Přítel mě neuvěřitelně ponížil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
801
14.4.13 20:09

@kočička Evička
Nene, ty se nehádáš, píšeš svůj názor, já mám jiný, to je samozřejmě ok. Ale Yvonne na mě vyjela a na to prostě reagovat nebudu, protože jak už jsem napsala nechci se hádat a tohle by se v hádku zvrhlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
14.4.13 20:11
@mismurka píše:
@kočička Evička :potlesk: mohu jen souhlasit, taky nechápu, proč musím být v našem manželství téměř denně za psycholožku, aby vše probíhalo vklidu

já si myslím, že v téměř každém manželství žena musí být za psycholožku. bylo to už tak za našich praprapra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
14.4.13 20:21

Vzala jsem si chlapa.. kterej me pozadal o ruku, pote rekl, ze si me nevezme.. pote se to urovnalo.. svatba byla.. a pak to zaclo.. najednou to byla moje zku..na svatba.. a vzal si me jen proto, ze jsem to od nej ocekavala.. :zed:

Moje rada… pokud si dite chces nechat, nech.. jeho kopni do pr.. sbal mu veci a rozhodne si ho neber! Pac nakonec budes mit od takovyhohle nedospelyho ho*ada na taliri, ze on je ten chudak blbec, co to vse podstoupil jen kvuli tobe.. kdykoli nastane nejakej problem.. :evil:

Pokud si ho vezmes, budes toho litovat.. a tvoje sebevedomi klesne na 0.. tohke nema zadna zadna tenska zapotrebi.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.13 20:23

O vsem bych hodne premyslela a na svatbu rozhodne netlacila. My spolu 13 let 2 deti a nejsem si vubec jista jestli o svatbu stojim :)

• Citovat
  • Upravit
2401
14.4.13 20:26

Na me to cely dela dojem, ze na tvyho partnera dolehla teprve ted vaznost cely vasi situace- dite, svatba atd. a neni schopnej se s tim nejak vyrovnat, protoze je to nevyzrala osobnost. Zkus zapatrat v pameti, jestli uz pred timhle vybuchem nebyly z jeho strany naznaky, ze se citi byt do neceho tlacenej, co sam zas az tak moc nechce. Pravdepodobne se zase uklidni, otazka je, jestli bys po tomhle vsem chtela.
S nazorama sebrat mu dite a omezit mu s nim styk na minimum fakt nemuzu souhlasit. To dite ma na tatu narok, stejne jako tata by mel dostat sanci dozrat k tomu bejt tatou. Jestli je nebo neni dostatecne vhodnej, o tom se melo premyslet driv. To, ze ted mele v afektu z cesty takovy silenosti jeste neznamena, ze bude spatnej tata.
Jestli prekrocil hranici, za kterou nejsi schopna tolerance, to musis posoudit sama. Kazdopadne hodne sil a hlavu vzhuru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
14.4.13 20:27

A jak rika anonymni nademnou. Svatbu bych samozrejme zrusila. Sama bys urcite nemela dobrej pocit z vedomi, ze ji v soucasny dobe chce jen jeden z vas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
14.4.13 20:38

@zelenaprisera to určitě ano, ale do určité míry, já už taky kolikrát nevim, kde brát na něj sílu, takže zároveň sympatizuji s příspěvkem od kočičky Evičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
14.4.13 20:57

Reknu to asi takhle… my uz jsme si s manzelem rekli i horsi veci :-) 8)
Zalezi jak to u vas bylo, jestli to byla hadka nebo co… to pak clovek rika veci skaredy, aby i zamerne ublizil… pokud ti toto rekl v klidu, tak bud asi rada, ze je uprimnej a zarid se podle toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
14.4.13 21:05

Teda zakladatelko tu situaci Ti nezávidím, taky by mi to bylo hrozně líto a určo bych bulela :hug: Já když jsem čekala druhé dítě tak mi manžel řekl, že kdyby mohl vrátit čas tak si mě vezme, ale děti, že by nechtěl - no, není to zdaleka taková síla, ale mě to odrovnalo na dva dny. Já osobně jsem týpek co bych mu řekla, nechceš se mnou být-nebuď :nevim: I když bych se asi fest trápila (kdyby vážně odešel) ale pocit, že je se mnou ze soucitu bych nesnesla. Pokdu by neodešel a někdy znovu něco takového řekl, připoměla bych mu situaci, že měl možnost odejít, ale zůstal ze své vlastní vůle. Svatbu-tu bych zrušila (pokud by si to urychleně v hlavě nesrovnal a nepřišel se omluvit)
Bohužel nevím co Ti poradit jen přeju aby se to urovnalo a vše bylo OK :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
14.4.13 21:15
@Kačka92 píše:
naprosto s tebou souhlasím :palec:

no tak to si taky myslím :pankac: :pankac: :pankac: a přeji ti hrozně moc štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.13 21:25

Holky díky za názory :hug: Nejsme žádný puberťáci který spolu choděj půl roku, ale partnerovi bude 40 a mě je 37,tuhle reakci bychčekala od kluka s kterým jsem náhodně otěhotněla někde na diskotéce, proto to pro mě byl šok :oops: Přítel opilej nebyl, během dne jsme se tak nějak bavili o dítěti, o svatbě a tak podobně a i jsme se pohádali když měl každý z nás na něco jinej názor :nevim: Jinak pro upřesnění - začínám 5 měs. těhotenství.
Nicméně po napsání mého příspěvku se přítel vrátil domu, přišel mě obejmout a že to tak nemyslel, že mě má rád a na miminko se těší, že si beze mě už život nedovede představit a kdybych se s ním rozešla, musel by si mě nakreslit. Pozval mě na procházku, že si někde dáme kafe. Jenže jak jstetady mnozí psaly, z hlavy to už jen tak nevymažu a pořád mi to tam bude strašit :oops: Poníženě se cítím proto, že jsme o svatbě mluvili oba společně a teď to vypadá, jako by to byl můj výmysl a já ho někam tlačila. Nemám už chuť brát si chlapa, který to samý taky po skoro pěti letech necítí, doteď jsem si mylela že jo :nevim: Nějak se v něm nevyznám.
Jinak byt je můj a mám našetřeno zhruba 100 tis. takže být sama s miminkem bych se rozhodně nebála

• Citovat
  • Upravit
9090
14.4.13 21:28

Nikdo z nás neví, v jaké situaci ta slova byla řečena, to je pravda. Ale jsou určité věci, které se prostě ani v sebevětším naštvání neříkají, kdyby můj chlap mluvil o našem dítěti jako o „zlu“, tak to bych rozdýchávala jen velmi těžko. Nedělala bych rychlé soudy ale rozhodně bych takového chlapa neomlouvala, že byl chudák naštvaný nebo rozhozený z nové situace, je dospělej, věděl do čeho jde, s pistolí u hlavy ho asi zakladatelka do IVF nenutila, takže takováto reakce je trapná, sobecká, dětinská a nepochopitelná. :pocitac: Svatbu bych samozřejmě zrušila a dál bych jednala podle situace…ale byla by to pro mě dost velká podpásovka a chlap by se fakt musel snažit, abych se s ním vůbec dokázala normálně bavit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepr. Anjes
14.4.13 21:33

Drsne. Co to je za chlapskou infekci, kdyz jde to tuhyho, delat takovy veletoce? Kamosce po svatbe rekl pritel, ze dite jeste nechce…brali se proto a byli dohodnuti. Druhy zas rekl, ze deti chce a hned, ona ze hned ne a on odesel na tyden k mlade milence a koupil si motorku… treti potreboval „prostor“ a sel se hledat, kam nevime :lol: Kdyz chlap zautoci pres dite, je to nebolavejsi, kdyby nechtel me, at tahne. Na svatbu bych se vykaslala, obecne je nemusim. A pockala. Nenahani ho treba nejaka kracmera? Kolegyne, kamaradka, proste nejaka ta chapava a moudra, co vsecko vi a poradi, ma na nej cas a nemlati s ni hormony?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.13 21:50

No právě, to mě děsně mrzí, že se otřel o dítě :,( Nikdo ho nenahání, dělá jen mezi chlapama a po práci jezdí hned domu, nikam nechodí večer sedí u televize. Nevim co mu přelítlo přes nos. Mám sto chutí nechat mimi pojmenovat po mě, on si to nezalouží

• Citovat
  • Upravit
anna1212
14.4.13 22:04

Ahoj, podle me se lekl vážnosti situace (dite, svatba, konec života:-)) a vůbec si neuvedomil, co plácá a jak ti to ublíží. Podle me bys ho měla nechat trochu vycukat, at si uvědomí, ze ty se bez něj obejdes. On teď musí být ten, kdo se bude snažit! Takže nemluv o žádné svatbě, ani na okamžik neuvazuj o tom, ze by se dite jmenovalo po něm. Přeci jestli si není jistý, ze s tebou a prckem chce být, tak je blbost, aby ses jmenovala vopičková a chodila do školky pro nováka, ne? Pak si najdeš pokornyho a bude v tom ještě větší bordel:-) Pokud s tebou bude chtit být, tak to jeho ego nedá a do svatby te bude tlačit on..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky