď si byla jistá, že když jí vyhodím, vezmu jí zase zpět. Nechci zase zažívat to co bylo před léčením, vidět jí jak trosku, ten humus doma, co dokáže udělat. Celý noci jsem nespala, když nebyla doma.Ne,už to opravdu nechci zažívat znovu.Jen samé slibování a lži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
8.4.14 15:29

Se mi libi jak se tady lidi zastavaj drogy se kterou maj zrovna osobni zkusenosti a zrovna je nic hroznyho nepotkalo. Problem je, ze jinyho ale potkat muze. Z par vyhulenejch jointu se moje kamoska lecila z bludu nekolik let. Stejne tak se zavislost myho kamose na koksu zmenila z obcasnyho uzivani na hodne casty (resil tim svoje problemy) a psychicky se z tech drog uz nedostal, navic vzhledem k cene koksu ho to financne zruinovalo. O alkoholu asi ani netreba mluvit. Vsechny drogy muzou byt za urcitych okolnosti a pro urcity lidi fatalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
8.4.14 16:45

Ja jen pisu, jak to nasi udelaly s brachou. Obcas se i sam sebere a jede do lecebny. Skutecne ma pani, co na nej jednou za cas jezdi, chvili i chodil do chranenych dilen a slo mu to tam. Sel tam rovnou z lecebny a pryc od tech, co ho do toho dostaly. Je to ale jen nase zkusenost. Vic poradit nemuzu a je mi to lito :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.14 17:03

Nějakej rok zpátky byla reportáž v „na vlastní oči“ či tak něco (nemůžu to najít na netu)o pánovi a jeho dceři narkomance. Udělal fakt všechno co šlo, snažil se jak mohl, dokonce když dceru našel žít někde v lese pod haraburdím ji zase přivedl domů, zamřížoval i okna v jejím pokoji, protože jima utíkala z domu, prostě jí cvhtěl za každou cenu pomoct. Reportáž končila tím, že byla zase doma, měla určitej režim atd…že snad to bude dobrý, no ale nebylo. Televize natočila další (asi po roce) reportáž s tím, jak to probífá dál, no a holka opět žila v lese s nějakým feťákem v tom haraburdí a že nechce jinak žít, že jí to vyhovuje. Byla jediná dcera, měli domeček, byli zaopatření (rodina), pán podnikal jako správce nemovitostí, neznám jej přímo osobně, ale vím o koho jde (stejný město), takže nejde ani o to, že by rodiče na holku kašlali či jí dávali vše na co si vzpomene, snažili se ji vychovat jak nejlépe to šlo, ale na partu, které se chytla prostě „neměli“, je to hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
8.4.14 17:47

Takového chlapa nebrat a netolerovat.

• Citovat
  • Upravit
232
22.9.14 05:56

Ja bych se spis preptal, jak dlouho ten kokes bere? To je dulezity, jakou ma praxi ci to bere kratce. Pokud napr ma s lecivem tj drogama zkusenosti uz leta a takhle funguje, nevidim problem. Kazdy ma pravo, se rozhodnout co si da. Nekdo kouri cigara, jinej bere alkohol. Je kupa lidi co berou drogy a maj rodiny. Drogy nejsou hnus, ruku na srdce kdo z Vas kdy byl v lekarne? Koupily jste tam drogu treba pro deti? Urcite ano, vidite, takze dnes uz nemuzete do lekarny pac je to hnus ze jo.
Proste droga = lecivo. Nesmi se ale nic prehanet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
22.9.14 05:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
22.9.14 06:07

@Freudstein to uz je treti diskuze, kde propagujes drogy jako lecivo, je to nutny? Nestaci to pouze v jedne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
22.9.14 06:12

@Freudstein Ty už to neber :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
22.9.14 06:13

@Freudstein změň si profilovku a pak možná bude někdo Tvé příspěvky číst. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí