Přítel si našel milenku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
468
22.1.14 17:03

Protože bych takovou skvělou ženu/milenku/manželku už asi nesehnal. Bohužel se momentálně rozhodujeme zda se to bude opakovat, nebo ne. Už mi došla trpělivost. Ale obávám se, že pokud by to bylo opět tak bych to asi zase zkousnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
22.1.14 17:04
@chebskamaminka píše:
@karfice ze statistik se tvrdí, že 85% párů v čechách je postiženo nevěrou, ať už provalenou, nebo ne - češi mají jedno z nejvyšších příček ve světě co se týče nevěr… taky mi to přijde smutný :(Příspěvek upraven 22.01.14 v 17:00

Vím a proto si říkám, že už si asi dítě nepořídím (zůstanu bez dítětě), protože kolem sebe vidím plno mamin, kde se chlap sebral, šel za jinou, narazil po době na držku. Jenomže teď ty ženské mají na krku děti, chlap jím odešel s výplatou a jsou rádi, že se nemusí starat a občas pošlou i alimenty (pokud na ně mají). ŽÁDNÁ ZODPOVĚDNOST, NIC!
Stojí mi to zato jít do vztahu, udělat si dítě a pak živořit? Kurec nestojí!

• Citovat
  • Upravit
4780
22.1.14 17:06

@NM72 aha,tak to se přiznám, že nepochopím, jak může být tak úžasná, když je opakovaně nevěrná, neplyne to spíš z toho, že máš opakovaně snižené sebevědomí??? vím co se mnou udělal jedna nevěra, natož 4,vážně myslíš, že lepší nenajdeš nikde na světě???máš můj obdiv, jaké má manželka důvody ti řekla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
22.1.14 17:07
@NM72 píše:
Protože bych takovou skvělou ženu/milenku/manželku už asi nesehnal. Bohužel se momentálně rozhodujeme zda se to bude opakovat, nebo ne. Už mi došla trpělivost. Ale obávám se, že pokud by to bylo opět tak bych to asi zase zkousnul.

Probuh, tak proc to Tva zena dela tak, at se to dozvis???

Vim, ze se vam to asi nebude libit… ja milence mam a jsem zaroven jeho milenkou. On ma zenu a dite, ja mam vztah a z predchoziho vztahu dceru. Muj partner je pro me na prvnim miste a jeho zena je pro nej na prvnim miste. Neplanujeme, vidame se, spime spolu, bavi nas to, ale NIKDY, za opravdu zadnych okolnosti bychom nedopustili, aby to doma prasklo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.1.14 17:08

Jsou i tací, kteří nemají potřebu ser realizovat v jiném vztahu. Hledání je těžké a v dnešní době možná ještě horší. Ale myslím, že strach a panika není důvodem, pořídit si potomka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
22.1.14 17:09

@karfice popravdě???ikdybych odešla, manžel mi nic nedával, tak pořád bude můj syn tím nejlepším co me v životě potkalo!! :) ale to je věc toho, co a kolik čeho člověk potřebuje ke spokojenému životu - každý má jiný životní standart :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
22.1.14 17:11

@Barca12345 tak to bylo z tvých příspěvků jasné, že nepatříš mezi ty věrné, přeju ne vám, ale vašim partnerům aby to nikdo neprasklo a neublížilo jim to, protože jim to nepřeju, promiň, ale nevěru, když píšeš jak jste oba doma spokojeni a partneři jsou na prvním místě prostě nepochopím, to není v mojich silách :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
22.1.14 17:12
@chebskamaminka píše:
@karfice popravdě???ikdybych odešla, manžel mi nic nedával, tak pořád bude můj syn tím nejlepším co me v životě potkalo!! :) ale to je věc toho, co a kolik čeho člověk potřebuje ke spokojenému životu - každý má jiný životní standart :kytka:

Aha, ono se ti to dobře říká, pokud nejsi finančně zajištěná či bohatá.
Protože být na mateřské, brát pouhých 7.600 a za nájem zaplatit 7.000 tak z těch 6 stovek prd vyžiješ… Nechci ti to přát, ale pak by jsi přemýšlela jinak, kdyby se ti chlap zpakoval a nedal ani kačku navíc, a výplatu by pěkně odevzdával milence, která by si ho k sobě nakvartýrovala.
Už by pro tebe nebylo na prvním místě dítě ale prachy, aby jsi to dítě mohla živit a nemusela zůstat pod mostem nebo v azyláku.

• Citovat
  • Upravit
468
22.1.14 17:15

Bavili jsme se o tom už několikrát. Má prostě potřebu zažívat adrenalin něco nového. Bohužel mě to totálně odrovnává, ale jak už jsem psal, to co je mezi námi to neovlivňuje. Prostě jsem se rozhodl, že to naposled zvládnu. Je to těžké, ale dá se zvládnout (těžce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
22.1.14 17:16
@chebskamaminka píše:
@Barca12345 tak to bylo z tvých příspěvků jasné, že nepatříš mezi ty věrné, přeju ne vám, ale vašim partnerům aby to nikdo neprasklo a neublížilo jim to, protože jim to nepřeju, promiň, ale nevěru, když píšeš jak jste oba doma spokojeni a partneři jsou na prvním místě prostě nepochopím, to není v mojich silách :nevim: :nevim:

V mojich taky ne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
22.1.14 17:18
@NM72 píše:
Bavili jsme se o tom už několikrát. Má prostě potřebu zažívat adrenalin něco nového. Bohužel mě to totálně odrovnává, ale jak už jsem psal, to co je mezi námi to neovlivňuje. Prostě jsem se rozhodl, že to naposled zvládnu. Je to těžké, ale dá se zvládnout (těžce).

Vy jste cvok 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151

@karfice ale právě pro mnoho žen, je právě to dítě, důvod proč se znovu sebrat a nepropadnout tomu smutku.Pro mne osobně jsou mé děti důvod proč žít. Patřim mezi podvedené a právě díky svým dětem, jsem se zase zmohla, utřela slzy, vyloudila úsměv na své tváři a razím názor, že chlapa k životu nepotřebuju, že si s dětma vystačíme sami a jestli se mnou chce můj chlap být, tak ale bude mít jen mne a jestli mu nestačim, tak ať jde, já mu bránit nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649

Je mi jasne, ze ne kazdy to pochopi… nekdo to alespon hned neodsoudi no… ze nevera neni vzdy o tom, rozbit rodinu a na vsechny se vykaslat… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
22.1.14 17:19
@chebskamaminka píše:
@Barca12345 tak to bylo z tvých příspěvků jasné, že nepatříš mezi ty věrné, přeju ne vám, ale vašim partnerům aby to nikdo neprasklo a neublížilo jim to, protože jim to nepřeju, promiň, ale nevěru, když píšeš jak jste oba doma spokojeni a partneři jsou na prvním místě prostě nepochopím, to není v mojich silách :nevim: :nevim:

Tohle prostě asi taky nepochopím… :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.1.14 17:23

Petřím mezi ty, kteří nevěru odsuzují a maji možná až moc velké zásady. Nikdy bych do něčeho taového nešel..Na druhé straně je pochopení člověka, který udělá věci, co se mi nelíbí. Manželka si řeší své úlety tak, že neohrožují rodinu. Doufám, že už naposled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí