Přítel mě neuvěřitelně ponížil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
14.4.13 19:16
@Anonymní píše:
Nějak nevím jak začít, momentálně je mi hrozně a přes slzy ani nevidím. Potřebuju si vylítsrdíčko, snad se mi trochu uleví. S přítelem nejsme žádný mladíci a jsme spolu 4,5 roku. Už dva roky jsme mluvili o dítěti, teď se po IVF zadařilo a dnes odpol.mi při hovoru přítel řek, že si ho se mnou pořídil z lítosti, protože mít jinak děti nemůžu a on chtěl abych byla maminkou a je lítostivej blbec, ale že brát si mě nechce :oops: Pohádali jsme se, hrozně se mě to dotklo a ranilo mě to, protože jsem si celoudobu myslela, že si se mnou po těch letech pořídil dítě z lásky :oops: Odešel ven a já tu bulim, neuvěřitelně mě to mrzí a napsala jsem mu, že se do ničeho nemusí nutit a že mu přeju, aby si jednou pořídil s někým děti z lásky. Ještě než odešel tak na mě hnusně vybaf, ať tu svatbuteda zařídím, že jedno zlo nebo dvě už nejsou takovej rozdíl :,( A teď tu sedim a bulim :,( Holky co mám dělat? jsem nešťastná, tohle jsem po tolika letech nečekala. Jak by jte reagovaly vy? děsně mě to ponížilo :oops:

Mluvili jste opravdu oba dva? Nebo on spíš poslouchal a na IVF nebo svatbu přikyvoval?
A to tak prostě najednou z něho vypadlo? Proč? Co předcházelo takovému prohlášení?

Prosím teď opravdu nic ve zlém, nikdo z nás do vás dvou nevidí, váš vztah je jen váš.
Ale to nic nemění na tom, že mně by to sebralo taky. Taky bych to obulela, šok to musel být teda pořádný :(.
No, zatím bych to jinak nechala tak nějak proplout, žádné rychlé a unáhlené závěry z toho nedělej. Až přijde domů, nemluv o tom hned. Počkej na chladnou hlavu, uvař si čaj, nohy na stůl.
Až budeš v klidu, pak třeba začni jen tak mezi řečí, jak to vlastně myslel a pak se uvidí.
Hele, rozejít se můžete vždycky. Ale zatím bych to nehrotila do balení kufrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3869
14.4.13 19:18

@Rona ja bych mu tedy ty kufry sbalila i kdyby to rekl jen v afektu. narikam, ze bych ho vyhodila nadobro, ale pokud by neprisel sprosikem, ze to tak nemyslel tak bych ho zpet nevzala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.13 19:24

I když zakladatelka zatím nic víc neřekla, myslím si, že i kdyby se o něčem dohadovali či to z něj vypadlo v afektu, tak je to dost zásadní postoj a informace. Při hádkách se říkaj různý věci, sprostý slova apod., ale tohle? Tohle přeče člověk nemůže říct ani v největším naštvání, tohle bych byla schopná říct třebas svými úhlavnímu nepříteli, někomu, koho chci za každou cenu ranit, ale partnerovi se kterým čekám dítě? To je neomluvitelný. I kdyby donesl kytku, i kdyby mlel něco o tom, že to tak nemyslel, ve mně by to už navždy zůstalo. Často mi připadá, že podobné excesy mužů jsou „omlouvány“ šokem z příchodu dítěte, strachu ze svatby a tak, ale do háje, vždyť narození potmka, či svatba vždycky bývaly přirozený věci, tak proč by se z nich měli chlapi najednou „hroutit“? S mužským se pořád radí dělat ťuťuňuňu, pomaličku, polehoučku, jak s malovaným vajíčkem ale kde jsou pocity té ženy? Hm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
14.4.13 19:31

@Rona předčasné? nemyslím, takoví chlapi se nemění. A jsou věci, které se opravdu neříkají, ani kdybych já nebo partner byla vytočená na maximum. Vypustíš to z pusy a už to nejde vrátit…Jejich vztah sice neznám, ale nemyslím si, že žít z chlapem, který tohle řekne, bude procházka růžovým sadem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
14.4.13 19:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
14.4.13 19:32

Teda, mě přijde hrozný říct, že dítě má z lítosti, je jedno, i kdyby to bylo v návalu vzteku, tohle se prostě říkat nemá :( Tobě přeji moc síly, klidně plakej, když ti to pomůže, hodně štěstí :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
14.4.13 19:43

@kočička Evička :potlesk: mohu jen souhlasit, taky nechápu, proč musím být v našem manželství téměř denně za psycholožku, aby vše probíhalo vklidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
14.4.13 19:43
@Yvonne píše:
Zakladatelka musí očekávat, že se zde budou psát názory z různých koutů, a jestli se Ti naše názory nelíbí, tak jsme na internetové diskuzi, kde rozhodně nemůžeš čekat, že každý napíše názor, který se TOBĚ hodí do krámu. Pokud názory některých nejsou dle Tvého gusta, tak radši své moralistické myšlenky ponech v pozadí a věnuj se tématu, nikoli diskutovatelům. Tohle se na diskuzích nedělá. Hlavně to narušuje smysl diskuze.Ale on se vždy musí někdo takový najít, bohužel…

No promiň, ale myslím si, že to Rona napsala velice citlivě a nijak nevyjížděla. :roll: Ono narušilo smysl diskuze to, že není moc inteligentní srovnávat svého chlapa se zakladatelčiným? :roll: 8o

Příspěvek upraven 14.04.13 v 19:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.4.13 19:44

Záleží v jaké situaci to řekl.
Pokud to bylo ve vzteku tak chlapi jsou v tomhle jak zvířátka, když neví kudy kam ublíží tak jak nejvíc mohou a moc dobře znaj citlivou stránku..

Pokud to bylo myšleno vážně tak bych si v klidu sedla a řekla jak to chce řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
14.4.13 19:44

@ynax
Já na to mám jiný názor. A opakuju: nemyslím si, že to co řekl zakladatelky partner je ok, jenom si prostě myslím, že unáhlené soudy mohou nadělat víc škody než užitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
14.4.13 19:45
@ynax píše:
@Rona předčasné? nemyslím, takoví chlapi se nemění. A jsou věci, které se opravdu neříkají, ani kdybych já nebo partner byla vytočená na maximum. Vypustíš to z pusy a už to nejde vrátit…Jejich vztah sice neznám, ale nemyslím si, že žít z chlapem, který tohle řekne, bude procházka růžovým sadem.

naprosto s tebou souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
14.4.13 19:53

@araw
Děkuji za zastání :). Na Yvonne už reagovat nebudu, nechci se hádat, jenom jsem chtěla upozornit, že je potřeba se na věci dívat z více úhlů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.13 20:00
@Rona píše:
@araw
Děkuji za zastání :). Na Yvonne už reagovat nebudu, nechci se hádat, jenom jsem chtěla upozornit, že je potřeba se na věci dívat z více úhlů.

mně nepřipadá, že jde o hádání, a právě jak jsi podotkla, je potřeba se dívat na věc z více úhlů a Yvonne je právě jeden z nich. Pokud někdo založí diskuzi, očekává názory druhých, byť se neztotožňují všichni se všemi, ale každý si z toho přece může vybrat co uzná za vhodné. Pokud by všichni přispívali jedním a tím samým, ztratila by diskuze zcela smysl. A to, že některé příspěvky jsou o tom, že by holky tohle „nevydejchaly“, tak jde opět o názor, a zrovna podle mě o lepší, než se snažit s někým, kdo mě takto zranil, „zkusit“ to ťuťuňuňu - obrazně řečeno - miláčku, jak jsi to myslel? Určitě jsi to tak nemyslel, viď, atd atd… :think:
Mně osobně připadá, že k té debatě u zakladatelky došlo při komunikaci o svatbě a chlap to ze sebe vypálil, protože použil slova, že jedno zlo, nebo dvě už je jedno, ale promiň, jestli jejich dítě je pro něj ZLO, tak to už je moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
14.4.13 20:01
@kočička Evička píše:
mně nepřipadá, že jde o hádání, a právě jak jsi podotkla, je potřeba se dívat na věc z více úhlů a Yvonne je právě jeden z nich. Pokud někdo založí diskuzi, očekává názory druhých, byť se neztotožňují všichni se všemi, ale každý si z toho přece může vybrat co uzná za vhodné. Pokud by všichni přispívali jedním a tím samým, ztratila by diskuze zcela smysl. A to, že některé příspěvky jsou o tom, že by holky tohle „nevydejchaly“, tak jde opět o názor, a zrovna podle mě o lepší, než se snažit s někým, kdo mě takto zranil, „zkusit“ to ťuťuňuňu - obrazně řečeno - miláčku, jak jsi to myslel? Určitě jsi to tak nemyslel, viď, atd atd… :think:
Mně osobně připadá, že k té debatě u zakladatelky došlo při komunikaci o svatbě a chlap to ze sebe vypálil, protože použil slova, že jedno zlo, nebo dvě už je jedno, ale promiň, jestli jejich dítě je pro něj ZLO, tak to už je moc.

Mluvíš mi z duše!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
14.4.13 20:08
@Rona píše:
@ynax
Já na to mám jiný názor. A opakuju: nemyslím si, že to co řekl zakladatelky partner je ok, jenom si prostě myslím, že unáhlené soudy mohou nadělat víc škody než užitku.
:palec: :palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí