Přítel řeší rozdělení peněz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1664
30.7.20 20:33
@Magdaleeena píše:
Pracovala jsem s lidma rozvádějícíma/rozcházejícíma. Nic takového jsem nevysledovala. Nemyslím to :kytka:, zle ale nechápu ten psycho vzorec „chce si mě vzít“ = bude to zřejmě o kus férovější chlap.@unuděná

Tuším, že to bylo spíš myšleno tak, že pokud se nadhodí téma svatba, lze už jenom z reakce e případných výmluv leccos usoudit. Samozřejmě, že svatba jako taková nezaručí bezproblémový vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
30.7.20 20:37

Zakladatelko, je to tedy hrozné, ale co už s tím, když už s ním máš dítě. Snad jenom přečkat to do konce rodičáku, pak si najít práci a kopnout ho buď do zádele, nebo nevím… rozhodně bych si s ním nepořizovala druhé děcko.

Teď budu trošku OT, ale - diskuzí na tohle téma je tu tolik, že mě to naprosto děsí. Ale musím říct, že jako zatím svobodné a bezdětné mi to naprosto otevřelo oči v tom, co všechno si v hlavě srovnat než se vdám/pořídím si s někým dítě. O spoustě věcí by mě v životě nenapadlo přemýšlet. Tak snad si to tu pročítá víc bezdětných, aby pal takových případů bylo co nejmíň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
30.7.20 20:46

Normálně bych mu vpálila, že mně samozřejmě mrzí, že on musí takto řešit 150 Kč nebo kolik, i kdyby to bylo více, je to od něho hnusný.
Takže moje odpověď by na to byla : Mrzí mně, že jsem nechala udělat si dítě od takového nuzáka. Kdybych dnes chodila do práce, tak se tě ptát nemusím a možná bych tu ani dnes s tebou nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
30.7.20 20:47

Já to chápu, jak je to myšleno..
Ale spoustu „chytrejch“ psychopatickej chlapů se strašně rádi ožení, aby Ti kolem viděli, jak je správnej.
Fakt jsem zažila různý věci.. Vybavuji si nového partnera, který doprovázel svou přítelkyni, která se rozváděla se svým mužem. Protože ji strašně miloval a chtěl si ji vzít, aby „byla jeho“ a její muž současný ztratil právo na to ji sem tam jednu :oops: Nebo na muže, který se rozváděl počtvrté, protože on to nepovažoval za čestné s nikým žít bez sňatku.. Já jsem v tomto celkem realista. Pro mě to, že se chlap „nebojí“ (oženit :mrgreen: ) není důkaz/záruka/test ničeho charakterního. Těch důvodů může být xy. (co lidi, náboženství, výhody, láska, vypočítavost, maloměšťactví/tradicionalismus - hranice těchto dvou určuje ten, kdo se kouká :mrgreen: ) Ano, dovedu si představit, že je to krásné gesto, když to dva mají nastaveno stejně! :srdce: Ale nefunguje to automaticky obráceně - když se nevezmou, je to špatně. Čistě za mě je podstatně větším „testem“ - dítě. To se můžou „ukázat“ věci nečekané.
Edit: A největším testem je rozvod :mrgreen: - nekecám :mrgreen:

@Purple Rain

@Purple Rain píše:
Tuším, že to bylo spíš myšleno tak, že pokud se nadhodí téma svatba, lze už jenom z reakce e případných výmluv leccos usoudit. Samozřejmě, že svatba jako taková nezaručí bezproblémový vztah.

Příspěvek upraven 30.07.20 v 20:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
30.7.20 20:48

Jinak teda to babičkovské rčení, že láska prochází žaludkem se netýká jenom jídla a umění vařit. K tomu se vztahuje další oblíbené že LÁSKY SE NENAJÍŠ - a tím se před 100 lety říkalo holkám NEBER SI CHUĎASE.
Nebo také sobeckého šupáka. Vyjde to nastejno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
30.7.20 20:53

Dohromady maji 28 tisic 8o Kdyz zaplati vse kolem bydleni, domacnosti a ditete, pak jsou na mizine… vubec se nedivim, ze ho vytocila vyhodna koupe naplne do ecigarety :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.7.20 21:03

@Magdaleeena samozrejme ze vetsi test a zavazek je dite, nez svatba. Jenze testovat charakter chlapa az ditetem je kapku problematicky-na to pak nejvic dojede to dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
30.7.20 21:06

@Karleon
Ona výplata se odměřuje podle iq? Asi žiju úplně v jiný dimenzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
30.7.20 21:09

Kouří? Nesete ho utrácíš za cigára (kourim taky… Tak mám pochopení)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
30.7.20 21:13

@unuděná Nejlépe řečeno! Vadné kusy :mrgreen: :mrgreen: :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
30.7.20 21:15

@cecetka Tak hlavně že ho nevytáčí kupování debilit do posilovny - také velice potřebná položka do společné domácnosti. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
30.7.20 21:16
@lolink píše:
Musi. Protože s rodicakem nezaplatí ani nájem. Z 19 k nebude mít snové výživné. Takže pokud ji nespasí rodiče, tak musí.

Tak musí a nemusí… Já osobně bych s takovým hň. upem nebyla, i kdybych měla bydlet třeba v azyláku. Na to mám moc velkou hrdost, než abych lízala (_._) za každou korunu, kterou mi takový primitiv milostivě dá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
30.7.20 21:17
@cecetka píše:
Dohromady maji 28 tisic 8o Kdyz zaplati vse kolem bydleni, domacnosti a ditete, pak jsou na mizine… vubec se nedivim, ze ho vytocila vyhodna koupe naplne do ecigarety :zed:

Zato jeho fitko, trenér a blbosti do fitka jsou v pořádku… :zed: :zed: Taky dobrý… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
30.7.20 21:20

Takto. Pokud bych tedy brala, že pro někoho je svatba testem, pro mě ne. A nepřijdu si, opravdu méně „dobrá“ :lol: :kytka: Dovedu si představit, že to může být pro někoho i nějakou logickou vypovídací hodnotu spolehlivosti. Ale pro mě také toto není rozhodující. Protože ano svatba představuje i určité výhody pro manželku a matku, pokud „to nevyjde“.. ale já jsem jsem se celkem dost potkávala i s jejich obcházením či přímo těma nevýhodama.

edit: Jen pro doplnění - nejsem určitě proti sňatkům jako takovým. A jako krásné velké gesto ano, dovedu si představit, že to tak někdo má.

@unuděná

@unuděná píše:
@Magdaleeena samozrejme ze vetsi test a zavazek je dite, nez svatba. Jenze testovat charakter chlapa az ditetem je kapku problematicky-na to pak nejvic dojede to dite.

Příspěvek upraven 30.07.20 v 21:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
30.7.20 21:23

@Nora4 :lol: Fakt koukám jak obrovské mám štěstí, že můj chla převážnou většinu /ne všechno/ z tvého výpisu splňuje. Děkuju, děkuju a děkuju za něj i když mě někdy s.re :lol: :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí