Přítel si našel milenku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
22.1.14 18:04

@NM72

Jsi ne blázen, ale masochista. Pořád zamilovaný do ženské, které je evidentně jedno, že tebe svými nevěrami trápí a trýzní. Promiň, ale neváží si tě. A pokud jí poslušně vždy vše odkýveš a odpustíš, tak asi ani nemá proč :nevim:
Nevážila bych si partnera, který by mi tohle trpěl. Leda by sám byl taky takový a bylo mu to jedno.

• Citovat
  • Upravit
4780
22.1.14 18:05

@micha.bello souhlasím s tvým příspěvkem, ono kdyby to v tom vztahu bylo tak strašné jak nevěrník (ať už žena nebo muž) říkávají milencům, rozvedli by se už dávno a bez nevěry :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.1.14 18:05
@chebskamaminka píše:
páni opravdu tě obdivuju, když se vším pomáháš a ona hledá adrenalin stejně jinde a je neponaučitelná, možná by to chtělo promluvit si v poradně, nebo si pořádně doma provětrat vzduch názorama, říct si hranice a dopady, je mi to moc líto a žena si tě nezaslouží, promiň já vím, že ty ji miluješ po tom všem, ale nezaslouží si tě :kytka: :hug:

Poradnu neveru. Mám svou hlavu. Projíždím knížky, diskuse a udělal jsem si nějaký názor. Už to trvá tři roky, ale jinak vemvzvtahu pohoda. Promlouváme si pravidelně, ale až nyní se to možná změní. Doufám. Pokud múžu tykat - nic si z toho nedělej, jsou i horší věci a žijte s manželem dál svůj život. Nedeptej sama sebe. Je to sebedestrukční. Dělám to já již několik let a je to mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
22.1.14 18:06

@chebskamaminka
Ja taky nechapu… jedina odpoved proste je, ze to tak chci :?
Je tam pro me, a predpokladam ze i pro nej, tak silna chemie, pritazlivost, chtic, touha tak velka, ze nedokazu tu prilezitost odmitnout. Nema to ale nic spolecneho s laskou.
Meho partnera miluju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
22.1.14 18:06
@Barca12345 píše:
Je mi jasne, ze ne kazdy to pochopi… nekdo to alespon hned neodsoudi no… ze nevera neni vzdy o tom, rozbit rodinu a na vsechny se vykaslat… :oops:

Taky to neodsuzuji, ale nechápu.
A nejsem žádná světice, v manželství jsem byla taky nevěrná, ale protože mi něco chybělo a nebyla jsem spokojená.
Nechápu, proč bych zahýbala člověku, se kterým jsem šťastná, vyhovuje mi a je pro mě jedničkou :nevim: :nevim: :nevim: vůbec nevím, proč bych to dělala

• Citovat
  • Upravit
4780
22.1.14 18:09

@NM72 tykat můžeš, tady na diskusi se vykání nebo tykání moc neřeší :) já musím říct, že poradna mi moc pomáhá, chodím sama a tak tedy se snažím dát dohromady, abych se nezblaznila z toho co mám v hlavě, zrovna dnes jsem byla, zrovna dnes je to pul roku od provalení, ale víckrát už bych tuhle citovou sebevraždu jak já říkám procesu odpouštění, víckrát už bych nemohla do toho jít, proto obdivuji tebe, že to dokažeš víckrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.1.14 18:10
@káťa píše:
@NM72Jsi ne blázen, ale masochista. Pořád zamilovaný do ženské, které je evidentně jedno, že tebe svými nevěrami trápí a trýzní. Promiň, ale neváží si tě. A pokud jí poslušně vždy vše odkýveš a odpustíš, tak asi ani nemá proč :nevim:
Nevážila bych si partnera, který by mi tohle trpěl. Leda by sám byl taky takový a bylo mu to jedno.

Uvidíme jak to bude probíhat dál. Trochu pozdě jsem nastavil mantinely a doufám, že jsme to včera vyřešili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
22.1.14 18:10

@Barca12345 :nevim: :nevim: pořád to nepochopím :) ale já to ani chápat nemusím, protože to není moje věc a můj život, ani se mi nemusíš obhajovat :kytka: je to každého věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.1.14 18:12
@chebskamaminka píše:
@NM72 tykat můžeš, tady na diskusi se vykání nebo tykání moc neřeší :) já musím říct, že poradna mi moc pomáhá, chodím sama a tak tedy se snažím dát dohromady, abych se nezblaznila z toho co mám v hlavě, zrovna dnes jsem byla, zrovna dnes je to pul roku od provalení, ale víckrát už bych tuhle citovou sebevraždu jak já říkám procesu odpouštění, víckrát už bych nemohla do toho jít, proto obdivuji tebe, že to dokažeš víckrát

Pokud tě to uklidní dá se. Ale je to na hraně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.1.14 18:16
@káťa píše:
Taky to neodsuzuji, ale nechápu.
A nejsem žádná světice, v manželství jsem byla taky nevěrná, ale protože mi něco chybělo a nebyla jsem spokojená.
Nechápu, proč bych zahýbala člověku, se kterým jsem šťastná, vyhovuje mi a je pro mě jedničkou :nevim: :nevim: :nevim: vůbec nevím, proč bych to dělala

A to další věc co mě štve. Všechno je v pořádku. Nic jí nechybí. A Pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
22.1.14 18:17
@Barca12345 píše:
Bohuzel, mam ve svem okoli opravdu mnoho takovych paru… podle mne je to hlavne tou dobou - mobily, notebooky, hesla, auta, doprava - vse je jednodussi nez kdysi!

K tomu bych dodal jen to, že zase naopak, díky lezení do mobilů a mailů se toho víc proflákne. Jinak řečeno - nevěra tu byla vždycky, ale dřív ji taky bylo těžší odhalit, proto se možná zdá, že je to fenomén poslední doby, což není samozřejmě pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
22.1.14 18:18

@Anonym X nebo člověk ani nemusí nic prolejzat, stačí se jen blbě řečnicky zeptat, že :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
22.1.14 18:21

@NM72 tady jde o tom, že já už bych nechtěla víš, ano člověk může udělat chybu, ale pokud by se můj manžel nepoučil, tak už by nezůstalo abysolutně nic pro co bych si ho vážila, pro co milovat, vše by bylo definitivně pryč, všechyn důvody proč být spolu, už bych s ním opravdu nemohla být, vím, že jsou mnozí lidé co tolerují i opakovanou nevěru, ja jsem dala druhou šanci, první a poslední, takhle to myslím, víš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
22.1.14 18:23
@chebskamaminka píše:
@Anonym X nebo člověk ani nemusí nic prolejzat, stačí se jen blbě řečnicky zeptat, že :mavam:

No jo, ale to by tady nesmělo být Plzákovo: zatloukat, zatloukat… Já jsem chtěl o všech problémech ve vztahu vždy komunikovat, ale mám ženu, která s tím má problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
22.1.14 18:24
@NM72 píše:
A to další věc co mě štve. Všechno je v pořádku. Nic jí nechybí. A Pak…

Jak jí na to vždycky přijdeš? Nechceš mi snad tvrdit, že se ti s tím svěřuje sama???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí