Přítel mě neuvěřitelně ponížil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.4.13 17:29

@fifinka609

jé, tys to krásně vystihla :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
15.4.13 18:00
@fifinka609 píše:
@mr12 a cim ho zahnala do kouta? Pokud dobre chapu, tak dite maji z ivf a tam o nejake nedobrovolnosti podle me nemuze byt rec. Ty o tom mluvis, jak kdyby ona si to dite udelala sama a bez jeho vedomi. Problem je, ze fenomenem dnesni doby jsou chlapi na pokraji svepravnosti, kteri jeste ve 40 letech poradne nevedi, co chteji a kdyz uz konecne vyplodi nejaky nazor, tak hned jak se stane skutecnosti, klepou se strachy a obrati o 180°.Nevim, mozna jsem moc narocna, ale chlap, kolem ktereho musim chodit po spickach, aby se nelekl a nepos.al strachy z kazdeho zivotniho zvratu a u ktereho musim chapat jakkoliv eklovni chovani, jen proto, ze on se ze vseho hrouti, ten je mi uplne k nicemu. Jako odkdy jsou chlapi takovy ubozaci, ze jejich zena musi byt vic chlap nez oni, aby mohla tahnout tu karu nalozenou detmi a jednim rozklepanym chudackem, ktery kdyz slysi slovo tehotentvi, tak potrebuje rok terapie? To je pak ten chlap cely zivot jen kouli u nohy a to mi za pravidelny prisun sexu tedy nestoji. :think:

Fifinko :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
7090
15.4.13 18:31

Treba se jeste dockame toho, za nam mr12 poodhali, jak ten blabol myslel. Treba jsem ho jen spatne pochopila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
15.4.13 18:34

Stojí ti to zato bejt s kakovím zprominutím hulvátem?? Ty by jsis ho po tom všem chtěla vzít jsou na světě tolik chlapů co by byli rádi kdyby měli takovou ženskou jako si ty!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.4.13 18:42

Netřeba muže omlouvat a našlapovat opatrně. Ale pochopení motivů jednání a schémat uvažování myslím usnadní život. Toto sdělit byl můj záměr. Nic víc. Nikoho neomlouvám ani nesoudím. Vzorce myšlenkových pochodů mužů a žen se liší. Tato diskuse je toho důkazem. Ženy to mají ze své podstaty poněkud složitější. Řeší vše, i to, co je pod rozlišovací schopnost mužů. Mluvím v obecné rovině. Prosím nervat silou na problém zakladatelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
15.4.13 19:04

@mr12 ja zase myslim, ze pokud se ke me chlap bude chovat jako picus, tak mi budou motivy jednani a schemata jeho uvazovani docela ukradene a zivot si usnadnim tim, ze chlapa vymenim za nejakeho, ktery se nebude chovat jako komplikovana damicka. Nejak nechapu, proc jsi to tedy psal zrovna do teto diskuse, kdyz to nemame aplikovat na zakladatelky problem. Umim si predstavit, ze v jine diskusi s trochu jinym a banalnejsim problemem by to, co jsi napsal, bylo mnohem uzitecnejsi, ale tady je to trochu mimo misu. Myslim tim ten prvni prispevek, protoze (promin) ten druhy je trosku blaboleni,,od vseho trochu a nerict nic, co by mohlo urazit, hlavne neutralne,, ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
15.4.13 19:07

@fifinka609 Svatá pravda, já bych nesnesla kdyby se ke mě halap choval jako ke kusu hadru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elišška
15.4.13 19:21

Svatbu bych stopla. Co dál? Jednala bych sním jako s dospělým. Tohle je dost ubohý a bohužel jeho už jako sráče budeš vidět vždy a vždy budeš vědět, jak tě takto pitomě ponížil. Nenaděláš nic, je to červená karta- tohle se v páru nedělá. Jestli to skousneš, pak to zapomeň, jakoby se nestalo. Jinak budeš žít pořád tím, jak ti ublížil. Hodně sil a hlavně se těš na malý. S ním bych se dočasně nebavila, poslouchat urážející kecy o darování spermatu, tak to je leda na kastraci v amoku…

• Citovat
  • Upravit
253
15.4.13 20:12

@elišška holá pravda :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
15.4.13 20:47

Asi bych nedělala žádné ukvapené závěry, ale čím jsem si po svých zkušenostech jistá, že bych rozhodně odložila svatbu a dítě pojmenovala zatím po sobě. nic definitivního, co by se nedalo změnit, ale dveře tím zůstanou otevřené na obě strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
15.4.13 23:14

„Želva, která leží dlouho na skále, často propásne přiliv“.. proč to píšu? Protože se malá dnes dívala na nějakou pohádku a toto vyslovil dědeček od Taťky Šmouly.. Já vůbec nechci rozebírat, jací jsou páni, jaké jsou dámy.. Připadá mi, že se pořád řeší odlišnost mužů a žen, spousta článků řeší, co kdo dělá ve vztahu špatně.. a přitom je to otázka pouhé slušnosti, respektu k tomu druhému. Já si vážně nedovedu v mým třicetidevítiletým životě představit, že by člověk dokázal slovem lépe mířit a zasáhnout :oops:

Ne, určitě nenapíši, že se mají rozejít… ale rozhodně po mně nechtějte „pochopení“… ehm, protože je to muž :oops: :oops:

@mr12 píše:
Netřeba muže omlouvat a našlapovat opatrně. Ale pochopení motivů jednání a schémat uvažování myslím usnadní život. Toto sdělit byl můj záměr. Nic víc. Nikoho neomlouvám ani nesoudím. Vzorce myšlenkových pochodů mužů a žen se liší. Tato diskuse je toho důkazem. Ženy to mají ze své podstaty poněkud složitější. Řeší vše, i to, co je pod rozlišovací schopnost mužů. Mluvím v obecné rovině. Prosím nervat silou na problém zakladatelky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí