Přítel fetuje, je to feťák, bere drogy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.1.22 14:47
@Mar__tanka1983 píše:
Zakladatelko, tady toho asi už moc nezjistíš, spojila bych se s nějakým Kcentrem, v každém větším městě je nějaká poradna - využij odkazy od Ou.
Není to jednoduchá situace, pokud jsi finančně závislá na chlapovi, který si neumí život uspořádat, je to složité a né vše se dá tak strašně jednoduše vyřešit sbaleným kufrem za dveřma, a pak už je všechno jen růžové.
Držím palce, ať se ti nový život bez drog povede a máš se ty a tvoje dítko už jen dobře.

Jj, jsem už s nimi domluvena

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
4.1.22 03:53
@Kaktusanda píše:
@queen011 ano odsuzuju tě. Nejspíš ani nevíš jak si otěhotněla, protože jestli si těhotenství plánovala a fetovala, tak si opravdu ****!!!
Každopádně teď nebul, našla sis feťáka, sama si fetovala, udělala sis s ním dítě tak co? Máš co si chtěla. Upřímně syna mi je líto. Pár sjetejch lidí jsem viděla a pro mě je to humus. A ty necháš svoje dítě aby takhle vidělo svýho tátu. Až tak vzorná máma nebudeš jak o sobě píšeš. Mámě jde především o dobro dítěte a to táta feťák opravdu není.
Naštěstí nemám s feťákama žádné zkušenosti ale měla bych strach co dotyčného v jeho stavu napadne udělat mě nebo dítěti.Je mi jedno jestli mě tu teď ukamenujou, že jsem necitlivá, neempatická a bůhví co ještě ale pro tohle fakt pochopení nemám.

No to ses a to ND jen tady, ale i jiných diskuzích.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
4.1.22 03:55
@Kaktusanda píše:
@queen011 ano odsuzuju tě. Nejspíš ani nevíš jak si otěhotněla, protože jestli si těhotenství plánovala a fetovala, tak si opravdu ****!!!
Každopádně teď nebul, našla sis feťáka, sama si fetovala, udělala sis s ním dítě tak co? Máš co si chtěla. Upřímně syna mi je líto. Pár sjetejch lidí jsem viděla a pro mě je to humus. A ty necháš svoje dítě aby takhle vidělo svýho tátu. Až tak vzorná máma nebudeš jak o sobě píšeš. Mámě jde především o dobro dítěte a to táta feťák opravdu není.
Naštěstí nemám s feťákama žádné zkušenosti ale měla bych strach co dotyčného v jeho stavu napadne udělat mě nebo dítěti.Je mi jedno jestli mě tu teď ukamenujou, že jsem necitlivá, neempatická a bůhví co ještě ale pro tohle fakt pochopení nemám.
No to ses a to ND jen tady,ale i jiných diskuzích.
@queen011 píše:
Mate pravdu, já to takhle jak píšete, cítím. Až přijde příště domu sjety, budu ho tlačit do léčení, když to nedokáže sám! Sice bude odporovat ale já už na to kašlu, proste budu tlačit do léčení…

Dokud nebude chtít, tak nic neuděláš, dokud od to nebude chtít sám, a když to není schopen udělat pro syna, je prostě asi hodně v háji. Musíš se s ním rozejít, jiná cesta neni

• Citovat
  • Upravit
15332
4.1.22 04:45
8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
4.1.22 04:46
8o 8o 8o
@Floralys píše:
Hodně štěstí, královno. :*

Jak to myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
4.1.22 09:31
@Královna Kosmíru píše:
8o 8o 8oJak to myslíš?

asi narážka na nick zakladatelky… Ale jediná královna kosmíru jsi ty :lol: tohle je jen nějaká „nula jedenáctka“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
4.1.22 09:39
@Mutlice píše:
asi narážka na nick zakladatelky… Ale jediná královna kosmíru jsi ty :lol: tohle je jen nějaká „nula jedenáctka“

Jak Windows Vista, taky se jim update moc nepovedl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
4.1.22 09:45
@Russet píše:
Smažky dělají sekuriťáky. Tak to je supr.

Se divím, že se ho bojí šéf vyhodit. Jako kdyby to byl raketový inženýr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
4.1.22 10:16
@Božislava píše:
Se divím, že se ho bojí šéf vyhodit. Jako kdyby to byl raketový inženýr.

Tak zvlášť v Praze teď brutálně chybí lidi, pokud má šéf smlouvu na delší dobu a neměl by hned náhradu, mohl by to pro něj být poblém. Nebo se může bát, že po tom, co ho vyhodí, začne on vytahovat něco ve smyslu, že ten šéf věděl, že bere, což by mu mohlo dost uškodit, feťák na místě security nemá co dělat a šéf ho správně měl vyhodit hned jak to zjistil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marina28
7.1.22 12:53

@queen011

Ja myslim, ze sama vis, ze pokud pritel nechce prestat, tak s tim ty ani vas syn nic neudelate. Ani jeden z vas pro nej nejste dostatecna motivace, evidentne.

Jsi dobra, ze jsi prestala a drzim palce, aby ti to vydrzelo uz nadosmrti.

Nezbyva ti nic jineho nez se odstehovat s mamkou do mensiho a levnejsiho bytu.
K rodicum do domu se prestehovat nemuzes?

• Citovat
  • Upravit
Floralys
8.1.22 18:48
@Mutlice píše:

Mám ušetřený písmenka. :mrgreen: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1394
9.1.22 15:12

@Cizinka1 tak jsem necitlivá no. K lidem co fetujou a ještě do toho přivedou dítě opravdu citlivá nebudu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.1.22 21:16
@Proseccová píše:
Tak zvlášť v Praze teď brutálně chybí lidi, pokud má šéf smlouvu na delší dobu a neměl by hned náhradu, mohl by to pro něj být poblém. Nebo se může bát, že po tom, co ho vyhodí, začne on vytahovat něco ve smyslu, že ten šéf věděl, že bere, což by mu mohlo dost uškodit, feťák na místě security nemá co dělat a šéf ho správně měl vyhodit hned jak to zjistil…

Tak ho má prostě vyhodit. Feťák tam nemá co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
9.1.22 21:31
@Russet píše:
Tak ho má prostě vyhodit. Feťák tam nemá co dělat.

To měl ale bohužel udělat už dávno. Teď jak se provalí, že tam X měsíců nebo jak dlouho kryl feťáka, tak to bude pořádnej prů–er i pro toho šéfa.
Ale na to měl myslet mnohem dřív no, to souhlas. Teď ať si nese následky a pokud ho vyhodí (což doufám), tak ať se modlí, aby ne něj ten fetující ex-zaměstnanec něco nevytáhl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.3.22 11:12
@Anonymní píše:
Dlouho jsem přemýšlela, zda to sem napsat, ale potřebuji to už někam vyklopit. Radu žádnou nečekám, protože nejlepší ráda, je samozřejmě vyrat se na něj, to vím, ale třeba tu je někdo, kdo zažil něco podobného, a napíše svou zkušenost, nebo neco, ani nevím, co čekám. :)
Ale k věci… Jsme spolu už dlouho s přítelem, máme teď půlročního krásného synka, a popravdě, než jsem zjistila, že jsem těhotná, jsme spolu celé ty roky co jsme ve vztahu, brali drogy, někdy víc, někdy méně, ale vždy jsem bez toho byla max tak měsíc. (Jojo, bývalá smazka, vím, že to tu není drogová poradna, tak snad mě tu nikdo neodsoudi :D ) jo jinak konkrétně, jde o pervitin. Jak jsem uviděla dvě čárky na testu, ihned jsem se. Vším sekla, s perníkem, trávou, alkoholem, i cigaretami, tomu všemu jsem do té doby holdovala poměrně pravidelně. O období těhotenství ani nemluvím, peklo, on mi furt sliboval, jak přestane, až se narodí, zjistili jsme, že je to kluk, což si přál :) já tolik noci doma plakala, a sváděla to na rozházené hormony, protože fetoval a dělal pí
oviny :( říkala jsem si, až uvidí syna, tak přeci přestane! To nikomu nedá! Tak jsem naivně věřila. A preckavala to hrozné období. Ano samosebou jsem byla i nasrana proto, že najednou se mi změnil svět na abstinenta, a musela jsem se na to denně dívat, a odolávat! Ale nikdy jsem nepodlehla a za to jsem na sebe hrdá..
Ale lidi…ono to trvá do teď, on neprestal, párkrát mi slíbil že už toho nechá, pokaždé když si dá, já to nezvládám. Psychicky. O malého se starám fakt ukázkově, nevěděla jsem ani, že to ve mě je, pořád si vše studuji, aby měl tu nejlepší péči. :D ale tohle mě prostě ničí! Chci mít klidnou rodinku a soustředit se na to, a ne doma feťáka, on to nechápe, vždy me obalamuti, že malej a já, jsme pro něj vším… Má prostě fakt problém, sám to už i priznal, je v té fázi, kdy se ráno probudí, a neví co, nic ho nebaví. Ak začne obvolavat kámoše, co kdo dělá, a už to jede. Já už zkoušela vše, abych ho donutila přestat, po dobrém, po zlém, podporovat ho že to zvládne bez toho, scény, brek, zkousela jsem ho i ignorovat, ať si dělá co chce a já se netrapila. (to mi nejde, přeci jen ho mám stále ráda, tak se pak stejně zhroutim). Nic, jeho to baví, vyhovuje mu to takto. :( Na synovi mu nejspíš záleží, ale já chci svoje děťátko chránit, né aby od mala viděl tátu sjeteho, různé fetaky!! To né!! Hlavně nechci, aby nám ho nedejboze odebrali…ale to už myslím na nejhorší… Prostě já a můj muž, naprosto rozdílné světy, že i kolikrát já sama, si pqk přijdu jak pi*a a semetrika, že mu nedovolím dělat co chce. Vždy se musím od někoho ujsitit, že jsem naprosto v právu.
A k situaci… Aneb důvod, proč jsem se ještě nesebrala, a s malým nejsme dávno pryč. Bydlíme v bytě, vcelku velkém, kde vlastně bydleli moji rodiče. Koupili barák za Prahou, tata už několik let tam bydlí, a máma má v plánu, se tam odstěhovat, ale ještě má pár zbývajících let do důchodu, takže bydlí tak napůl tam, napůl tady. Nájem platí moje máma, a můj přítel napůl. Tudíž když už jsme se s mámou bavili, že bychom ho vykoply, za prvé bychom nezvládly nájem, a za další, on by prostě nešel, bylo by okolo toho hrozné divadlo, hádky, drama, nedejboze násilí (to snad ne, ale člověk nikdy neví, on by prostě neodešel).. a na to já nejsem psychicky stavěný člověk.
Toť asi vše a trošku že mě opadl kámen, ze jsem to někam vyblila. Kdyby tu byl někdo, kdo též žil s fetakem/alkoholikem, ráda bych s ním popsala! :zed:

Ahoj, bohužel já mám 3 děti, a partner se nechal stáhnout bandou. Já co jsem zažila byla nervozita stres začali se mi ztrácet peníze děti věci. V tý době sem netušila že začal z drogami až později poznala jsem na divnem chování, já v životě drogy neměla nevím jaké to je a nechci to ani zkoušet, před rokem jsem partnera opustila se všemi 3 dětmi. Začalo se to rychle hroutit a ty 2 nejstarší vycítili ze táta není v pořádku že se něco děje. Já netušila absolutně nic, dala jsem hlídat děti máme. Protože mi spousty lidí řekli že jdi se podívat co tvůj partner v noci dělá, hledala jsem na místech o kterých vím že tam chodil. Chytila sem ho. Rozbila hubu vrátí k máme a ráno jsem nechala děti u mámy a já šla pro věci, samozřejmě prosil sliboval hory doly jak bude hodnej a nikam už nebude chodit a nic už nevezme a bla bla bla, dostal znovu a víc. Od tý doby jsem zavřela za ním dveře a víc mě nezajímá. To nemá budoucnost a chodí neustále prosit jenže způsobil bolest a já koukám na děti, já mu nepodstrcila nic a neříkala že to má brát. Jeho smůla jemu nevěřím city ochladli, mam děti a to mi stačí. Věř že nepřestane má radši drogu než vas a dítě to nespravi, můj začal fetovat po narození 3 dítěte. A já to okamžitě ukončila výhrůžky a blbosti mě nezajímají jsem dost zasadova a tvrdá, ublizis nebo něco zjistím, hned odchazim. Jsem taková. Já chráním sebe a své děti a fet neuznavam ani kdyby se vyléčil protože se k tomu kdykoliv může vrátit viz. Po vyléčení byla moje sestra a stejně zkusila znovu proč no protože ta její banda. Je to smutný ale je to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí