Přítel potkal svoji první lásku!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35988
8.11.18 12:23
@Anonymní píše: Říká mi, ze pojede v pstek na šipky že ho pizval kamarád.. Šipky hrál dříve závodně. Tak jsem se na nej podívala a říkám fajn tak to můžu jít stebou ne, ani nezaváhal a rika jo klidně můžeš.. Chápete to?? Já sním nikam nepůjdu… :roll: jen jsem chtěla vědět jeho reakci.. Je to tet pro me těžké, myslelacjsem si ze jsem včera udělala určitě rozhodnutí, ale prostě vaham.. Ale nepolevim.. Moje máma na co tuší ale nic jsem ji neřekla. Ikdyz mi psala ze mam u ní dveře otevřené.. Jasne ja se muzu sebrat a odjet na moravu ale myslim ze takcjen utecu od problémů.. Co ted dělat.

Nic, nech to chvíli být. Ale tady ty hry kdo z koho bych si odpustila, nebo ti z toho za chvíli hrábne. Prostě si ho nevšímej a jen pozoruj co dělá a jak se chová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
8.11.18 12:58
@Anonymní píše: Říká mi, ze pojede v pstek na šipky že ho pizval kamarád.. Šipky hrál dříve závodně. Tak jsem se na nej podívala a říkám fajn tak to můžu jít stebou ne, ani nezaváhal a rika jo klidně můžeš.. Chápete to?? Já sním nikam nepůjdu… :roll: jen jsem chtěla vědět jeho reakci.. Je to tet pro me těžké, myslelacjsem si ze jsem včera udělala určitě rozhodnutí, ale prostě vaham.. Ale nepolevim.. Moje máma na co tuší ale nic jsem ji neřekla. Ikdyz mi psala ze mam u ní dveře otevřené.. Jasne ja se muzu sebrat a odjet na moravu ale myslim ze takcjen utecu od problémů.. Co ted dělat.

Já bych s ním šla. Jako s nějakým známým. Dej si tam něco dobrýho a pozoruj. Tchýně ať pohlídá. Vždyť mu nemusíš viset na krku. Ať je nejistej, že vždycky můžeš jít s ním a nebude to čekat.

• Citovat
  • Upravit
4789
8.11.18 13:00

Teď si sedni a sepiš si na papír, co po něm v případě rozchodu budeš chtít - alimenty ( a nešetři ho), střídavou péči, byt, atd. A dej mu to nebo to vylep někam, kde to bude mít pořád na očích. Znovu opakuju, že navrch máš ty - ne on ani ona.
Já teda nevím - ale mně někdo přistihnout při nevěře nebo něčem podobném, tak bych teda zrovna neměla náladu ani odvazu vyrazit si za dva dny do hospody. Takže on bude v pátek doma a ven půjdeš ty.

Jo a když budeš chtít, klidně tu kopii pošli Idě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
8.11.18 13:17

Taky nechápu,ty jeho páteční šipky… :think: Místo toho, aby se snažil a věnoval se tobě a dětem, půjde se panáček ještě pobavit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
8.11.18 13:21

V pátek na šipky? A nemá se náhodou už Ida vracet? No, já bych s ním na ty šipky šla. On je totiž možná bude muset narychlo domluvit, až zjistí, že opravdu chceš jít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
8.11.18 13:23

Hlavně si uvědom, že nejsi žádná cena útěchy! To ty jemu prokážeš laskavost, když s ním nevyrazíš dveře, ne naopak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.18 13:28

Tak mám sním jít Teda??

• Citovat
  • Upravit
17031
8.11.18 13:49

Jdi s ním 8) Aono neuškodí mít společný večer bez dětí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17031
8.11.18 13:51

Jinak ukazování konverzace - kolik času zabere vymazání pár zpráv :mrgreen: Takže to fakt nic nedokazuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.18 14:16

Já vím ze to nic ne dokazuje a taky ví, ze mi nevěřím.. Ale ted zjistil ze mu přijde výplata až osmnáctého. (ne ze by jsme "nemeli peníze).. A on chce na ti šipky tak za mnou přišel a uplne vpohode se zeptal zda mu Teda na ty šipky dám… Říkám no.. Kolik by to melo byt? On tak ted jsem byl v elektru budem si brát ten notebook.. Tak 500notebook a tak tri stovky na ty šipky.. Neodpověděla jsen mu.. Ale pijdu sním.. Ale reknu mu to az v ten patek večer ???? ???? ???? Pokud to tak neni alespoň ať se potrápí se

• Citovat
  • Upravit
17031
8.11.18 14:19

Však už jsi mu řekla, že s ním půjdeš, opakovat mu to nemusíš.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
8.11.18 14:23
@Anonymní píše:
Já vím ze to nic ne dokazuje a taky ví, ze mi nevěřím.. Ale ted zjistil ze mu přijde výplata až osmnáctého. (ne ze by jsme "nemeli peníze).. A on chce na ti šipky tak za mnou přišel a uplne vpohode se zeptal zda mu Teda na ty šipky dám… Říkám no.. Kolik by to melo byt? On tak ted jsem byl v elektru budem si brát ten notebook.. Tak 500notebook a tak tri stovky na ty šipky.. Neodpověděla jsen mu.. Ale pijdu sním.. Ale reknu mu to az v ten patek večer ???? ???? ???? Pokud to tak neni alespoň ať se potrápí se

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5258
8.11.18 14:39
@Anonymní píše:
Já vím ze to nic ne dokazuje a taky ví, ze mi nevěřím.. Ale ted zjistil ze mu přijde výplata až osmnáctého. (ne ze by jsme "nemeli peníze).. A on chce na ti šipky tak za mnou přišel a uplne vpohode se zeptal zda mu Teda na ty šipky dám… Říkám no.. Kolik by to melo byt? On tak ted jsem byl v elektru budem si brát ten notebook.. Tak 500notebook a tak tri stovky na ty šipky.. Neodpověděla jsen mu.. Ale pijdu sním.. Ale reknu mu to az v ten patek večer ???? ???? ????Pokud to tak neni alespoň ať se potrápí se

:palec: Alespoň uvidíš jeho reakci, jestli se náhodou nechtěl sejít s ní …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
8.11.18 14:43

Zuzko na Moravu klidně jeď, ale bez dětí. Nech je Pepovi nejlépe na celý víkend. Ať se stará. A na šipky bych šla a bavila se s co nejvíce lidmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5258
8.11.18 14:46
@divine woman píše:
Zuzko na Moravu klidně jeď, ale bez dětí. Nech je Pepovi nejlépe na celý víkend. Ať se stará. A na šipky bych šla a bavila se s co nejvíce lidmi.

Souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria